αυτη ειναι συναντηση club....
παιδια εχτες μιλουσα με ενα φιλο μου απο to corolla club....την προηγουμενη κυριακη ειχαν συναντηση και δειτε τι γινοταν.............. και εμεις ουτε 5 αυτοκινητα δεν μπορουμε να μαζευτουμε:pinch::pinch::pinch:
''http://www.youtube.com/watch?v=KemzlAxEJGc''
μπορει καποιος να μου θυμησει πως ανεβαζουμε διευθυνση????
Απάντηση: αυτη ειναι συναντηση club....
καλά Καβάλα έγινε η συνάντηση? Και πως δε τα πήρα ****το χαμπάρι τόσα υποψηφια θύματα μαζεμένα??
Σκεφτειτε ομως οτι ποσες γενιες Corolla υπαρχουν.Γιαυτο κ μαζευονται.Ενω το Stilo μας βγηκε 1 μοντελο κ μετα κατηργησαν το ονομα παιδια.
ελα μωρε δε μπορει να τα εχουμε εμεις ολα τα πρωτεια αφηστε και στους υπολοιπους να ειναι καπου αλλου πρωτοι
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Σκεφτειτε ομως οτι ποσες γενιες Corolla υπαρχουν.Γιαυτο κ μαζευονται.Ενω το Stilo μας βγηκε 1 μοντελο κ μετα κατηργησαν το ονομα παιδια.
ναι αλλα αν προσεξεις τα περισσοτερα ειναι τα καινουργια και καμια 3-4 απο παλιοτερα μοντελα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
ναι αλλα αν προσεξεις τα περισσοτερα ειναι τα καινουργια και καμια 3-4 απο παλιοτερα μοντελα
Δες ομως και τι πωλησεις εκανε το corolla και τι πωλησεις ειχε κανει το stilo...
Παλι καλα που μαζευομαστε και 5!
Αν το βαλεις αναλογικα, μια χαρα μαζευομαστε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Δες ομως και τι πωλησεις εκανε το corolla και τι πωλησεις ειχε κανει το stilo...
Παλι καλα που μαζευομαστε και 5!
Αν το βαλεις αναλογικα, μια χαρα μαζευομαστε.
+10000 καλα που το εγραψε καποιος αλλος..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
καλά Καβάλα έγινε η συνάντηση? Και πως δε τα πήρα ****το χαμπάρι τόσα υποψηφια θύματα μαζεμένα??
που έγινε στη Καβάλα?
(κάτι σαν να μου θυμισαν κι εμενα τα τοπια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το που ειναι....)
Απότι κατάλαβα από το video είναι αρχικα Πέραμο στο λιμάνι και μετά στο Κάστρο πριν τους Αμμολόφους
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Απότι κατάλαβα από το video είναι αρχικα Πέραμο στο λιμάνι και μετά στο Κάστρο πριν τους Αμμολόφους
Σωστα! :hello: