Ψιτ! Με ελειψαν οι φατσες σας!
Εχω αρχισει να γερναω σιγα σιγα και εχω ξεχασει τα μουτρα σας, τι θα γινει θα πιουμε κανενα καφε ρε ρεμαλια ή λογω κρισης εχουμε αραξει σε ενα καναπε και δε βαριεσαι;
Προτεινω τωρα που ανοιγει ο καιρος να περασουμε μια βολτα απο το περιπτερο της γειτονιας και να παρουμε σπαστο καφεδακο (army φαση), νερο (μην μας δει η Μερκελ απο καμια γωνια να πινουμε καφε με 4 ευρα) και να δωσουμε ενα ραντεβου την Κυριακη 7/4 στις 18.30 που μας ερχεται στο παρκινγκ των Ster Μακεδονια.
1. ammoulianiotis (εκτος απροοπτου)
Απάντηση: Ψιτ! Με ελειψαν οι φατσες σας!
Κι εγώ είμαι μέσα! Επιβάλλεται νομίζω !
Οπότε:
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
περιμένουμε κι άλλους......... !
Μπράβο ρε θηρίο!!Ωραίος! :thumbsup:
Οπότε:
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
3. ...ABARTH!!!
περιμένουμε κι άλλους.... !http://www.stilo-club.gr/vb3/images/.../New/smile.gif
Ρε θα με κανετε να βαλω μπρος το αμαξι δηλαδη;;; :tongue1:
Που θα ξαναβρω μετα θεση να το παρκαρω μπροστα στο σπιτι;;; :wall::wall::wall:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ρε θα με κανετε να βαλω μπρος το αμαξι δηλαδη;;; :tongue1:
Που θα ξαναβρω μετα θεση να το παρκαρω μπροστα στο σπιτι;;; :wall::wall::wall:
είδες που έλεγες οτι κανένας δεν θα απαντήσει...κουτσά στραβά μαζευτήκαμε 3 άτομα χαχαχα
Το θέμα είναι πως και άλλα μέλη που έχουν μπει τελευταία στο Forum είναι απο Θεσσαλονίκη και απορώ γιατί δεν έρχονται και αυτοί...
Όσο για το αμάξι...άστο...τι να πούμε κι εμείς που μένουμε κέντρο απόκεντρο... (τουρκικό προξενείο!) :bleh:
Κυριακη 7/4 στις 18.30 που μας ερχεται στο παρκινγκ των Ster Μακεδονια απο την μερια που ηταν καποτε ο Τερζης με τα μηχανακια. (μην ψαχνομαστε μεσα στο παρκινγκ τζαμπα...)
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
3. ...ABARTH!!!
Εγώ δεν ξέρω που είναι αυτός ο Τερζής οπότε θα αλλάξουμε τηλεφωνάκια όταν θα κοντεύει η μέρα...
Κανείς άλλος ρε παιδιά δεν θα μας κάνει την τιμή???!!!
http://img526.imageshack.us/img526/1029/image1zd.jpg
Στον κοκκινο κυκλο θα βρεθουμε, τι δεν καταλαβαινεις;;; :Ρ
Οπως κοιτας την εισοδο του super market τερμα αριστερα εχει ενα παρκινγκ που θα ειναι στανταρ αδειο, εκει θα γινει η συναντηση και μετα θα παμε στο les amies που ειναι εκει διπλα να πιουμε τον καφεδακο μας!
Άμα είμαι πάνω θα έρθω και εγώ.