Απάντηση: Ερχονται γιορτες...
Πραγματικά καταπληκτική ιδέα και μπράβο για την ευαισθητοποίηση. Εγώ είμαι ήδη μέσα για Αθήνα με όποιους άλλους θέλουν. Αν κάποιος έχει γνώση περί του θέματος (τι επιτρέπεται πχ), ακόμα καλύτερα.
26 views, 1 απαντηση, οι αλλοι 25;
Σοφοκλη εγω ειμαι μεσα!Παρακολουθω και το θεμα στο Vstrom Club αλλα δεν μπορω να το κανονισω για Αθηνα!
Κάνε εσυ την κινισή σου και θα βρεθεί κόσμος..
Ολοι εδώ είμαστε δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας. Απλά δώσε πληροφορίες για το πως μπορεί να στείλει ο καθένας ότι νομίζει, αν μπορεις να έρθεις σε επαφή με κάποιον υπεύθηνο. Ας γίνει και κάποιο event αν μπορείτε να πατε σα βόλτα όσοι είστε κοντά και να κάνει ο καθένας ότι μπορεί. Δες αν υπάρχει και κάποιος αριθμός λογαριασμού σε κάποια τράπεζα που να μπορει να στείλει ο καθένας μας μια βοή8εια στο έργο τους ή σε κάποιο καταστημα ίσως για την κάλυψη κάποιας συγκεκριμένης ανάγκης.
Επειδη δε βλεπω να εχει πολυ κινηση (περισσοτερη εχει η πανελληνια), ας δουμε πρωτα ποσοι ειμαστε μεσα και μετα θα αποφασισουμε τι και πως...
Αν πχ. μαζευτουμε 2-3 αυτοκινητα να παμε δε χρειαζεται να γινει ολη η συννενοηση εδω, μπορει να γινει πολυ απλα σε ενα καφε... ;)
Καμία αντίρρηση Σοφοκλή. Απλά εμένα μην με υπολογίζεται για την Θεσσαλονίκη.
Για Αθήνα είμαι μέσα πάντως.
Μηπως να ξεκινησουμε μια λιστα; Την πολη την βαζω για να μην ξεκιναμε αλλα thread αναλογα με το μερος (εκτος και αν θελετε να το κανουμε ξεχωριστα)
1. ammoulianiotis - Θεσσαλονικη
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Συνεχίζω τη λίστα:
1. ammoulianiotis - Θεσσαλονικη
2. teo - Αθήνα
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Αν αναλάβει κάποιος να τα συγκεντρώσει και να τα διανείμει στα ιδρύματα που αναφέρθηκαν θα συνεισφέρω με μεγάλη μου χαρά...