Απάντηση: MEΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Καλησπερα παιδια... σημερα ειδα στο αμαξι οτι η μεση καταλαλωση ειναι 7.7/100 και οτι εχω κανει για αυτη τη μεση καταναλωση 430 χιλιομετρα.. υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος ή ειναι 100% αληθεια αυτο? παντως ειδικα απο τοτε που ανεβηκε η τιμη της βενζινης (εγω βαλω με 1.42 το λιτρο) καταναλωνεται σαν νερο..
το αμαξι το πηγαινω κανονικα...και σιγα και ψιλοτρεχω.... δεν περναω τελευταια τα 130....
οποτε? λογικα τα νουμερα?
Γραψε μας ποσα κυβικά , σε τι διαδρομες κινεισαι , δηλαδή αν είσαι πόλη η επαρχία και με τι φορτίο κινείσαι συνήθως . Πάντως το 7,7 λίτρα ανα 100χλμ ακούγεται λογικό . Αν μπορείς όμως απάντησε σε όσα σε ρώτησα πιό πάνω.
Jason
ελα φιλε μου. 1.4 εχω και κινουμαι μεσα στη πολη.. απλα σκεφτηκα πως για μεσα στη πολη ειναι λιγο.. δηλαδη στην επαρχια ποσο θα ειναι η μεση καταναλωση? Το φορτίο που κινούμαι συνήθως ειναι 2 ατομα...παραπανω σπανια...
Εγω μεσα στην πολη δεν πεφτω κατω απο 10-11. Πηγαινοντας τερμα χαλαρα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
ελα φιλε μου. 1.4 εχω και κινουμαι μεσα στη πολη.. απλα σκεφτηκα πως για μεσα στη πολη ειναι λιγο.. δηλαδη στην επαρχια ποσο θα ειναι η μεση καταναλωση? Το φορτίο που κινούμαι συνήθως ειναι 2 ατομα...παραπανω σπανια...
Γειά σου angelinho , αν δέν πρόκειται γιά κάποιο λάθος , 7,7 λίτρα ανά 100 χλμ. είναι εξαιρετικά καλή κατανάλωση γιά κίνηση μέσα σε πόλη Προφανές είναι ότι οδηγείς άψογα και συνειδητά καθώς και ότι έχεις σε άριστη λειτουργική κατάσταση το Stilo σου . Μπράβο !!
Jason
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια jason..:tongue2:
***extra: με ποιους τροπουςμπορουμε να μειωσουμε την καταναλωση? ***
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια jason..:tongue2:
***extra: με ποιους τροπουςμπορουμε να μειωσουμε την καταναλωση? ***
Με ποδήλατο.
Με κανονική οδήγηση και μέτριο φορτίο , κίνηση μέσα στήν πόλη , αρκετή χρήση τού κλιματισμού , η κατανάλωση κυμαίνεται από 11 εως 13 λίτρα ανά 100 χλμ . Είναι το 1,6 Dynamic .
Όσα 1,6 γνωρίζω , περίπου εκεί κυμαίνεται η κατανάλωσή τους μέσα στήν πόλη ( Αθήνα ) . Στό ταξίδι η κατανάλωση πέφτει γύρω στά 7 με 7,5 λίτρα ανά 100 χλμ . Αυτά από εμένα ,
Γειά χαρά σε όλους ,
Jason
7,5? Ρε γμτ... Το ΣΚ που πήγα Λιτόχωρο και το πήγαινα με CC στα 125, έγραψε 8,3...
Λέτε να θέλω καθάρισμα μπέκ;
Μήπως να έπερνα κανα καθαριστικό;
Μήπως πήγαν στο βουνό; :slap:
Μιχάλη και εγώ με cc στα 130 έχω πάνω από 8 σ αυτήν την διαδρομή... Οπότε ή είσαι καλά ή πάμε και οι δύο για καθαρισμό!