Αντικαπνιστικός νόμος..στα λογια!
Τελικα ρε παιδια σε αυτη την χωρα τιποτα δεν λειτουργει σωστα, το τσιγαρο του Ελληναρα δεν προκειται να το περιορισει κανεις και ποτε.
Μια Παρασκευη αποφασισα με ενα φιλαρακι μου να παμε για ποτακι σε ενα μπαρακι στην Γαλατσιου ονοματι kibu___ , ανεκαθεν αυτο το μαγαζι επειδη ειναι υπογειο και επειδη δεν εχει καθολου καλο εξαερισμο ειναι τεκες!
Φανταστηκα και εγω οτι δεν μπορει να ειναι ιδια η κατασταση οπως παλια που εμπαινες και σε μιση ωρα ειχε βρωμισει ακομα και το βρακι σου τσιγαριλα.
Πηγα λοιπον και η κατασταση ηταν ακομα χειροτερη, αισθανοσουν οτι καποιοι ειχαν στραβωσει με τον νομο και δεν εβγαζαν τσιγαρο απο το στομα..
Ρωτησα ενα σερβιτορο αν επιτρεπεται ακομα το καπνισμα εδω μεσα, και μου λεει '' εεε ναι επιτρεπεται'', του λεω νομιμα επιτρεπεται η παρανομα?(αστειευομενος φυσικα) , και μου λεει ''νομιζω παρανομα'', σωπα καλε του λεω!
Οι μπαρμαν εντω μεταξυ τα ιδια και αυτοι..., και καλα για τους μπαρμαν, δεν μπορουν να λειψουν απο το ποστο τους σε ωρα αιχμης, το καταλαβαινω, ολοι οι υπολοιποι Ελληναρες δεν βαζουμε μυαλο?
Το αφεντικο που ηταν?( προφανος καπνιζε..)
Ειμαστε στην Ευρωπη αυτο που μας αξιζει να ειμαστε ρε παιδια, αλλα πανω απο ολα υπερηφανοι για τις πρωτιες μας, οι οποιες φυσικα ειναι αρνητικες πρωτιες...
Αυτα απο μενα...
( ας κανω ενα τσιγαρακι τωρα γιατι μου κατεβηκε το αιμα στο κεφαλι..:clapping:)
Απάντηση: Αντικαπνιστικός νόμος..στα λογια!
Απάντηση: Αντικαπνιστικός νόμος..στα λογια!
ημουνα τοσο-μα-τοσο σιγουρος οτι αυτο το μετρο δεν υπηρχε περιπτωση να εφαρμοστει στην Ελλαδα...
τωρα στο zougla μιλανε για μαγαζια καπνιζοντων και μη-καπνιζοντων...αν δειτε εσεις εστω και 1 μαγαζι που θα παραμεινει ΜΗ-καπνιζοντων παρακαλω να με παρετε τηλεφωνο να ερθω να το φωτογραφισω....ετσι για την ιστορια ρε αδερφε, μιας και μετα απο λιγο καιρο που θα βαραει μυγες, θα το γυρισει και αυτο σε καπνιζοντων...
δε λεω, σεβομαι τους μη καπνιστες, αλλα δυστυχως στην Ελλαδα, οπου μια τεραστια πλειοψηφια ανθρωπων ειναι καπνιστες, το μετρο ειναι απλα ανεφαρμοστο, ειδικα σε χωρους διασκεδασης, για οικονομικους λογους κυριως (θα βαρεσουν διαλυση οι καφετεριες και τα μπαρακια)