Καλα Μαγαζια Μεταχειρισμένων Φιατ Αθηνα
Παιδια επειδη θελω να αρχισω να φτιαξω την οροφη ξερει κανεις μαγαζια που πουλανε ανταλακτικα φιατ στην αθηνα? πηρα κανα δυο μαγαζια αλλα τιποτα. Πιστευω περισσοτερες πιθανοτητες θα εχω αμα ειναι μαγαζι που πουλαει φιατ ανταλακτικα παρα γενικα. Αλλιως με βλεπω να ζητιανευω σε καθε μαγαζι στην φρατζη ψαχνοντας για το ανταλακτικο lol
Απάντηση: Καλα Μαγαζια Μεταχειρισμένων Φιατ Αθηνα
Παντελή υπάρχει ένας γεράκος στη λιοσίων με ανταλλακτικά fiat που έχει αρκετά. Δεν θυμάμαι αριθμό, αλλά όπως πηγαίνεις στη λιοσίων με κατεύθυνση προς κέντρο, είναι στο αριστερό σου χέρι λίγο πριν φτάσεις στον Σκλαβενίτη...
Απάντηση: Καλα Μαγαζια Μεταχειρισμένων Φιατ Αθηνα
Παντως ητανε ενας στο αιγαλεω που πουλαγε μεταχειρισμενα φιατ που πουλουσε μια οροφη με 350 ευρω και οταν πηγα μου ελεγε αποτι ξερει δουλευει μια χαρα, παλι καλα ειχα την μανιβελα να την βαλω να δουλεψει. Eιχανε φυγει κατι πυροι που κραταγανε κατι τζαμια και ειχε σπασει η τελευταια βαση που κραταει το τελευταιο τζαμι. Του ειπα 250 αφου ειναι σπασμενη και μου λεει οχι. Τελικα καποιος την τσιμπησε και ητανε ευκαιρια διοτι ειχε τις ντιζες που ηθελα ****το.