Συνεργείο στην Θεσσαλονίκη??
Γεια σας παιδιά!!! Επειδή έχω πάρα παρα πολλά παράπονα για τον Ανδρεάδη σε όλους τους τομείς θα ήθελά να μου πείτε στην Θεσσαλονίκη κανένα καλό συνεργείο με καλες τιμές,έμπειρους μαστόρους και σωστή συμπεριφορά προς τον πελάτη...
Εσείς που εμπιστεύεστε το Stilo σας?
Απάντηση: Συνεργείο στην Θεσσαλονίκη??
Στον Ανδρεάδη μην πατάς φίλε!!! Είναι επικίνδυνοι σαν επαγγελματίες, και αλήτες στη συμπεριφορά...
Αν χρειαστείς κάτι από αντιπροσωπείες στη Θεσσαλονίκη απευθύνσου στις αλλες δυο (Εσκιάδη, Σφακιανάκη)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Στον Ανδρεάδη μην πατάς φίλε!!! Είναι επικίνδυνοι σαν επαγγελματίες, και αλήτες στη συμπεριφορά...
Αν χρειαστείς κάτι από αντιπροσωπείες στη Θεσσαλονίκη απευθύνσου στις αλλες δυο (Εσκιάδη, Σφακιανάκη)
Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα λεγόμενά σου! Οι άλλοι δυο έχουν συνεργείο? Αν ναι τι λεει?? Και κανέναν ιδιώτη έτσι μονο του ξέρετε?
[QUOTE=mitsos;102911Αν χρειαστείς κάτι από αντιπροσωπείες στη Θεσσαλονίκη απευθύνσου στις αλλες δυο (Εσκιάδη, Σφακιανάκη)[/QUOTE]
Δεν ξερω για εσας, εγω παντως μια φορα πηγα στον Εσκιαδη απο οπου πηρα και το αμαξι και στο τελος τους εβρισα κανονικα, (ειχα φτασει στο σημειο να πεταξω το κλειδι του αυτοκινητου και να φυγω) και δεν ξαναπατησα ποτε! Απο τον πρωτο 1.5 μηνα και μετα το πηγαινα σε μαστορα της γειτονιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
ethnikofron471 δε μας λες σε ποια περιοχη εισαι ωστε να μπορεσουμε να προτεινουμε συνεργεια;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δεν ξερω για εσας, εγω παντως μια φορα πηγα στον Εσκιαδη απο οπου πηρα και το αμαξι και στο τελος τους εβρισα κανονικα, (ειχα φτασει στο σημειο να πεταξω το κλειδι του αυτοκινητου και να φυγω) και δεν ξαναπατησα ποτε! Απο τον πρωτο 1.5 μηνα και μετα το πηγαινα σε μαστορα της γειτονιας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
ethnikofron471 δε μας λες σε ποια περιοχη εισαι ωστε να μπορεσουμε να προτεινουμε συνεργεια;
Στο κέντρο είμαι...κέντρο κέντρο αλλα πηγαίνω συχνά σε περιοχές ανάληψης και χαριλάου..Τώρα αν ξέρετε κανέναν καλό και πουθενά αλλού πείτε το ;)
στην τουμπα,στο στενο απεναντι απο το ικα της τουμπας.ειναι ο γιωργος που ειναι αστερι πανω στα stilo
αν πας να του πεις οτι εισαι απο το stiloclub
Εγω παλι εμπιστευομαι ενα παλικαρι που ειναι στην Κωνσταντινουπολεως στο κομματι πανω απο την εγνατια, αν θες περισσοτερες λεπτομεριες με πμ!
Όπως κατάλαβες όλοι μας ΔΕΝ πάμε στην FIAT. Και όλοι μας έχουμε "δικό" μας συνεργείο.
Αν θες στο κέντρο Θεσσαλονίκης, μπορώ να σου δώσω το τηλ του δικού μου.
Βασικά θέλω να μου στείλετε όλοι με pm το συνεργείο το οποίο εμπιστεύεστε γιατί εγω δεν ειμαι απο θεσσαλονίκη,απλα σπουδάζω εδω.Οπότε θα πάω με την σειρά σε όλους και όποιος μου γεμίσει πιο πολύ το μάτι τον κανω "δικό μου" :p Θα πάω αν ειναι και για το τρίξιμο που έχω στην ρόδα και για τον συμπλέκτη και βλέπουμε τι θα μου πουν.
Αν ειναι ευκολο στείλτε μου pm :D
Με την σειρά μου να πω πηγαίνουμε σε συνεργείο της FORD στην χρυσαυγή όπου τα παιδιά είναι κύριοι(εκεί περάσαμε και αέριο).