Απάντηση: Μου έκλεψαν τη κεραιά...
Μου περισσεύει μία, την θες?? :) Έτσι για να αποκαταστήσουμε την ψυχική σου οδύνη... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Μου περισσεύει μία, την θες?? :) Έτσι για να αποκαταστήσουμε την ψυχική σου οδύνη... :)
Ακριβώς φίλε...
Πόσο την δίνεις, Νίκο?
50.000Euro... :)
Το συνεργείο του Αποστόλου ξέρεις που είναι? Έλα να την πάρεις και μην το πεις ούτε στου παπά!... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Σήμερα το απόγευμα, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου για 1 ώρα μόνο από της 18:00 μέχρι της 19:00 στην περιοχή του Βαρδάρη κοντά στην οδό Οδυσσέως...
Όταν γύρισα μου είχαν κλέψει την κεραία.....! Μέρα-μεσημέρι σε σημείο όπου πηγαινοέρχεται και κόσμος...
Η περιοχή ειναι σκατά, εχει πολλους γυφτους, Ρώσους, Γεωργιανούς.... αλλά ηταν κατι που δεν το περιμενα.
Είναι πολύ ασχημα το συναίσθημα, παιδια, να διαπιστώνεις ότι σου αφαίρεσαν κάτι, ότι κάποις "σκάλιζε" το αμάξι σου....και εγω ειδικα,που προσπαθω και προσεχω καθε λεπτομερεια στο αμαξι μου...
Αφου δεν σου εσπασαν το αμαξη η δεν το ανοιξαν να παρουν οτι ειχες μεσα εισαι πολυ τυχερος, την ξερω καλα την περιοχη και την μερα και την νυχτα.Φτηνα την γλυτωσε το αμαξακη σου. Αλλη φορα εκει, παρε ματι τα ιδιοτικα παρκινγκ που εχει...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στον Νίκο που μου έδωσε την κεραία από το κιτρινόμαυρο "αγριμάκι" του.
Προσπαθώ να βρώ αν υπάρχει καποια "αντικλεπτική" πατεντα που μπορει να γινει ωστε να μην μπορει να κλαπει τοσο ευκολα η κεραια μας...
Αλλά, συζητώντας με πολλούς,και με τον μηχανικό του Νίκου από το συνεργείο που πηγα(ο οποιος παρεπιμπτώντας ειναι ενα πολυ ευγενικο παλικαρι) μου ειπε με βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος... Μπορεις να βαλεις logo, αλλα δεν θα μπορεις να την βγαλεις αν πας π.χ. σε πλυντηριο, και εαν επιχειρησουν να την κλεψουν μπορει να την ζορισουν και να σπασουν και την βαση της.....
Άρα μονος τροπος, για να μην κλεψουν αν παρκαρουμε σε σκατοπεριοχες ειναι να την αφαιρουμε...
Πάντως, μου φαινεται αδιανόητο να μπορει ο καθένας μεσα σε λίγα δευτερολεπτα ανετα να κλεψει μια οποιαδηποτε κεραια...
Ρε, ας σβήσει κάποιος mod τα "ευχαριστώ" κλπ! Μια κεραία που μου περίσσευε ήταν ρε Μήτσε! Δεν σου αγόρασα και καινούργια! :tongue2:
Αν σου την κλέψουν πάλι (που δεν σου το εύχομαι), πάρε μία τύπου καρχαρία, σαν αυτή που έβαλα εγώ. νομίζω κάπου στα 15Ε από το ebay την πήρα. Εκείνη θα πρέπει να την ξεκολήσουν και μετά να ξεβιδώσουν και το καλωδιάκι που βιδώνει στην βάση για το σήμα. :)
ΥΓ: Μου είπε ο μηχανικός, ότι από την ώρα που πήρες την κεραία, έκοψε το αμάξι μου σε γκάζια. Πρέπει να πήρες μαζί με την κεραία και καμιά 15-20 άλογα!!! :tongue2::tongue2:
Η απάντηση για αντικλεπτική κεραία : αρκει να κοιτάξει κανείς ένα Seat Ibiza! (αυτό που είδα ήταν ενός φίλου 2009 μοντέλο νομίζω, οικονομικό μοντέλο χωρίς πολλά εξτρά...) στο οποίο η κεραία είναι εμφανισιακά ακριβώς ίδια με την δικιά μας μόνο που δεν ξεβιδώνει τελείως από την βάση της!!!!! Απλά ξεβιδώνει μεχρι ένα σημείο για να μπορεί να "σπάει" και να κλείνει προς τα πίσω (π.χ. για το πλυντήριο).
μπα mitso 8α μου αρεσε καλυτερα η λυση του νικου....πανω στο stilo...
αντε μεγεια την κεραια!!!!!!!