Εχετε τρακάρει δυνατά με το stilo σας και εάν ναι πώς σας φάνηκε η αντιδρασή του;
εμένα σε τρακάρισμα με smart μου φάνηκε ψέυτικο γιατι με χτύπησε στον **** και με γύρισε σβούρα...
Printable View
Εχετε τρακάρει δυνατά με το stilo σας και εάν ναι πώς σας φάνηκε η αντιδρασή του;
εμένα σε τρακάρισμα με smart μου φάνηκε ψέυτικο γιατι με χτύπησε στον **** και με γύρισε σβούρα...
Οταν ειχα το stilo το κοκάλωσε ο μπροστά εγώ πρόλαβα φρέναρα και καρφώθηκε πίσω μου ένα saxo το οποίο πήγαινε με πολλά. Το saxo έγινε πίτα εγώ προφυλακτήρα, αισθητήρες παρκαρίσματος, βάση προφυλακτήρα χωρίς να πειραχθεί καθόλου σασί.
Το αν σε γύρισε σβούρα φίλε eazy, υπόκειται καθαρά στους νόμους της φυσικής.
Με έχουν γυρίσει σβούρα και εμένα και ευχαριστώ τον θεό που ήμουν με το stilo γιατί κατέβηκα κάτω χωρίς αμυχή.
Για την εποχή του ήταν αρκετά καλό στα crash test παίρνοντας 4 αστεράκια έχοντας standard 6 αερόσακους, όταν το golf έβγαινε με 2 στον βασικό εξοπλισμό.
Σε σχέση με τα νέα μοντέλα πάντως υπολείπεται λίγο καθώς βγαίνουν όλα 5άστερα.
Αλλά αν στην παθητική ασφάλεια βάλουμε όλο το πακέτο (κρατήματα, φρένα, συμπεριφορά στην αλλαγή λωρίδας) τότε στέκεται πολύ ψηλά ακόμα.
Εγώ δεν έχω κανένα παράποnο γιατί πραγματικά η παθητική του ασφάλεια είναι πολύ καλή ....
Υ.Γ εβγάλα ένα ολική μιλάω απο πρώτο χέρι :)
Εμένα ακριβώς ένα χρόνο πριν, με κοπάνησε στον πίσω δεξί τροχό ένα Agilla.
Είχε και είχα πολύ λιγα χιλιόμετρα αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να με πετάξει τον **** μου στο αντίθετο ρεύμα.
Μία γρατζουνιά και ένας άξονας μόνο στοίχησε... και 3 μήνες κλεισμένο σε συνεργείο.
Οπότε το ότι σε σβούρηξε κάτι, μην σου φαίνεται περίεργο. Είναι φυσικό.
Εμενα επεσε καποιος πισω μου με Suzuki Swift καινουργιο με πανω απο 100ΚΜ (σε επιστροφη μετα απο συναντηση του Club) χτυποντας με πισω αριστερα. Μου εκοψε, ζαντα, εξατμιση, Γεφυρα, φαναρια προφυλακτυρες κτλ... Αλλα δεν κουνηθηκε καν απο την θεση ουτε σβουρες εκανε... περιττο να σου πω οτι το swift εγινε λιωμα... σε τετοιο σημειο που δεν φτιαχνονταν... Εχω και φωτογραφιες για του λογου του αληθες... Και τα 2 αμαξια τα ειχε δει και ο Soul...
Γιώργο, αν δεν ειναι κοπος βαλε και τις φωτογραφιες... θα εχουν ενδιαφερον.
Οντως όπως λέει ο φίλος παραπάνω σε κρατήματα στροφές κτλ είναι πολύ κάλό παρά τα χρόνια του,εγω το έχω 5 χρόνια με 145.000 χλμ και του κάνω τα σέρβις του κτλ και κρατιέται κύριος ακόμα.Απλά με είχε φοβίσει τότε γιατί είχα φύγει ενα στενό μακρυά απο το τρακάρισμα βέβαια δεν πάτησα τίποτα ούτε φρένο και έσπασε πίσω άξονας και φτερό.