Η BMW ανακαλεί 7.600 νέες Σειράς 3 λόγω ελαττωματικών προσκέφαλων
http://www.autoblog.gr/wp-content/up...15-610x406.jpg
H BMW ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ανάκληση 7.600 αυτοκινήτων της νέας Σειράς 3 λόγω προβληματικών προσκέφαλων τα οποία υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν ελαφρώς προς τα κάτω, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού του αυχένα. Η ανάκληση αφορά τα αυτοκίνητα εκείνα που κατασκευάστηκαν από 18 Οκτωβρίου 2011 έως 12 Μαρτίου 2012. Η BMW θα ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων ώστε να μεταβούν σε κατά τόπους αντιπροσωπείες ώστε να γίνει η αλλαγή δωρεάν.
Απάντηση: Η BMW ανακαλεί 7.600 νέες Σειράς 3 λόγω ελαττωματικών προσκέφαλων
...αν και βγάζω καντήλες όταν αναφέρομαι σε " μπου μου βου " , " φολξ βου " , " αουδι " και λοιπές γερμανικές αντιπάθειες , οφείλω να πώ ότι τουλάχιστον αυτό που διαβάζουμε εδώ , είναι μέγιστος σεβασμός στον καταναλωτή και τις απαιτήσεις του../..απο κάτι τέτοιες π@παριές η μαμά μας η Fiat έχει χάσει τη " μπάλα "../..βλέπε πχ. πλαστικά που ρευστοποιούνται !!!!!!.....( μπορεί να έχω και άδικο , τι λέτε εσείς ;;;; )...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου jason! Αυτος ειναι ο λογος που το επομενο μου αμαξι δεν θα ειναι φιατ.
Μ'αρεσει να βλεπω μια εταιρια (οποιος και αν ειναι ο τομεας της) να ανακαλει προιοντα ακομα και για μια βιδα!
(βεβαια υπαρχει και αλλο ποστ στο οποιο η φερραρι ανακαλει καποια μοντελα)
Αυτά είναι έτσι πρέπει να κάνουν οι εταιρίες όταν θέλουν να προσέξουν την εικόνα τους οχι όπως με τα δικά μας που ήταν σαν να μην αντιμετώπισαν ποτέ κανένα πρόβλημα που δεν είχαν ούτε το θάρρος να ανακαλέσουν πίσω τα αυτοκίνητα με τις ηλιοροφές λες και ήταν κάτι φτηνό και στην αγορά και στην επισκευή πρόβλημα που το γνωρίζανε και δεν κάνανε ποτέ τίποτα να το βελτιώσουν