ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ..ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ !!!!!
Αδέρφια συνφορουμίτες...το άκουσα στίς ειδήσεις και δεν πίστευα στά αφτιά μου !!!!...τα σαίνια του μπουρδ....συγνώμη ...του υπεθο ???..μάλλον , ετοιμάζουν λέει την επιβολή ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ...ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ για να αντιμετωπίσουν - λένε - το πρόβλημα της ...ατμοσφαιρικής ρύπανσης !!!!!..άκουσον , άκουσον.... που έχει προκύψει από την καύση τους !!!!!...τι να πεί κανείς ρε αδέρφια για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Μ*ΛΑΚΙΑΣ που φωλιάζει μέσα σε αυτούς τους ανεγκέφαλους εγκεφάλους τους ;;;;;....ήμαρτον ρε ****το ,...και στη μ*λακία υπάρχει κόκκινη γραμμή ρε άσχετοι κρατικοδίαιτοι καρεκλοκένταυροι.....ούστ ρε άχρηστοι !!!!!!!...ούουουουουστ !!!!!!.....
....ρίξτε μια ματιά πιο κάτω για του λόγου το αληθές....
PATRINAKI: ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ....ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ !!!
ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ....ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - ΕΙδήσεις Palo
...mods , αν ενοχλεί το post , διαγράψτε το ...thanks.....
Απάντηση: ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ..ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ !!!!!
παιδια η κατασταση ειναι επικινδυνη δεν μπορεις να αναπνευσεις το βραδυ εξω και τσουζουνε τα ματια. εδω στην αθηνα τα πραγματα ειναι απιστευτα με ομιχλη απο καπνο καθε βραδυ παντου απο νοτια μεχρι βορεια. δεν ξερω αμα ενας τετοιος φορος θα βοηθησει αλλα ο καθενας με ενα απλο τζακι καιει τα αντερα του σε ξυλα. αμα ειχε τουλαχιστον ενεργειακο θα εκαιγε σιγουρα τα μισα.
Troll είναι το άρθρο, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο (όχι άμεσα τουλάχιστον)...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Troll είναι το άρθρο, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο (όχι άμεσα τουλάχιστον)...
...δεν το πήρα απο το άρθρο...το άκουσα με τα αφτιά μου σε πρωινή εκπομπή και το απόγευμα στις ειδήσεις τηλεοπτικού σταθμού !!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
παιδια η κατασταση ειναι επικινδυνη δεν μπορεις να αναπνευσεις το βραδυ εξω και τσουζουνε τα ματια. εδω στην αθηνα τα πραγματα ειναι απιστευτα με ομιχλη απο καπνο καθε βραδυ παντου απο νοτια μεχρι βορεια. δεν ξερω αμα ενας τετοιος φορος θα βοηθησει αλλα ο καθενας με ενα απλο τζακι καιει τα αντερα του σε ξυλα. αμα ειχε τουλαχιστον ενεργειακο θα εκαιγε σιγουρα τα μισα.
...απόλυτα συμφωνώ με την προσέγγιση του θέματος...κανείς δεν διαφωνεί ότι έτσι είναι η κατάσταση../..αυτό που εξοργίζει είναι ο τρόπος που σκέφτονται για την αντιμετώπιση του οι κατ' εφημισμόν "ειδικοί"../..αν είναι δυνατόν ανθρώπινος νούς να σκέφτεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ρύπανσης επιβάλοντας ...φόρο στα καυσόξυλα !!!!!!...που είναι η επιστημονική προσέγγιση του θέματος και η πρόταση σοβαρών και αξιόπιστων λύσεων ??????...πουθενά../..στο μυαλό τους έχουν μόνο ένα πράγμα : ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ !!!!!!...χεστήκανε για τα δικα μου και τα δικά σου πνευμόνια../..αν εν πάσει περιπτώσει βάλουν έστω και 1 λεπτό απο αυτόν το φόρο , θυμίσου τι θα σου πώ...ΔΕΝ θα μείνει ΔΑΣΟΣ , ΠΑΡΚΟ , ΑΛΣΟΣ , ΦΡΑΧΤΗΣ , ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΛΕΩΝ και δε συμμαζεύεται πουθενά στην Ελλάδα που να μη λεηλατηθεί..
ο άνθρωπος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το πιό άγριο θηρίο...άμα πεινάσει , θα κάνει το παν για να φάει...αντίστοιχα το ίδιο θα κάνει και για να ζεσταθεί...αυτός και η οικογένεια του ../..τίποτα και ποτέ δεν σκέφτονται οι παν-ηλίθιοι , παν-άχρηστοι "εθνοσωτήρες" !!!!!..το αποδείξανε , βάζοντας φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης για να ..πατάξουν το λαθρεμπόριο του πετρελαίου , με αποτέλεσμα να χάσουν τεράστια έσοδα και το λαθρεμπόριο να συνεχίζει να οργιάζει !!!!!..
