Παραλαβή Μπουφάν -- Fleece -- Polo
Λοιπόν η παραγγελία είναι στα χέρια μας.
Έχουμε και λέμε:
Μπουφάν:
1small Μπλέ/Κόκκινο Face
2small Κόκκινο/Μαύρο sparck - kwstas 1.4
1Large Κόκκινο/Μαύρο karateka
1XLarge Μπλέ/Κόκκινο Soul_Giannis
1small Μπλέ Ρούα/Ανοιχτό Γκρί Nikos
2XLarge Μπλε Ρούα/Ανοιχτό Γκρί panoramixk(εδώ να μας πεί ποιος έχει πάρει το δεύτερο παιδιά)
Fleece:
1small + 1Medium Νίκος + Θοδωρής
Όλοι οι παραπάνω παρακαλούνται το συντομότερο να καταθέσουν τα χρήματα στην AlphaBank (Αρ.Λογαριασμού: 298002310003763) είτε να δώσουν τα χρήματα στον Γιάννη (οι Θεσσαλονικείς) είτε σε μένα οι Αθηναίοι.
(Niko το μπουφάν σου είναι με κόκκινο γιατί δεν θα έρθει ποτέ....δυστυχώς σε αυτό το χρώμα μόνο medium πλέον--Αλλιώς πάμε απο Σεπτέμβριο.)
to minima pou esteila eina gia ton karateka paidia.Sorry pou den to egrapsa prin!!.
Παρήγγειλα κι εγώ ένα μπλέ.Αν δεν υπάρχει μπλέ εξτρα λαρτζ θα περιμάνω μέχρι να βρεθεί...
Του ngtech παρτε του ενα κομματι μουσαμα 2*2 και τυλιχτετον γιατι δεν θα του κανει τιποτα αλλο.
Αν εχουμε νεες παραγγελιες για μπουφαν, θελω και εγω.
thodori αν σου παραγειλω ποτε το εχω??
paidia thelo kai ego ena pmoufan se kokkino xroma small.Eina eykolo na exo kai autokolita tou club;.Na doso ta lefta ston gianni tin tetarti 14/12/05;.To pmoufan tha to paralavo apo ton gianni;
Re: Παραλαβή Μπουφάν -- Fleece -- Polo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stamatisgalis
paidia thelo kai ego ena pmoufan se kokkino xroma small.Eina eykolo na exo kai autokolita tou club;.Na doso ta lefta ston gianni tin tetarti 14/12/05;.To pmoufan tha to paralavo apo ton gianni;
ean den exei se kokkino as einai allo xroma sto idio megethos.Eyxaristo
Παραλαβη Μπουφαν Fleece Polo
Παιδια ενα μπλε,γκρι και για μενα