Κριτηριο Επιλογης Stilo??
Μεσα σε αυτό το τοπικ θα ήθελα ο καθένας από εμας να προσδιορίσει το λογο που επελεξε να αγοράσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο..Απ ότι γνωριζουμε όλοι η επιλογή αυτοκινητου δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα…Να παρω αυτό η να πάρω το άλλο;Να παρω Ιαπωνικο που είναι αξιοπιστο ή να πάρω Γαλλικο που στρίβει μα πολλά;Ιταλικο που είναι πολύτελες η Κορεατικο που είναι φθηνο;;Τελικα ποιος ο λόγος που πήραμε Ιταλικο αυτοκινητο;Στη δική μου περίπτωση είναι ότι ήθελα ένα αυτοκινητο τουριστικο μιας και ταξιδέυω αρκετα συχνα, ηθελα ένα αυτοκινητο αθορυβο με χώρους και ασφαλεια ποιοτητα κατασκευής και να δείχνει τη δυναμη του στις υψηλες ταχυτητες για αυτό και το πήρα και τα το απολαμβάνω…… :arrow: :lol: Viva Italia
1.Ομορφιά
2.Τιμή
3.Εγγύηση
4.Εξοπλισμός
και τις τελευταίες μέρες που έχω πάρει σβάρνα ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες γιατί ψάχνει μια φίλη μου για αμάξι...και σήμερα ΠΑΛΙ ΣΤΙΛΟ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ
Θα σημφωνησω 100% με τον ΑΜΑΝ
Ακριβως αυτα ειναι και τα δικα μου κριτηρια επιλογης αυτοκινητου!!!
1.Oμορφία
2.Ανεση
3.Value for Money
4.Ορατότητα
Ορατοτητα;Τι εννοεις ακριβως;
ηλιοροφάρα , μεγάλο παρπρίζ.
πχ τωρα ημουν στο τσακ να παρω το καινουργιο astra το τριπορto επειδη εχει panoramic windshield
στύλ, Φινέτσα, ασφάλεια, άνεση...
Το είχα βάλει στο μάτι από τότε που είδα την διαφήμιση στην tv, ήταν εκείνη που έβγαινε το stilo από ένα ξύλινο container...θυμάστε??
καλημέρα σε όλους
1) χώρους
2) καλύτερη αναλογια χρήματα - ποιότητα
design (πρώτη φορά που το είδα ήταν κιτρινο με ανοιχτή ηλιοροφή) love at first site
είναι Fiat
τιμη