Εκδρομή Μαρτίου 6/3/05 στην Λειβαδιά -- Ανάβαση Αγίας Άννας
Η εκδρομή του μήνα Μαρτιού θα πραγματοποιηθει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2005 με τόπο προόρισμού την Λειβαδιά. Εκείνη την ημέρα γίνεται και η ανάβαση της Αγίας Άννας οπότε είναι μια ευκαιρία να δώσουμε όλοι ένα δυναμικό παρών.
Λεπτομέρειες:
Η Α.Λ.Φ.Α.Λ. διοργανώνει στις 5 & 6 Μαρτίου 2005 την Ανάβαση Αγίας Άννας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.
Στον αγώνα θα συμμετέχουν αυτοκίνητα των ομάδων Ιστορικών - National - Ν - Α - WRC -E.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη διαδρομή από Αγία Τριάδα προς Αγία Άννα του Δήμου Κορώνειας.
Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου από 08:30 έως 11:00 στην Αγία Τριάδα και οι δοκιμές από 11.30 έως 16.30.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 10:00.
Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της λέσχης http://www.alfal.gr
Θα παρεβρεθούμε λοιπόν στην ανάβαση και αργότερα θα πάμε σε κάποια τοπική ταβέρνα να έχουμε και εκεί ότι και στο Ναύπλιο......να δείξουμε πόσο καλά ξέρουμε να τρώμε.
Λεπτομερέστερο πρόγραμμα θα γίνει σε όλους γνωστό τις επόμενες ημέρες.
Σας περιμένουμε όλους εκεί.
Εγώ θα δώσω και εδώ το παρών.....
Θα είναι η πρώτη μου φορά που πάω σε ανάβαση......i m so happy....:D:D
Θα κάνω ότι περνάει απ΄το χέρι μου για να είμαι κ γώ εκεί.
Παράθεση:
θα πάμε σε κάποια τοπική ταβέρνα να έχουμε και εκεί ότι και στο Ναύπλιο......να δείξουμε πόσο καλά ξέρουμε να τρώμε.
Μάλλον έχασα επεισόδια στο Ναύπλιο με την πρόωρη αποχώρηση...
Δυστηχως Στεργιο δεν ξερεις τι πραγματικα εχασες!!!
Και εγω μεσα!!!!