...τώρα παίζει ο Ολυμπιακός στην Ιπανία και μέχρι στιγμής κάνει μεγάλες μ"λακίες !!!!...είναι σκέτο χώμα ...τρώει 1 ...παίζει με 10..τη γλύτωσε απο πέναλτυ../..χιέστα κιέ άστα....:tomato:
Printable View
...τώρα παίζει ο Ολυμπιακός στην Ιπανία και μέχρι στιγμής κάνει μεγάλες μ"λακίες !!!!...είναι σκέτο χώμα ...τρώει 1 ...παίζει με 10..τη γλύτωσε απο πέναλτυ../..χιέστα κιέ άστα....:tomato:
Αν θέλεις να δεις τον σωστό Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό που είναι η μοναδική αήττητη Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη με 3 νικες και μία ισοπαλία, κοίτα στην υπογραφή μου και περίμενε ένα χρόνο...
:hehe:
κάπου εδώ πετάγεται και ο s6sot και μας πρήζει με την ΑΕΛ και τον Πηλαδάκη που είναι στη Ζάμπια.
Σοβαρά τώρα, ρε συ Jason μπορεί να κουράστηκε από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια στην SL.....
:tomato:
υγ. το νήμα πάει για top, κάθισε και θα δεις. Η λέξη Ολυμπιακός ιντριγκάρει.
Όμορφε αν δεν έχεις παίξει Ευρώπη λογικό είναι να μην έχεις και ήττες! Εγώ μόνο να σου θυμίζω έναν αγώνα το 2007 μέσα στο Πανθεσσαλικό!! (πες μου, αλήθεια τώρα, ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ!?!?!?!). Η προεδράρα μας κάνει επιχειρηματικές κινήσεις γιατί η ομάδα του χρόνου με την άνοδο θα έχει και αυξημένες υποχρεώσεις για μεταγραφές... Άλλα που να ξέρετε εσείς από αυτά! Που ο μόνος σοβαρός πρόεδρος που πέρασε από την ομάδα σας ήταν ο Μπέος!!
Ποιος δεν έχει παίξει ρε στας Ευρώπας....?
4 ματσάκια έχουμε.
Τσουζει όμως εεεε....
Για ποιο ματς λες...?
Για το ματς που κατεβήκατε με ντοπέ παίχτη?
Η ομάδα της ντόπας είστε με 2 κρούσματα μετά όλοι οι άλλοι....
α και του χρόνου θα έχει ωραίο ντέρμπυ με τον Άρη.
:P
χοχοχοχοχ
...συνιστώ ψυχραιμίαν συν-Έλληνες μου..ένα θριντάκι έβαλα για το χάλι της ομάδας μου που ξεφτιλίστηκε στην ΙΣΠΑΝΊΑ απο τούς άμπαλους της Levante...έτσι και τον " είχε " καμιά ομάδα , θα τον είχε ξεσκίσει με καμια δεκαριά ...και όσοι είδατε το παιχνίδι , καταλαβαίνεται τι εννοώ...εκτός απο τον απαράδεκτο διαιτητή υπήρχε στο γήπεδο και ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ολυμπιακός !!!!...και σας το λέω εγώ που είμαι fan αυτής της ομάδας/..τώρα απο την οπτική γωνία του φίλαθλου και όχι του οπαδού , γουστάρω αφάνταστα και τις δύο ομάδες για τις οποίες οι δυό σας γινόσαστε " βίδες " !!!! , με μιά μικρή αδυναμία στ... άστο καλύτερα γιατί μπορεί να βρώ και εγώ το διαολομπελά μου ...μαντέψτε εσείς σε ποιά απο τις δύο έχω ιδιαίτερη αδυναμία ...χέχεχε....:spell:
Παιδια μην τσακωνεστε, μια ειναι η ομαδα...
http://img38.imageshack.us/img38/2504/thisistoumpa.jpg
(να μην βαλω και εγω το φυτιλι μου; )