παρατήρηση γεια την ορθογραφία για πολλοστή φορά
παιδιά τι να πω τέτοιο πρόβλημα με την ορθογραφία δεν έχω ξανά συναντήσει σε άλλη σελίδα τώρα να θέλω να συμμετέχω σε κάποια συζήτηση και να θέλω λεξικό για να μην κάνω κάνα λάθος τι να πω από δω και πέρα μόκο μονό κοιτάω συμμετείχα γιατί με ευχαριστούσε και με διασκέδαζε να μιλώ μαζί σας για το αυτοκίνητο μου αν είναι να παιδεύομαι δεν θέλω! έχω ένα πρόβλημα και το ξέρω και δεν θα ήθελα να μου το θυμίζουνε παντός έχω και χαρτί από γιατρό αν θες δηλαδή αν δεν είχα πόδι θα μου έλεγες να πάρω τεχνητό δεν μπορείς να δεχτής την ιδιαιτερότητα μου πραγματικά δεν μου έχει τύχη τέτοια συνεχή παρατηρήσει ούτε στο σχόλιο ευχαριστώ δεν τσακώνομαι ούτε ειρηνεύομαι άπλα άπορο ευχαριστώ
Απάντηση: παρατήρηση γεια την ορθογραφία για πολλοστή φορά
Κανείς δεν είναι τέλειος φιλαράκο. Όλοι κάνουν ορθογραφικά... Μην τρελαίνεσαι! :console:
εγώ το ξέρω άλλος λέει ότι υπαρχή πρόβλημα !!!!!!!
ευχαριστώ φίλε παντός.
παντός ξεκίνησα να γραφώ με το καινούριο σύστημα που μου έστειλε ο παρατηρητής μου άντε να δούμε τώρα!!!
Αναφέρθηκε και αλλού αυτό φίλε Δημήτρη...
Όλοι είναι καλοδεχούμενοι να ποστάρουν κάτι χρήσιμο εδώ μέσα, είτε ακόμα να κάνουν και τον χαβαλέ τους.
Επειδή όμως ο όγκος και της πληροφορίας και του ανθρώπινου δυναμικού εδώ δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, καταφεύγουμε πάντα και σχεδόν όλοι μας στο εργαλείο της αναζήτησης (search). Αν λοιπόν, εδώ μέσα ο καθένας γράφει greeglish ή με ορθογραφία "δύσκολη" (να το πω...), ή με κεφαλαία ή με συντομογραφίες τύπου 12χρονου, πως θα μπορέσει κάποιος να βρει κάτι που ψάχνει;
Ξέρεις πόσοι είναι οι συνδυασμοί της φράσης, "αντικατάσταση αισθητήρα βάρους συνοδηγού" που θα πρέπει κάποιος να βάλει στο search για να του βγει το σωστό; Για μέτρα...
Αν ο καθένας ανοίγει ένα θέμα ή γράφει με "άναρχο" τρόπο, κάνει το site δυσλειτουργικό και την όλη του πληροφορία άχρηστη. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν πρέπει να επιτραπεί να γίνει.
Συνεπώς, μην παραπονιέσαι για τις παρατηρήσεις που μπορεί να δέχεσαι. Καλό θα σου κάνουν και όχι κακό.
Και επίσης αν δέχεσαι παρατηρήσεις μέσω προσωπικών μηνυμάτων, καλό είναι να παραμένει σε προσωπικό επίπεδο και να μην δημοσιεύεται.
Φιλε Δημητρη πραγματικα ο Μιχαλης πιο πανω απαντησε πληρως και σε καλυψε απολυτα νομιζω!
Αρα απαντα και εσυ να το κλειδωσουμε και αυτο το θεμα και να ξερεις οτι ολοι μας οταν γραφαμε greeklish εδω και το γυρισαμε στα Ελληνικα πληρως ειχαμε τις δυσκολιες μας!!!
παιδιά έχετε δίκιο και θα προσπαθήσω να είμαι σωστός τώρα ιδικά που βρήκα και το πρόγραμμα για την ορθογραφία, άπλα μου κακοφάνηκε οπός είπα και πριν δεν το έκανα επίτηδες και δεν ήθελα ούτε να παρεξηγηθώ μαζί σας ούτε να τσακωθώ και αν ήθελα να γραφώ οπός νάνε δεν θα προσπαθούσα να συμμορφωθώ στις υπόδειξης σας οπότε. όλα κάλος και δεν υπαρχή θέμα πλέον έτσι και αλλιώς στην ίδια ομάδα είμαστε τον ίδιο έρωτα έχουμε :) :P
dhmhtrhs δεν ειπαμε να εισαι τελειος αλλα αμα ειναι να κανεις λαθος στην καθε σχεδον λεξη τοτε εχουμε προβλημα λειτουργιας της σελιδας. και εγω κανω λαθη πολλα, δεν ειμαι και εγω τελειος στην ορθογραφια αλλα το παλευω και πιστεψε με μιλας με καποιον που τα greeklish τα ειχα εμπεδωσει καλα. Απο την στιγμη που σε βοηθαω και σου στελνω και λινκ να μπορεις να διορθωνεις αυτα που γραφεις σημαινει οτι θελω να σε βοηθησω οχι να στην πω.