Ασχετα οναματα Χρηστών...
Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι εχουμε πολλες επισκεψεις απο χρηστες με εσχετα ονοματα που μαλλον ειναι fake ...
Παραδειγμα...
albertaewortmane,candidaftorgersonf,dennautischler u,despinabthomisonb,dialogiotis,ethelenevnettv,
florenefcleavengerf,georgeannadsarrd,graciabtwineb ,jatterema,judyukoboldu,isusy,kristynxblystonex,
latoriazmesaz,leannengaviglian,loanjbenionj,lylahk alistah,marialuckymaggy,marybelleyharcusy,mellissa omannineo,
mozellevthobyv,nicholllortiel,paigeukanishu,etrawc hakkalakalw,Remar,renIndere,ricardaumathiesonu,
tarenwheldermanw,thomasedolde,vernettaoreinboldo,v ivienneisandozi,wildasketlers,yoshikoubairamu...
Δεν νομιζω οτι ειναι αληθηνοι χρηστες αυτοι... κατι αλλο πρεπει να παιζει... μηπως μας εχουνε Hack-εψει?
Μπορουμε να κανουμε κατι?
Απάντηση: Ασχετα οναματα Χρηστών...
Το παρατήρησα και εγώ. Είναι δυνατόν "Τα περισσότερα μέλη σε μια ημέρα ήταν 116, 24-06-10."!?!?!?
Αν θελετε να δώσω μια "ευαίσθητη" πληροφορία προς όλους τους χρήστες :
Κάθε φορά που μπαίνω στο site "κολλάω" ένα συγκεκριμένο spyware, το οποίο έπειτα αφαιρείται με προγραμματα όπως το Ad-aware Pro κτλ
Δεν είναι υψηλού κινδύνου απειλή, αλλά δεν παύει να παρακολουθεί κινησεις του υπολογιστή... Αυτο συνέβαινε από πρότου αναβαθμιστεί ακομα το site...
καλησπερα σας παιδια και εγω που ελεγα πως το κλαμπ πεφτει πολυ τελευταια.:hmmm::hmmm::hmmm:..τοσα πολλα ατομα????
Τα ατομα που βλεπετε ειναι botakia τα οποια λογικα μπαινουν για να ανεβαζουν στην επισκεψιμοτητα μας.
Για το Spyware θα το κοιταξω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Αν θελετε να δώσω μια "ευαίσθητη" πληροφορία προς όλους τους χρήστες :
Κάθε φορά που μπαίνω στο site "κολλάω" ένα συγκεκριμένο spyware, το οποίο έπειτα αφαιρείται με προγραμματα όπως το Ad-aware Pro κτλ
Δεν είναι υψηλού κινδύνου απειλή, αλλά δεν παύει να παρακολουθεί κινησεις του υπολογιστή... Αυτο συνέβαινε από πρότου αναβαθμιστεί ακομα το site...
To Ad-aware Lavasoft εχω κ γω κ δεν υπαρχει προβλημα ουτε στο νεο ουτε στο παλιο site.Μηπως το κουβαλας απο καπου αλλου Δημητρη?