Απάντηση: Fiat Viaggio 2012
Ωραία...
Assembled in China. Αυτό έλειπε από την FIAT...
audizei pisw fordizei mprosta... kala pame!!!
Όμορφο αλλά Stilo δεν είναι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
audizei pisw fordizei mprosta...
..kai...klanei apo tis mpantes !!!!!! ( sorry friends )..
Βλεποντάς το δε με χαλάει καθόλου,απλά δεν είναι fiat του λείπει αυτό το κάτι!!!!:ermm:
Μπροστά όντως μοιάζει πολύ με FORD και πίσω εμένα μου θυμίζει Jaguar.
Ωραίο αυτοκίνητο πάντως και μακάρι να έρθει και εδώ...της λείπουν της fiat μεγάλα οικογενειακά sedan μοντέλα...Ένα Linea έχει και αυτό δεν πολύ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Μπροστά όντως μοιάζει πολύ με FORD και πίσω εμένα μου θυμίζει Jaguar.
Ωραίο αυτοκίνητο πάντως και μακάρι να έρθει και εδώ...της λείπουν της fiat μεγάλα οικογενειακά sedan μοντέλα...Ένα Linea έχει και αυτό δεν πολύ.....
...ναί , αλλά αυτό δεν είναι FIAT !!!!...δεν έχει προσωπικότητα...βλέπε πχ..fiat 124 sport , fiat bargetta , fiat coupe , fiat x1/9 , fiat stilo , fiat 500 και άλλα πολλά !!!!...το καθένα με το δικό του ξεχωριστό στύλ...
...και για να μην παραξηγηθώ../..δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι τεχνολογικά προηγμένο και γερό αυτοκίνητο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...ναί , αλλά αυτό δεν είναι FIAT !!!!...δεν έχει προσωπικότητα...βλέπε πχ..fiat 124 sport , fiat bargetta , fiat coupe , fiat x1/9 , fiat stilo , fiat 500 και άλλα πολλά !!!!...το καθένα με το δικό του ξεχωριστό στύλ...
...και για να μην παραξηγηθώ../..δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι τεχνολογικά προηγμένο και γερό αυτοκίνητο...
jason θα συμφωνήσω !