ΦΩΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗΣ - ΡΕΛΕ
Παιδιά , πολύ θα εκτιμούσα αν κάποιος φίλος που έχει το 1600 , μπορεί να βγάλει μια φωτογραφία κοντινή απο πάνω , του ασφαλοκιβωτίου που είναι στο χώρο της μηχανής , δίπλα στη μπαταρία και να την ανεβάσει με κάποιο τρόπο εξηγώντας εαν γνωρίζει ποιό είναι το ρελέ της αντλίας βενζίνης ( ή μήπως το 1,6 δεν έχει ρελέ αλλά μόνο ασφάλεια ; ) . Κάποιος πιο παλιά είχε κάνει κάτι σχετικό , αλλά δεν ήταν η σωστή φωτό για το 1,6....
Προκαταβολικά ευχαριστώ και μένω υπόχρεος...
Jason
Απάντηση: ΦΩΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗΣ - ΡΕΛΕ
http://i41.tinypic.com/1zmou95.jpg
Από το 1.6 - Τώρα ποιο είναι το ρελέ, θα σε γελάσω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo306
Σε ευχαριστώ φίλε , είναι σχεδόν το ίδιο με το δικό μου , η διαφορά είναι ότι λείπει ( απο το δικό μου ) ένα ρελέ μαύρο όπως βλέπουμε τη φωτογραφία κάτω ανάμεσα στούς δύο κόκκινους ....
Α , ξέχασα μου λείπει και ο ΚΥΚΝΟΣ ο ...τοματοπολτός !!!!
ΧΑΧΑΧΑ, βιάσου! Ο πελτές είναι σε προσφορά μέχρι τέλος εβδομάδας.
ΜΙΝΕΡΒΑ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ ΒΛΕΠΩ... ποσο κανει;; θελω να αλλαξω λαδια τον αλλο μηνα :P
Πάντως Jason για τη διαφορά που βλέπεις, εμένα είναι το 1.6 Dynamic του 2001 χωρίς ηλιοροφή.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo306
Πάντως Jason για τη διαφορά που βλέπεις, εμένα είναι το 1.6 Dynamic του 2001 χωρίς ηλιοροφή.
Οκ , ευχαριστώ αδερφέ , και το δικό μου Dynamic είναι του 2003 ( 10ος ). Πιθανόν η διαφορά να είναι επειδή είναι πεντάπορτο η κάτι σχετικό....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
ASR εχετε κι οι δυο σας;
Μιχάλη , η διαφορά μας αυτή πρέπει να είναι . Την Dynamic του 2001 την έδινε με ASR , ενώ του 2003 όχι. Προφανώς ο παραπάνω ρελές είναι του ASR. Έκανες διάνα πάλι...
Ξέχασα...του 2001 τήν έδινε και με ...τοματοπελτέ!!!