Καλησπερα παιδια... μηπως ξερετε τι παιζει με τις προπληρωμενες καρτες??? την θελω για να παιζω σε κανενα site στοιχημα αλλα και για το e-bay......
τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποκτησω μια???? :)
Printable View
Καλησπερα παιδια... μηπως ξερετε τι παιζει με τις προπληρωμενες καρτες??? την θελω για να παιζω σε κανενα site στοιχημα αλλα και για το e-bay......
τι ενεργειες πρεπει να κανω για να αποκτησω μια???? :)
Καλησπερα.
Εγω πηγα σε μια τραπεζα (Πειραιως γιατι μου ειπαν ειναι καλη σ'αυτα) και εκανα να καταθετικο λογαριασμο (γιατι δεν ειχα αρχικα) και ζητησα να μου δωσουν και κωδικους για ebanking.
Δεν ειχα ιδεα τι να κανω και τα φοβομουν πολυ, αλλα ειναι ολα πανευκολα και στην τραπεζα μου τα εξηγησε ολα η κοπελα.
Πηρα τους κωδικους και τα αλλα τα εκανα μεσα σε 15 λεπτα απο το pc μου.
Δημιουργεις μια "ψευτικη" ηλεκτρονικη καρτα και απο τον καταθετικο σου λογαριασμο, την φορτιζεις οσο θες εσυ.
Δεν ειναι τιποτα δυσκολο τελικα.
Ελπιζω να σε βοηθησα. Οτι αλλο θες, πες μου αν ξερω να σου απαντησω.
Αρης.
Υπάρχουν οι Electron Visa οι οποίες περνάνε όπου περνάνε και οι κανονικές VIsa κάρτες με την διαφορά ότι αγοράζεις όσο έχει χρήματα στον λογαριασμό σου. Δεν χρειάζονται "γέμισμα" αυτές αλλά ο λογαριασμός σου
Υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες (νομίζω paysafe ή κάπως έτσι) που είτε έχουν συγκεκριμένα χρήματα είτε τις "γεμίζεις" με χρήματα (νομίζω ότι δεν χρειάζονται και λογαριασμό)
Για αγορές (ειδικά ebay) καλύτερα την 1η επιλογή
εγώ έχω στην Alpha bank
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - όποια τράπεζα διαλέξεις να μην σε χρεώνει για χρήση electron visa / web banking
από εκεί και μετά μόλις παραλάβεις την κάρτα
κάνεις εγγραφή στο www.paypal.com
εκεί θα χρειαστεί να "ενεργοποιήσεις" την εγγραφή σου
(Σου κάνει μια χρέωση 1,5 $ με βάση ένα κωδικό, στην μηνιαία αναφορά της κάρτας (ή μεσω web ή phone banking) θα διαβάσεις τον κωδικό και θα τον βάλεις στο paypal)
από εκεί και μετά είσαι έτοιμος για αγορές
ευχαριστω παιδια!!! ναστε καλα!!!! :)