Σοβαρά προβλήματα με τους TSI κινητήρες της Volkswagen στη καδένα χρονισμού!
Απάντηση: Σοβαρά προβλήματα με τους TSI κινητήρες της Volkswagen στη καδένα χρονισμού
πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο διλαδι χαλανε και τα τσι.
Απάντηση: Σοβαρά προβλήματα με τους TSI κινητήρες της Volkswagen στη καδένα χρονισμού
ΤιφυSΙ; :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
και να ταν μόνο στην καδένα τα προβλήματα θα ήταν ευχαριστημένοι οι κάτοχοι TSI αλλα και TFSI του VW group
Σασμαν έχει φίλος μου αλλάξει 2 φορές ήδη και 1 φορ'α και κινητήρα σε sciroco !!!!και γω άλλαξα μία λάμπα μετά από 8 χρόνια και 80000χλμ αλλά κατά στα περιοδικά αυτός είναι πιο αξιόπιστος!!!!χαχαχα
Την διαφορα κανεις δεν την βλεπει ομως.... Κι ας εχουν προβληματα, ο ιδιοκτητης δεν βαζει το χερι στην τσεπη. Αν και πλεον δεν νομιζω να εχουν σοβαρα προβληματα οι Tsi.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Σασμαν έχει φίλος μου αλλάξει 2 φορές ήδη και 1 φορ'α και κινητήρα σε sciroco !!!!και γω άλλαξα μία λάμπα μετά από 8 χρόνια και 80000χλμ αλλά κατά στα περιοδικά αυτός είναι πιο αξιόπιστος!!!!χαχαχα
+1 και απο μένα!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Την διαφορα κανεις δεν την βλεπει ομως.... Κι ας εχουν προβληματα, ο ιδιοκτητης δεν βαζει το χερι στην τσεπη. Αν και πλεον δεν νομιζω να εχουν σοβαρα προβληματα οι Tsi.
Ποιανου ο ιδιοκτητης; Ενος fsi/tsi ή ενος fiat;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
...μπές στο forum τους και θα δείς αν βάζουν το χέρι στήν τσέπη.../...έχουν φάει κάτι " τσουτσουνιές " που δεν τίς έχεις δεί ούτε στον ύπνο σου !!!!!.....
Λοιπόν απλα επειδή εχω μεγαλη προσωπική εμπειρία θα σας πω τα εξής:
Ο θείος μου καινουργιο Skoda Superb (το τεράστιο το καινούργιο) 1.4 TSI 50.000χλμ πρόβλημα στον χρονισμό (δεν θυμάμαι παραπάνω).1 χρόνο αργότερα 1 καμένος πολλαπλασιαστής και μεσα στον ιδιο χρόνο πρόβλημα με τις κλειδαριες.Βγήκαν όλες off και δεν ανοιγαν με το χειριστήριο.
Κολλητός του πατέρα μου με audi a4 TFSI 1.8 ( αν δεν κανω λαθος) στα δυο χρονια που το είχε εκτος απο κατι αναμμένα check έμεινε απο εγκέφαλο!Το έφτιαξε και στο καπάκι βγάζει πρόβλημα στα παραθυρα και στα ηλεκτρικά του cd player καθως και στην κολόνα τιμονιού.
Φιλαράκι με VW Scirroco TSI 1.4 εκτος απο αρκετα αναμμένα check πρόβλημα στον αισθητήρα Λάμδα, πρόβλημα στα παράθυρα,πρόβλημα στους πολλαπλασιαστές,πρόβλημα στο τιμόνι και στα κουμπιά του στερεοφωνικού πάνω στο τιμόνι,κλείδωμα τιμονιού ενω ήταν σε ταξίδι στα καλά καθούμενα,πρόβλημα στον χρονισμό,και το καλύτερο οτι σε κάθε γεμισμα βενζίνης γεμίζει και λάδι την Γερμανική αξιοπιστία TSI (υπερβάλω λίγο αλλα καίει τ'αντερά του).
Ο καθηγητής που μου έκανε αγγλικά με Passat TSI άλλαξε βάση μηχανής,ψυγείο-είχαν μείνει στην βουλγαρία με ενα χαλασμένο γερμανικό αξιοπιστο αμαξι, κατι ακρομπαρα?ψαλίδια?αντιστρεπτική? κατι τέτοια τελος παντων στους μπροστά τροχούς, είχε πρόβλημα στα φρένα του! καίει λάδι και το καλύτερο πάνω στην Εγνατία του κλείδωσε το ηλεκτρικό χειρόφρενο την ώρα που ταξίδευε με 140 χλμ!
Και τέλος η κοπέλα ενος φίλου (καλα αυτή παιζει να το σακατεύει βέβαια το αμάξι) με VW Polo TSI καίει λαδάκι (όχι πολύ αλλα είναι καινούργιο το αμάξι), έχει αλλάξει δισκο πλατό, και πεταλούδα καθώς και μια ντίζα (αλλα δεν θυμαμαι απο που, νομίζω συμπλέκτη?) και όλα αυτά σε ενα αμάξι που έχει 55.000χλμ όσα δηλαδή το Fiat Panda της μάνας μου που όσο δεν είχα το stilo και οδηγούσα το panda έτρωγε ΤΟ σκίσιμο για να μην αναφερω τι αλλες ταλαιπωρίες έχει φάει.Σταγώνα λάδι δεν καίει και το μόνο πρόβλημα στα 4 χρόνια που το έχουμε ειναι μια καμμένη λάμπα πίσω δεξία STOP.
Απλα τα αναφέρω γιατί αξίζει να γνωρίζουμε τι παίζει γυρω τριγύρω και το τι μύθος υπάρχει γύρω απο τα γερμανικά "σκυλιά".Πρέπει επιτέλους πολλοί άσχετοι να μάθουν οτι οτι τους πασάρει το marketing και η διαφήμιση δεν είναι το καλύτερο....