http://2.bp.blogspot.com/_1rkN8vM70G...+ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.png
Το VW Scirocco Club έκανε εκδρομη το Σαββατο που μας πέρασε με προορισμό το Ναύπλιο. Τα μέλη του σήκωσαν την μπàρα και περασαν χωρις να πληρωσουν. Δείτε το video...
Printable View
http://2.bp.blogspot.com/_1rkN8vM70G...+ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.png
Το VW Scirocco Club έκανε εκδρομη το Σαββατο που μας πέρασε με προορισμό το Ναύπλιο. Τα μέλη του σήκωσαν την μπàρα και περασαν χωρις να πληρωσουν. Δείτε το video...
Αυτό δεν το καταλαβαίνω πραγματικά....
Για τον δρόμο Αθήνας-Πάτρας, το δικαιολογώ καθώς ο δρόμος δεν τηρεί ούτε στο ελάχιστο τις προδιαγραφές..
Αλλά σε όλη την ΠΑΘΕ εκτός των Τεμπών, και στην Εγνατία γιατί να μην πληρώσεις διόδια...Δεν το καταλαβαίνω...
Έκανε ένας μία εξυπνάδα και έγινε μόδα.
Υπάρχουν δρόμοι ελεύθεροι...
Ο καθένας επιλέγει να πάει από τον νέο δρόμο...
Αλλά θέλει να πάει και τσάμπα....
Δεν γίνεται πώς να το κάνουμε...
υγ. Δεν έχω μετοχές στις εταιρίες.
Μην ψαρωνετε ρε, ο πρωτος πληρωσε για ολους, ο θεος που μαλλον ηταν ο θειος!:bleh:
Περα απο την πλακα, καλα κανανε τα παλικαρια, πληρωνουμε εδω και 50 χρονια δρομους που δεν υπαρχουν, τωρα που υπαρχει οικονομικη κριση πρεπει να ριξουν τις τιμες!
Αυξησεις σε ολα και απο την αλλη παγωμα και μειωση μισθων, δεν κολλαει σωστα...
Μπραβο στα παιδια!
+1000 στον Πέτρο! Τι πάει να πει δεν πληρώνω? Χρησιμοποιείς κάτι και πρέπει να καταβάλεις το αντίτιμο... Δεν θέλεις να πληρώσεις? Πήγαινε απο τους παράδρομους. Αλλά ξέχασα εκεί είναι χάλια η άσφαλτος και κάνεις και 10 λεπτά παραπάνω... Έμαθαν όλοι τώρα είναι παράνομα και αντισυνταγματικα τα διόδια...Τα χρήματα για την συντήρηση ποιός θα τα δώσει? Κλείσαν λέει τον Πολυμυλο γιατί βάλαν 2.8 διόδια... Αν δεν θέλεις να πληρώσεις πήγαινε από καστανιά όπως έκανες τόσα χρόνια... Για έναν καφέ δίνει 5 ευρώ, εκεί δεν τον πειράζει! Κάποτε ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει ότι για να χρησιμοποιησεις κάτι πρέπει να πληρώσεις... Μιλάω πάντα για την ΠΑΘΕ και την Εγνατία τουλάχιστον τα κομμάτια που χρησιμοποιώ εγώ...
Ωραια, συμφωνω με αυτα που λετε.
Ενταξει, περπαταω πανω στο δρομο αρα πληρωνω διοδια.