Εαν ειχαν το πετρελαιο θερμανσης χωρις την φορολογια πιο πολλα θα μαζευανε. Τοσο ηλιθιοι ειναι. Επισης θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Στη δεκαετια του '50 ή και του '60 οπου ολοι ειχαν ξηλοσομπες και τζακια δεν συνεβαινε αυτο με την αιθαλομιχλη;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Σταυρος Πετ
Εαν ειχαν το πετρελαιο θερμανσης χωρις την φορολογια πιο πολλα θα μαζευανε. Τοσο ηλιθιοι ειναι. Επισης θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Στη δεκαετια του '50 ή και του '60 οπου ολοι ειχαν ξηλοσομπες και τζακια δεν συνεβαινε αυτο με την αιθαλομιχλη;
..Σταύρο καλησπέρα..Καλή Χρονιά ..Εσύ που είσαι ένας καθημερινός άνθρωπος ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ όμορφα και απλά, που όντως αυτή είναι. ΑΜΕΣΗ και ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης , ειδικά αυτή τη στιγμή../..Οι ΚΕΦΑΛΑΡΕΣ όμως , άλλα έχουν μέσα στο σκατοκέφαλο τους..και όλοι καταλαβαίνουμε τι έχουν..ΦΟΡΟΥΣ - ΦΟΡΟΥΣ - ΦΟΡΟΥΣ και πάλι ΦΟΡΟΥΣ !!!!../..στις δεκαετίες που αναφέρεσαι , προφανέστατα και η καύση του ξύλου ήταν ασύγκριτα μεγαλύτερη..τότε όμως δεν ψάχνανε αφορμές για την επιβολή άγριων φόρων../..τώρα μόνο αυτό έχουν κατά νου...κοιμούνται και ξυπνάνε ρε φίλε με αυτή τη διαστροφή..πως να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ εμάς , τη μεσαία τάξη δηλαδή !!!!...
..συγνώμη για το οργισμένο ύφος μου , αλλά μερικές φορές δεν γίνεται να τα πείς διαφορετικά....
...και μιά διευκρίνηση..τα λεγόμενα μου δεν έχουν κανένα κομματικό υπόβαθρο..ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!!!!
σταυρο το 50-60 η αθηνα ειχε λιγοτερο απο τον μισο πληθυσμο. δευτερον δεν καιγανε ξυλα με τον ρυθμο που κανουμε εμεις τωρα. τοτε το σπιτι 18-20 βαθμους ητανε μια χαρα οι ανθρωποι βαζανε κανενα πουλοβερ. εδω ομως ο αλλος εχει καλομαθει με το καλοριφερ και βαζει να καινε 5-6 κορμοι να ειναι το σπιτι στους 27 να ειναι με το βρακι στο σπιτι. Ασε με τις σομπες καιγανε λιγοτερα ξυλα βαζανε ενα δυο κουτσουρα το πολλη καθε 2-3 ωρες.
Aυτό πάντως με τη φορολογία στα ξύλα εμένα μου το χει πει πελάτης μου, ο οποίος είναι ο πιο μεγάλος έμπορος ξυλείας στο Ηράκλειο,εδώ & 2-3 μήνες!!!!
Και πάντα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!!
Το περίμενα εδώ και μέρες... δυστυχώς!
Το κακό είναι ότι ο κόσμος έχει "τσιμπήσει" με αυτή την "επιστημονική" ανακάλυψη της αιθαλομίχλης (smog), το οποίο είναι απ την αρχή ως το τέλος κατασκεύασμα...
Παντελή η υγρασία της ατμόσφαιρας (πότε άλλοτε είχαμε τόση υγρασία στην Αθήνα;; ) και τα μάτια που τσούζουν κάθε βράδυ, η αποπνικτική ατμόσφαιρα και η μόνιμη κόπωση που νιώθουμε ακόμα και όταν μόλις ξυπνήσαμε, είναι αποτέλεσμα πολλών και διάφορων... και σίγουρα όχι των τζακιών και των σομπών. Μερικές ματιές στον ουρανό κατά τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετές για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει πάνω απ τα κεφάλια μας καθημερινά... και ο νοών νοείτω! Λίγο ψάξιμο θέλει...
Μας θέλουν να κοιμόμαστε και να "τρώμε" όσα μας προβάλλουν τα ΜΜΕ με μόνιμο σκοπό την επιβολή νέων φόρων. Θυμάται κανείς πριν την αύξηση της ΕΥΔΑΠ την είδηση για λειψυδρία και "στέγνωμα του Μαραθώνα"?? Θυμάται κανείς πριν την αύξηση της ΔΕΗ την είδηση για υπερκατανάλωση ρεύματος και το ότι τα εργοστάσια δεν τα βγάζουν πέρα με τη ζήτηση?
Ας μου συγκρίνει επίσης κάποιος τον καπνό μιας καμινάδας τζακιού και τον καπνό μιας καμινάδας λέβητα... για να μη συνυπολογίσω τους υπόλοιπους ρύπους. Επίσης η αιθαλομίχλη μπορεί να παρουσιαστεί και σε πολύ μικρότερη έκταση, αρκεί να υπάρχει υγρασία, άπνοια, πολλά τζάκια αναλογικά με τα σπίτια μιας περιοχής καθώς και σωστή γεωγραφική θέση (πχ χαράδρα ή λεκανοπέδιο). Μήπως τις παραπάνω προϋποθέσεις πληρούν τα περισσότερα χωριά της Ελλάδας το χειμώνα? Αλλά εκεί δεν έχει αιθαλομίχλη...
Ξυπνήστε αδέρφια... Δεν είναι δύσκολο. Κλείνουμε τις "ειδήσεις" παντός είδους (TV, εφημερίδες, ραδιόφωνα κλπ) και βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα! Απλή λογική θέλει!