Αρχικό μήνυμα απο
karpoutzidis
θα ηθελα να κανω μια παρακληση!!!!
θα ηθελα να πω μερικα πραγματακια...................!
μπηκα σε αυτο το club γτ μου το προτηνε ο Αρης και γτ ηθελα να μαθω και να μεταβηβασω τις γνωσεις μου και σε αλους!
αυτο γινοταν στην αρχη και βρηκα ατομα(λιγα)που με βοηθησαν πολυ!και πανω στο stilo και γενικοτερα!δεν θα πω ονοματα γτ δεν θελω να θιξω κανεναν!υπαρχουν και ατομα εδω μεσα τα οποια δεν παραδεχονται οτι καπιος αλλος ξερει κατι παραπανω και αντιδρουν επιθετικα και αλαζονηκα!ο λογος μπορει να ειναι αλλος αλλα στην ουσια η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη!καλο θα ειναι να λενε την γνωμη τους ή αυτο που ξερουν βασει στοιχειων ή οχι αλλα παντα με κοσμιο τροπο!
νομιζω οτι ειμασταν ολοι εδω για να βοηθησουμε καποιον να γινει καλητερος και να μαθει κατι σωστο αν εκανε κατι λαθος!η συμπεριφορα αυτη που εχουν ομως δεν βοηθαει(πιστευω)
αυτη η εχθρηκοτητα και το αποτομο στηλ που ηπαρχει γενοκοτερα με παροτρηνει να μπαινω ολο ενα και λειγοτερο εδω!
απο τις συζητησεις και τις συμβουλες εχω καταλαβει και θα ηθελα να γνωρησω 5-6 ατομα περαν του Αρη και του Νικου που εχουμε σηνεργαστει στο παρελθον αν και δεν ειπαμε και πολλα!
για τους λογους που προανεφερα θα ειμαι οσο τον δυνατων πιο απομακρος και αν θα δωσω καποια συμβουλη θα ειναι μεσο p.m!
αν οι υπευθηνοι νομιζω οτι προσβαλω καποιον ή δεν αρμοζουν αυτα που ειπα παρακαλω να διαγραφη το ποστ!
δεν με ενδιαφερει να μαζεψω ποστ σε αυτο το θεμα ουτε να ακουσω ή να συζητησω κατι πανω σε αυτο!
Ειναι προσοπικη μου γνωμη και εντιπωση και δεν θα μου την αλαξει κανενας οτι και να πει!
δεν το εκανα ουτε για να ξεσηκωθει κανενας ουτε για να μαλωσω με κανεναν!
το Λεω για το καλο του club και για να αποκτισουν καποιοι ενα α επιπεδο και οχι να κοροιδευουν και να το παιζουν καποιοι!
δεν αξειζει να χαλιωμαστε για χαζα!
ευχαρηστω αυτους που με βοηθησαν και ελπιζω να τους βοηθησω και εγω οταν μου δωθει η ευκαιρια!!!!!!