Γιατι ομως να πληρωσω διοδια με λεφτα που εδωσε η ΕΕ; Ενα μεγαλο ποσοστο (Δεν θυμαμαι ακριβως ποσο) της εγνατιας ειναι απο τα κοινοτικα πλαισια στηριξης, λεφτα που δεν τα εδωσαν τα κρατικα ταμεια, γιατι εκει να πληρωσω; Μεχρι τωρα με το αμαξι δεν εχω περασει ποτε απο τα διοδια χωρις να πληρωσω, με την μηχανη απο την αλλη παντα περναω καπως γρηγορα αλλα απο δω κ περα βλεπω να το καθιερωνω κ με το αμαξι. Οχι απο μαγκια. Μεχρι να βγει ενας κ να πει ΠΟΥ πανε αυτα τα λεφτα που καθημερινα πληρωνουν τοσες χιλιαδες αυτοκινητα γιατι τουλαχιστον στους δρομους που περπαταω κ πληρωνω διοδια δεν εχω δει μεχρι τωρα να γινεται καποιο εργο (εκτος αν εξαιρεσουμε το δρομο της κατερινης περιπου στο υψος της εξοδου για Βεροια), που εδω κ 1 χρονο ειναι κλειστο το αριστερο ρευμα!
Και στην τελικη μπορει να αλλαξει το συστημα κοστους των διοδιων. Μετα απο συζητησεις εμαθα οτι στο εξωτερικο πληρωνεις αναλογα με τα χιλιομετρα που κανεις. Δηλαδη, οταν μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο σου δινουν ενα χαρτακι το οποιο οταν βγαινεις το παραδιδεις, βλεπουν ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και αναλογα πληρωνεις και τα διοδια. Γιατι δηλαδη να θελω να παω στην κατερινη, να κανω πανω κατω 100 χιλιομετρα και να πληρωνω 2 διοδια πλεον;
Και να μην ξεχναμε οτι μερικοι σταθμοι διοδιων εχουν περασει σε ιδιωτικα χερια...
Μπραβο κ απο μενα λοιπον σε αυτους που αντιδρουν μη πληρωνοντας διοδια και οχι σε αυτους που απλα το παιζουν μαγκες.
Παιδια η Κουβεντα ειναι μεγαλη και η βαλιτζα παει πραγματικα πολυ μακρια... Ειμαι απο αυτους που παντα πληρωνα διοδια. Εχω ταξιδεψει και ταξιδευω και στις 2 κεντρικες εθνικες οδους και εχω να πω τα εξης.
1) Για την εθνικη οδο Αθηνων- Πατρων... Ο θεος να την κανει εθνικη... Μακρια... Ουτε ενα Cent δεν ξαναδινω... Για οσους εχουν ταξιδεψει σε αυτον τον δρομο ρωταω?... Εισατε ικανοποιημενοι με την ποιοτητα του...?
Θα μου πει καποιος μα ηδη αρχιζουν να γινονται εργα... Μα καλα τοσες πληρωμενες δεκατιες διοδιων το μονο που καταφεραν να φτιαξουν ειναι το περασμα και τα τουνελ της Κακιας Σκαλας? Γιατι ο μονος δρομος που δικαιολογει τα λεφτα του ειναι μεχρι την Κορινθο. Τα νταβαντζιλιδικα 3 ευρω στα διοδια στο Ζευγολατιό στο πηγαινε και τα 3 ευρω στο Ριο γιατι να τα πληρωσω? μηπως αυτος ο δρομος καρμανιολα θα επρεπε να αποχαρικτηριστει απο εθνικη οδος και να γινει πιστα του ραλλυ Ακροπολης? Να μιλησω και για αλλες λαμογιες...? απο τον καιρο που θυμαμαι τον εαυτο μου να κανει το ταξιδι Ζακυνθος-Αθηνα παντα μου ερχεται στο Μυαλο η ταλαιπωρια που τραβουσαμε με το να μπουμε και να βγουμε απο την Πατρα... Εντονα θυμαμαι τον καλο δρομο να φτανει μεχρι τα προαστια της πατρας και μετα να κοβεται μαχαιρι, αναγκαζοντας ολους τους οδηγους να μπουν απο το λιμανι της πατρας και να χασουν σε ωρες αιχμης και μια ωρα μεχρι να βγουν παλι στην εθνικη. Καποια στιγμη το 1996 φιλος απο εκεινα τα μερη μας εβαλε στον απογορευμενο τοτε δρομο... που εφτανε μεχρι τα διοδια του ριου... Ετοιμος ασφαλτωστρομενος... Απο το 1996 κυριοι... Ξερεται ποτε εκαναν εγκαινια? Το 2004... Θες για προεκλογικη δωρο θες ρουσφετια πατρινα για να τα κονομουν τα τυροπιταδικα της παραλιακης στην Πατρα αυτο το εργο το παρεδωσαν στον κοσμακη 8 χρονια μετα... Πληρωνε Μακακα Ελληνα...
