Φτηνο Μαγαζι για ΚΝ κιτ καθαρισμου?
Ξερει κανεις κανενα μαγαζι με καλες τιμες για το κιτακι καθαρισμου ΚΝ? μου ζητανε 23 ευρω και το βρισκω αρκετα ακριβο μιας και στο εξωτερικο το βρισκεις και με 12 ευρω. Βρηκα καποια με 18 αλλα μου φαινεται ειναι πιο μικρα για καθαρισμο φιλτρων κν για μηχανες.
Απάντηση: Φτηνο Μαγαζι για ΚΝ κιτ καθαρισμου?
Γιατι πρεπει να το παρεις απο μαγαζι φιλε μου και δεν κοιταζεις προς Ebay μερια?...
διοτι φανταζομε για τετοιο διαδομενο προιον δεν ξερεις αμα αυτο που θα παρεις αμα ειναι μουφα. Βασικα τι παιζει με το τελωνειο γενικως αμα κανουμε αγορα απεξω? αμα ειναι απο ευρωπαικη ενωση φανταζομε δεν πληρονουμε τελωνειο ετσι?
Λογικά ναι φίλε μου.
Πάντως στο Ebay εκτός του αντικειμένου να κοιτάζεις και τον seller. Αν είναι Top Rated ή έχει παραπάνω από 99% σε θετικά feedbacks, αγοράζεις άφοβα!
Για παράδειγμα:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-R...#ht_1497wt_732
Αν και αυτός είναι λίγο ακριβός...
Μόνο αν πάρεις κάτι απο USA νομίζω σου χρεώνουν 3 €. Αλλά αυτό έχει καιρό που γινότανε. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα.
Εγώ το Κιτ καθαρισμού το είχα πάρει 27 Παντελή. Και η αλήθεια είναι ότι εδώ και 2-3 χρόνια το σαπούνι μου τελείωσε. Μονο λάδι έχω.
Έχει πέσει Ultrex στο φίλτρο! Πέρα του ότι δεν έπαθε τίποτα, δεν έχει και πυτιρίδα.
to reputation δεν ειναι απαραιτητο καλη ενδειξη μονο αμα εχει ΠΑΡΑ πολλα θετικα σχολια διοτι ειναι γνωστο και αυτα μπορουνε να μαγειρευτουνε καπως. ioannidi κοιτα το σημαντικο ειναι το λαδι τωρα βαλτου εκει περα σαπουνι για πιατα και θα φυγουνε τα λαδια πιστευω. απλως το λαδι ειναι το σημαντικο.
Όλα μαγειρεύονται δυστυχώς φίλε, απλά απο top rated δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Με μια γρήγορη ματιά βέβαια δεν βρήκα κάτι υπερβολικά φθηνό στο ebay.com αλλά θα κοιτάξω και στο ιταλικό και το αγγλικό.
κοιτα να δεις 15 ευρω το πουλαει αυτος ebay και δωρεαν μεταφορα μονο για ΗΠΑ τωρα αμα χρεωσει 3-5 ευρω και αλλα 3 για τελωνειο μας παει σχεδον 23 ευρω δεν συμφερει
Σωστά... Και αν βάλεις και τη μια σίγουρη εβδομάδα αναμονής... Καλύτερα από εδώ και το έχεις στο χέρι!
Ο Stilatos εχει δικιο. Το φιλτρο (ΚΝ) εγω το καθαριζω με υγρο σαπουνι για τα πιατα. Μη νομιζετε οτι εχει κατι περιεργο. Μια πανινη γαζα εχει αναμεσα στις μεταλικες σιτες. Και εχω αγορασει μονο ενα σπρεϊ λαδιου, αλλη μαρκα, δεν πειραζει και κανω την δουλεια μου οικονομικα.