Αγορά νεο ΙΧ - Renault Grand Scenic 1.4 130Hp 7θέσιο
Επειδή γίναμε πολλοί πια στην οικογένεια (5+1) μάλλον θα πρέπει να αποχωριστώ το Stilo μετά από 8 χρόνια και 230.000 χλμ.
Έχει μία προσφορά η Renault για το Grand Scenic 1.4 130Hp με 18.300€ τελική τιμή (με το μεταλλικό χρώμα, τέλη, πινακίδες, μεταφορικά κτλ). Κανονική τιμή καταλόγου είναι 21.800€ χωρίς μεταλλικό χρώμα (460€) και λοιπά έξοδα (περίπου 800€-1000€).
Τα υπόλοιπα 7θεσια (S-max, Nissan Qasqhai +2, Citroen grand picaso c4 κτλ) παίζουν από 22000€ και πάνω (πολυτεκνικά).
Εκφραστείτε ελέυθερα...:hmmm:
Απάντηση: Αγορά νεο ΙΧ - Renault Grand Scenic 1.4 130Hp 7θέσιο
Ωραίο... και δοκιμασμένο. Το έχει ο κουμπάρος μου!
Βάρα το!
Το scenic είναι πολύ καλό και μάλλον θα τραβάει κι όμορφα....αλλά το stilo μάλλον δε θα αξίζει τον κόπο να το πουλήσεις.
Άρα κράτα το για να έχεις έστω 1 stilo που δε θα ναι παιδική χαρά,θα είναι λίγο πιο πρωσοπικό(δικό σου)απ'ότι το Renault.
Ξέρεις τι γίνεται με τα αυτκίνητα που τελούν οικογενειακές υποχρεώσεις.....παιχνίδια πεταμένα μέσα,χαρτομάντηλα(συνήθως μυξομένα),ψίχουλα,πατημασιές στα καθίσματα....δε περιγράφω άλλο με έπιασε εγκεφαλικό!!!!!!!
Προσωπικα θα πηγαινα με την σειρα
1)Quashqai - αξιοπιστο τρελα λεγε με Nissan κ τρελους χωρους
2)Smax ποιοτικο κ γερο..
Τα γαλλικα τα φοβαμαι πολυ..
τωρα απο κει κ περα Δημητρη αποφασιζεις εσυ.
Εμένα την αγάπη μου προς το quashqai την ξέρετε,αλλά είναι προσωπικό θέμα το τουτου του καθένός,αλλά και οι κινητήρες renault και nissan εξελλίσονται πια από κοινού!!!
Η nissan φέρνει άμεσα τους turbo κινητήρες στα αυτοκίνητά της.(Ναι αυτοί που κόπτοταν για την ανωτερότητα και αξιοπιστία των ατμοσφαιρικών)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
...Ξέρεις τι γίνεται με τα αυτκίνητα που τελούν οικογενειακές υποχρεώσεις.....παιχνίδια πεταμένα μέσα,χαρτομάντηλα(συνήθως μυξομένα),ψίχουλα,πατημασιές στα καθίσματα....δε περιγράφω άλλο με έπιασε εγκεφαλικό!!!!!!!
Αυτό εννοούν όταν λένε ότι τα παιδιά είναι ευτυχία;;;
(αστειέυομαι προφανώς)
Ψάχνεις μέχρι 1800 κυβικά ή δεν έχεις πρόβλημα και για παραπάνω?
Σαν 3τεκνος (προς το παρόν) μπορώ να πάρω μέχρι 2000 κυβικά χωρίς τέλη ταξινόμησης.
Θέλω να το αποφύγω όμως να πάω σε τόσα πολλά κυβικά λόγω κατανάλωσης και λόγω τελών κυκλοφορίας.
Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο μπορεί να τα φτάσουν στα 1000 ευρώ τα τέλη για τα 2λιτρα.
Το quashqai καλό είναι αλλά το 1600 είναι ψόφια, το 2λιτρο ακριβό και καίει τα αντερά του, το 1500 diesel λίγο ψόφιο και ακριβό, αλλά με μικρή κατανάλωση.
Όλα αυτά που λέτε για Nissan, Smax κτλ, καλά είναι όμως εδώ μιλάμε για διαφορά τουλάχιστον 4000€ του Scenic από το επόμενο. Είναι πολλά τα λεφτά.
Όσο για το θέμα πιτσιρίκια και αυτοκίνητο, επειδή είναι πονεμένη ιστορία, αφήστε καλύτερα να μη το συζητήσουμε...Και το καινούριο θα γίνει παιδική χαρά οπως και το Stilo...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Προσωπικα θα πηγαινα με την σειρα
1)Quashqai - αξιοπιστο τρελα λεγε με Nissan κ τρελους χωρους
2)Smax ποιοτικο κ γερο..
Τα γαλλικα τα φοβαμαι πολυ..
τωρα απο κει κ περα Δημητρη αποφασιζεις εσυ.
και εγώ τα φοβάμαι, 'ομως είναι πολύ καλή η τιμή...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Ψάχνεις μέχρι 1800 κυβικά ή δεν έχεις πρόβλημα και για παραπάνω?
Σαν 3τεκνος (προς το παρόν) μπορώ να πάρω μέχρι 2000 κυβικά χωρίς τέλη ταξινόμησης.
Θέλω να το αποφύγω όμως να πάω σε τόσα πολλά κυβικά λόγω κατανάλωσης και λόγω τελών κυκλοφορίας.
Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο μπορεί να τα φτάσουν στα 1000 ευρώ τα τέλη για τα 2λιτρα.