Άσχετα από το θέμα με το Visteon και mp3
παιδες το διαβασα ολο το θεμα αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικο με ανταπτορα... μονο μια αναφορα.... "βαλε ανταπτορα".....
ξερει κανεις που θα βρω ?????? θελω να το βαλω το εργαλειο.... δεν μπορω αλλα cd!!!!!!!! to ergaleio einai αυτο http://allegro.pl/jvc-kw-xr611-2din-...378219786.html και δευτερη επιλογη αυτο http://allegro.pl/radio-cd-sd-mp3-us...390096199.html..... τι προτεινετε????
Απάντηση: Βάλε mp3 player στο Visteon... ΜΠΟΡΕΙΣ
Κάτσε ρε αρχηγε. Διαβάσες όλο το θέμα μέχρι το τελος ( και τα 166 post ) και δεν κατάλαβες τίποτα??? δεν βρηκες δηλαδή καμία αναφορά πως θα παίξει mp3 το Stilo? απορώ ποια είναι η υπαρξη του εν λόγω θέματος τότε? Να το κλείσουμε το μαγαζί. Ακόμα και η επικεφαλήδα εσενα δεν σου λέει τίποτα?
Απο αυτά που μας δείχνεις βάλε οποίο θες. Την γνώμη μας τι την θες αραγε? Αφού δεν έκανες εσυ τον κόπο να καταλάβεις τι λέμε 20 νοματαιοι σε 166 ποστ πως περιμένεις κάποιοι απο εμάς να μπουν στον κοπο να κοιτάξουν και να σε συμβουλεψουν για αυτα τα οποία ζητάς την γνώμη μας?
Αλλά λόγια να αγαπιωμαστε.
ναι φιλε μου καταλαβα... αλλα αυτ που λες εσυ δεν λεγεται ανταπτορας.... στυλ loudlink και xcarlink!!!! αυτα λεγονται aux in interface, εκτοσ και αν δεν ξερεις αγγλικα η ιταλικα.. (πολυ πιθανο)!!! ξερεις τι σημαινει ανταπτορας?????? και στην τελικη δεν σου ζητησα βοηθεια!!!! μια γνωμη ζηταω..... ξερω 5 γλωσσες και εχω ψαξει σε οτι site μπορεις να φανταστεις.... αυτα τα τυπου xcarlink δεν μου κανουν, και ειναι και πανακριβα...... οκ??? εγω θελω να αλλαξω ολο το μαμα και ζηταω γνωμες......
υ.γ η βαλεριανα ηρεμει τα νευρα..
Αρχηγέ χαλάρωσε. Μια χαρά σου τα λέει ο Γιώργος. Προφανώς εσύ δεν έχεις ιδέα και τα χεις μπερδέψει... Πάρε το κινέζικο να κάνεις την δουλειά σου αφού όπως λες έχεις ψάξει σε τόσα sites...
ps Την είναι αντάπτορας δλδ? Και τι interface? Και τι aux?!?!?!?!?!?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
ναι φιλε μου καταλαβα... αλλα αυτ που λες εσυ δεν λεγεται ανταπτορας.... στυλ loudlink και xcarlink!!!! αυτα λεγονται aux in interface, εκτοσ και αν δεν ξερεις αγγλικα η ιταλικα.. (πολυ πιθανο)!!! ξερεις τι σημαινει ανταπτορας?????? και στην τελικη δεν σου ζητησα βοηθεια!!!! μια γνωμη ζηταω..... ξερω 5 γλωσσες και εχω ψαξει σε οτι site μπορεις να φανταστεις.... αυτα τα τυπου xcarlink δεν μου κανουν, και ειναι και πανακριβα...... οκ??? εγω θελω να αλλαξω ολο το μαμα και ζηταω γνωμες......
υ.γ η βαλεριανα ηρεμει τα νευρα..
No comment... Οπως στα ειπε και ο Σωτηρης... Παρε το κινεζικο.
χμμ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό το σετάκι, αν το πάρεις και το βάλεις δώσε κανα feedback και φωτογραφίες να δούμε πως κάθεται στο στίλο...
Για τα λεφτά του εφόσον δουλεύει σωστά δεν είναι και άσχημο, βέβαια αν είναι εντελώς κίνα τότε οι φωτογραφίες και η οθόνη του θα είναι λιγότερο εντυπωσιακά στην πραγματικότητα....
εχει η γερμανια, Κινα???????
http://xomax.de/deutschland/index.php
πρωτα ψαχνεις και μετα την αμολας.................... γερμανικα ξερεις να διαβαζεις?
το σαιτ το εχετε κανει για να ενημερωνομαστε και να συζηταμε ολοι οι κατοχοι stilo, η για να το παιζουν ξερολες καποιο εδω μεσΑ? για να καταλαβουμε δηλαδη....................
1) adapter= http://media.techtarget.com/digitalg...definition.gif - An adapter is a physical device that allows one hardware or electronic interface to be adapted (accommodated without loss of function) to another hardware or electronic interface. In a computer, an adapter is often built into a card that can be inserted into a slot on the computer's motherboard. The card adapts information that is exchanged between the computer's microprocessor and the devices that the card supports.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
καλά ρε αγόρι μου ηρέμησε μη με φας κιολας.
Δε εννοώ την προέλευση του προϊόντως αλλά την χώρα κατασκευής του που πιθανότατα είναι made in china και όχι deutschland...
Απλά επειδή δεν την έχω ακουστά την xomax και στο ebay δεν έβγαλε τίποτα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα των υλικών τους...
Εγώ πάντως πήρα προσωρινά έναν usb αναμεταδότη ραδιοφωνικού σήματος που συνδέεται στον αναπτήρα μέχρι να δω τι θα κάνω και κάνει αρκετά καλή δουλειά χωρίς να αποτελεί και μόνιμη λύση βέβαια...
2) AUX IN= A socket for plugging in an audio source. Audio jacks are found on many types of audio equipment and musical instruments that accept external sound sources. In a car or truck, an audio jack, also called a "media jack" or "auxiliary (AUX) jack," is a mini-phone socket that connects any portable music player to the vehicle's amplifier and speakers. One end of a mini-phone cable plugs into the headphones socket of any CD, tape cassette or digital music player, and the other end plugs into the car's audio jack. An iPod can be hooked up in this manner as well, but there are also adapters designed strictly for the iPod (see MP3 car adapter and iPod car adapter). See jack and A/V ports.