Απάντηση: ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Σιγά μην τους δεις και στην Επίδαυρο...
Ποια φυλακή ρε φίλε... τίποτα δε θα γίνει!
jason ξεκινα πρωτα με το να δειρεις οσους ψηφιζαν τους ιδιου πολιτικους εδω κ 25 χρονια γιατι οι πολιτικοι ειναι αποτελεσμα ψηφοφοριας των πολιτων..
MaGeLaNoS , δίχως άλλο έχεις απόλυτο δίκιο . Κάθε λαός , έχει γιά ηγέτες αυτούς πού του αξίζουν!! Απλά , επειδή ΔΕΝ μπορώ να δείρω αυτούς πού ψήφιζαν αυτούς τούς πολιτικούς τόσα χρόνια , λέω μήπως είναι πιό εφικτό να δω φυλακή αυτούς τούς πολιτικούς πού παραπλανούσαν τόν κόσμο να τούς ψηφίσει , και στήν συνέχεια τόν λήστευαν και τόν καταδυνάστευαν . ( Μήπως , αλήθεια είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς πού ψήφιζαν τόσα χρόνια αυτούς τούς γκάγκστερ πού ξεπουλήσανε τόσο φτηνά τη χώρα ; Λέω , μήπως ; ) Τέλοσπάντων , όπως λέει και ο φίλος Ioannidis τίποτα δεν πρόκειται να γίνει , κανένας δέν θα πάει φυλακή , και το πιστεύω και εγώ γιατί απλά "κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει" , είναι όλοι τους κολεγάκια , παρά τα φούμαρα και τούς ψευτοκαβγάδες πού μάς πουλάνε , το μόνο πού τούς νοιάζει όλους είναι πόσα πιο πολλά θα ξεσκίσουνε!!! Άργησα λίγο , αλλά ευτυχώς το κατάλαβα . Και βέβαια επειδή δέν μπορώ να τούς δικάσω , μπορώ να τούς πώ αυτό : Ανίκανοι , άχρηστοι , ληστές , επίορκοι και παραβάτες του Ποινικού Δικαίου !!! Φτού σας !!!
Ουφ , τα είπα και ας με συγχωρήσουν οι φίλοι ,
Jason
ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΑ
(Γραφω με κεφαλαια γιατι φωναζω. Απο αγανακτιση).
Εγω πιστευω οτι παρα τα ΠΑΡΑ πολλα αρνητικα αν το σκεφτειτε απο την πλευρα της συνεχους επιτηρησης κ το ξηλωμα των δημοσιων υπαλληλων που θα πεσει θα δειτε οτι μπορει τελικα να βγει σε καλο ολη αυτη η φασαρια.Οχι τοσο για τους μεγαλυτερους αλλα σιγουρα για τις νεοτερες γενιες...γιατι δεν πιστευω οτι ολο αυτο το πανηγυρι θα τελειωσει σε 3 χρονια..σε 15 μπορει..
Καλό θα έρθει μόνο αν τους βάλουμε στην καθημερινότητα των υπουργίων και των υπηρεσιών μας.
Βάλε έναν του ΔΝΤ δίπλα από τον κάθε δημόσιο υπάλληλο που λαδώνεται και θα σου πω εγώ αν θα το ξανακάνει...
Από τον απλούστερο κλητήρα μέχρι τα 300 ρεμάλια της βουλής. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει δουλειά.
Λέμε τώρα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Εγω πιστευω οτι παρα τα ΠΑΡΑ πολλα αρνητικα αν το σκεφτειτε απο την πλευρα της συνεχους επιτηρησης κ το ξηλωμα των δημοσιων υπαλληλων που θα πεσει θα δειτε οτι μπορει τελικα να βγει σε καλο ολη αυτη η φασαρια.Οχι τοσο για τους μεγαλυτερους αλλα σιγουρα για τις νεοτερες γενιες...γιατι δεν πιστευω οτι ολο αυτο το πανηγυρι θα τελειωσει σε 3 χρονια..σε 15 μπορει..
'Ισως πράγματι να είναι έτσι , μακάρι για όλους!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Καλό θα έρθει μόνο αν τους βάλουμε στην καθημερινότητα των υπουργίων και των υπηρεσιών μας.
Βάλε έναν του ΔΝΤ δίπλα από τον κάθε δημόσιο υπάλληλο που λαδώνεται και θα σου πω εγώ αν θα το ξανακάνει...
Από τον απλούστερο κλητήρα μέχρι τα 300 ρεμάλια της βουλής. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει δουλειά.
Λέμε τώρα!
+1000 σε όλα!!
το θεμα ειναι οτι παλι οι ''πλουσιοι''σαν κι εμας θα το πληρωσουν!!!
γ--ώ και τους 300 όλων των εποχών!