2) Για τα την εθνικη οδο Αθηνας Θεσσαλονικης? Ναι εχουν γινει εργα... ειναι σαφως ανωτερος... Αλλα τα χρηματα ξεπερνουν καθε λογικη και σε ταξιδευουν στο κοσμο του παραλογου... Χαρακτηριστικα αναφερω.
Διόδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη
1. Αφιδνών (1,90 €)
2. Θήβας (2,35 €)
3. Τραγάνας (2,25 €)
4. Πελασγίας (2,40 €)
5. Μοσχοχωρίου (2,80 €)
6. Μακρυχωρίου (1 €)
7. Πυργετού (2,20 €)
8. Λεπτοκαρυάς (2,90 €)
9. Μαλγάρων (2 €)
Σύνολο: 19,80 €
Στάσεις: 9
Διόδια Θεσσαλονίκη - Αθήνα
1. Μαλγάρων (2 €)
2. Λεπτοκαρυάς (2,90 €)
3. Πυργετού (2,20 €)
4. Μακρυχωρίου (1 €)
5. Μοσχοχωρίου (2,80 €)
6. Πελασγίας (2,40 €)
7. Τραγάνας (2,25 €)
8. Θήβας (2,35 €)
9. Αφιδνών (1,90 €)
Σύνολο: 19,80 €
Στάσεις: 9
Δηλαδη Αν σαν Stilo Club Θελουμε να παμε μια εκρδομη στην Θεσσαλονικη ή στην Αθηνα θα πρεπει να πληρωσουμε για να παμε και να γυρισουμε κοντα 40 ευρω σε διοδια? Αισχως... και ολα αυτα τα χρονια που εμεις και οι πατεραδες μας πληρωναν για να φτιαχτουν αυτοι οι δρομοι να μη σκοτωνεται ο κοσμος τι εγιναν? Και αν εγιναν τα τωρα που Πανε?...
Δεν ξερω τι παιζει με τα διοδια αλλα δε πιστευω οτι κ μια ιδιωτικη εταιρια με τις πλατες του κρατους τοσα χρονια να μη τους κυνηγησει για τα χρηματα αργοτερα..στην τελικη με την συμπραξη της κυβερνησης μπαινουν τα διοδια..
Να δω ολους αυτους μετα που μας παροτρυνουν να μη πληρωνουμε,οταν θα γινουν οι μαζικες αγωγες τι σταση θα κρατησουν..
Nα καταθέσω και εγώ τήν δική μου άποψη . Πιστεύω ότι η παρότρυνση να μήν καταβάλουμε το αντίτιμο τών διοδίων , κινείται σε λάθος τροχιά. Το σωστό πιστεύω είναι η αξίωση από όλους μας , γιά δρόμους ποιοτικούς με προδιαγραφές και όχι δρομοσφαγεία ανθρώπων όπως είναι οι περισσότεροι δυστυχώς δρόμοι στήν πατρίδα μας ( βλέπε π.χ " εθνική " Κορίνθου - Πατρών !! ) Αυτός ο δρόμος έχει αφανίσει τη μισή Ελλάδα , καλοί μου φίλοι . Όχι λοιπόν στο " δέν πληρώνω " και λέω ναί στο " πληρώνω και απαιτώ " αυτό πού πραγματικά πρέπει να έχω .
Γειά - χαρά σε όλους τούς φίλους , κάθε καλοπροαίρετη κριτική στά γραφόμενά μου , απόλυτα δεκτή .
Jason