Μπορουν να φυτρωσουν ποδια σε ανθρωπο που του εχουν κοπει; Μπορουυυννν!
Απάντηση: Μπορουν να φυτρωσουν ποδια σε ανθρωπο που του εχουν κοπει; Μπορουυυννν!
Άτσα ο δικός σου! Και δεν είναι ο μόνος!
Στην Θεσσαλονίκη παρατηρήστε την επιγραφή "πεινάω" στο χαρτόνι που κρατάνε οι "ζητιάνοι" και θα διαπιστώσετε πως είναι παντού η ίδια. Κύκλωμα εκ Βουλγαρίας έχω μάθει.
Απάντηση: Μπορουν να φυτρωσουν ποδια σε ανθρωπο που του εχουν κοπει; Μπορουυυννν!
Θαύμα θαύμα...... :getlost:
Να γιατί δεν πρέπει να δίνει κανείς ούτε cent σε ζητιάνους... Έχουν δει τα μάτια μου κι εμένα, όλη μέρα στο δρόμο...
Ρίξτε κι εδώ μια ματιά:
http://troktiko.eu/2013/03/exete-ana...untai-sinexos/
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Άτσα ο δικός σου! Και δεν είναι ο μόνος!
Στην Θεσσαλονίκη παρατηρήστε την επιγραφή "πεινάω" στο χαρτόνι που κρατάνε οι "ζητιάνοι" και θα διαπιστώσετε πως είναι παντού η ίδια. Κύκλωμα εκ Βουλγαρίας έχω μάθει.
+1!!
Και στην Ξάνθη το ίδιο....σε διάφορα σημεία της πόλης του βλέπεις με το ίδιο χαρτί....μερικοί όντως φαίνονται να πεινάνε άλλα κάποιοι άλλοι.....ουστ !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Teo αυτο με τα παιδακια με εκανε να ανατριχιασω οταν το διαβασα! Πραγματικα ο ανθρωπος κανει τα παντα για το χρημα, θυσιαζει ακομα και παιδικες ζωες...
Άστα να πάνε φίλε... Απίστευτη εκμετάλλευση και κυκλώματα πίσω απ τον καθένα που ζητιανεύει! Και αν σκεφτούμε πως αυτό το δημιουργούν από αμέλεια όσοι δίνουν από...οίκτο.