Απάντηση: Prepaid Κάρτες Γνωμες.
Εγώ έχω από την τράπεζα Κύπρου και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται λογαριασμός, και μπορείς να βλέπεις και το υπόλοιπό σου μέσω ίντερνετ.
Ειχα prepaid Κυπρου για χρονια και την σταματησα γιατι μου την εδωσε η συμπεριφορα της τραπεζας. Τωρα εχω την prepaid της Marfin. Ξερω οτι και η Αγροτικη Τραπεζα εχει καρτες τυπου pre paid... Η Κυπρου καθε φορα που την φορτιζες κρατουσε 1 ευρω, η Αγροτικη νομιζω και καθε φορα που φορτιζεις και καθε φορα που κανεις αγορα κραταει ενα ποσο, η Marfin δεν με κραταει τιποτα γιατι εχω λογαριασμο εκει.
Stilate κανε μια βολτα στα site των τραπεζω και θα δεις τι ακριβως προσφερει η μια και τι η αλλη. Εχω την εντυπωση οτι το 90% και βαλε δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο, απλα εχεις την καρτα και βαζεις το ποσο που εσυ θελεις να χρησιμοποιησεις!
Εγώ απ'την άλλη χρησιμοποιώ την κάρτα ανάληψης από έναν παλιό λογαριασμό της aplha bank που είναι άδειος και βάζω κάθε φορά όσα χρειάζομαι για τις αγορές. Δεν κρατάει τίποτα παραπάνω και είναι και άμεσο στο "γέμισμα" της κάρτας (γίνεται και από ΑΤΜ). Αν έχεις κανέναν λογαριασμό άδειο, εκμεταλεύσου το!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Εγώ απ'την άλλη χρησιμοποιώ την κάρτα ανάληψης από έναν παλιό λογαριασμό της aplha bank που είναι άδειος και βάζω κάθε φορά όσα χρειάζομαι για τις αγορές. Δεν κρατάει τίποτα παραπάνω και είναι και άμεσο στο "γέμισμα" της κάρτας (γίνεται και από ΑΤΜ). Αν έχεις κανέναν λογαριασμό άδειο, εκμεταλεύσου το!
Teo , βάρδα και μη ξεχαστείς και βάλεις κανένα γεμάτο ποσό στο λογαριασμό , γιατί μπορεί να κάνει φτερά../..prepaid για μέγιστη ασφάλεια..και να σου τα φάνε ,θα είναι κάτι πολύ λίγα , θα ρίξεις μερικά μπινελίκια και θα σου περάσει../..έχω prepaid της Eurobank , πληρώνω συνήθως μέσω PayPal , κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα ( 3 χρόνια )...