Απάντηση: Dash Cam-Νομιμο?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Το ειχα στο μυαλο μου καιρο αλλα μιας και σκεφτομε να παρω μια βιντεοκαμερα μαζι μου οταν παω στο βουνο με ποδηλατο σκεφτηκα να το χρησημοποιησω στην καθημερινη μου μερα ως dash cam στο ταμπλο του αυτοκινητου για καταγραφη για κανενα ατυχημα η συμβαν. Με τους νομους που εχουμε εδω περα ειναι νομιμο να μπορω να το κανω και αν αποδεχετε σε δικαστηριο τετοια αποδειξη? η υπαρχη αυτο το κλασσικο ξενερωτο προστασιας δεδομενων?
...αυτό το "προστασία προσωπικών δεδομένων" , είναι κατασκεύασμα των επιτήδειων για να καλύπτουν τις πουστ...με συγχωρείται ..βρωμιές τους !!!..εγώ θα την έβαζα την cam , γιατί άμα γίνει - ο μη γένοιτο - ποτέ κάτι , έστω και αν είναι λίγο off law το σχετικό μαραφέτι , είναι σίγουρο ότι θα καταγράψει την πραγματικότητα...ένας καλός νομικός θα βρεί το νομικό "παραθυράκι" να το χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό../..γνώμη μου πάντα...
Μια τετοια καμερα θελω κι εγω, αλλα για διαφορετικο λογο. Να εφαρμοζει μπαμπριζ-παραθυρο η καπου αλλου, και εξωτερικη δεν θα με χαλαγε... απο που θα την παρεις;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Μια τετοια καμερα θελω κι εγω, αλλα για διαφορετικο λογο. Να εφαρμοζει μπαμπριζ-παραθυρο η καπου αλλου, και εξωτερικη δεν θα με χαλαγε... απο που θα την παρεις;
Maik , άνοιξε το ψαχτήρι σου , πληκτρολόγισε ebay.uk/car dashcam , και διάλεξε και πάρε....