ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ
Καλοί μου φίλοι γειά σας . Έχω μιά απορία σχετικά με το πεντάλ γκαζιού τού Stilo μας . Μού δίνει τήν αίσθηση ότι είναι πολύ μαλακό σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα πού έχω οδηγήσει . Μπορεί να είναι μόνο προσωπική μου εκτίμηση , αλλά αν υπάρχουν και κάποιοι άλλοι φίλοι πού έχουν παρατηρήσει το ίδιο , ας καταθέσουν τίς απόψεις τους καθώς και αν υπάρχει τρόπος να μειωθεί η ευαισθησία του δλδ. να γίνει λίγο πιό σκληρό . Θά με ρωτήσετε γιατί δέν ρωτάω το μηχανικό . Σάς απαντώ ότι τότε δέν θα είχε νόημα ύπαρξης το Club και δέν θα υπήρχαν οι λύσεις πού πολλές φορές έχουν δοθεί μέσα από τίς δημιουργικές ανησυχίες τών μελών !
Περιμένω τίς απόψεις σας ,
Γειά χαρά σε όλους ,
Jason
Απάντηση: ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ
Πρώτον, καλά κάνεις και ρωτάς, και μην δικαιολογείς το γιατι ρωτάς...
Όσο για το ερώτημα, με τα αυτοκίνητα που κάνεις σύγκριση έχουν ηλεκτρονικό γκάζι όπως το stilo?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Πρώτον, καλά κάνεις και ρωτάς, και μην δικαιολογείς το γιατι ρωτάς...
Όσο για το ερώτημα, με τα αυτοκίνητα που κάνεις σύγκριση έχουν ηλεκτρονικό γκάζι όπως το stilo?
Ναι φίλε Mitso , έχουν ηλεκτρονικό γκάζι . Citroen C4 , Golf 1,6 fsi , Romeo 156 , Leon 1,6 . Το Stilo έχει το πιό μαλακό και νομίζω ότι έτσι χάνει σε αίσθηση και σού δίνει τήν εντύπωση ότι αργεί να ανταποκριθεί . Πάντα κατά την δική μου άποψη βέβαια . Μπορεί και μα μην είναι έτσι .
Thanks για την ανταπόκριση ,
Jason
Jason αυτο ''διορθωνεται'' με το sprint booster!Εαν θες εχω ενα!
δεν νομιζω οτι εχει σχεση το sprint booster με το "μαλακο" γκαζι.
μαλλον αναφερεται στο οτι το ελατηριο του γκαζιου ειναι πολυ μαλακο και οτι το γκαζι χανει σε αισθηση, ειδικα με καποιο μποτακι η γενικα παπουτσι με χοντρη σολα.
προφανως ειναι θεμα κατασκευης, και απλοικα σκεπτομενος, υποθετω οτι ο μονος τροπος να διορθωθει αυτο, ειναι να βρεις ενα πιο σκληρο ελατηριο γκαζιου και να το αντικαταστησεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
δεν νομιζω οτι εχει σχεση το sprint booster με το "μαλακο" γκαζι.
μαλλον αναφερεται στο οτι το ελατηριο του γκαζιου ειναι πολυ μαλακο και οτι το γκαζι χανει σε αισθηση, ειδικα με καποιο μποτακι η γενικα παπουτσι με χοντρη σολα.
προφανως ειναι θεμα κατασκευης, και απλοικα σκεπτομενος, υποθετω οτι ο μονος τροπος να διορθωθει αυτο, ειναι να βρεις ενα πιο σκληρο ελατηριο γκαζιου και να το αντικαταστησεις
Ακριβώς αυτό εννοώ παιδιά . Σε ευχαριστώ φίλε ,
Jason