Θέλω να φτιάξω μια σελίδα για ένα κατάστημα που φτιάχνω,αλλά δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο οπότε δεν έχω ιδέα...
οποιος μπορεί να βοηθήσει ας μιλήσει τώρα αλλιώς ασ σιωπήσει για πάντα!!! :tongue1::tongue1::tongue1:
Printable View
Θέλω να φτιάξω μια σελίδα για ένα κατάστημα που φτιάχνω,αλλά δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο οπότε δεν έχω ιδέα...
οποιος μπορεί να βοηθήσει ας μιλήσει τώρα αλλιώς ασ σιωπήσει για πάντα!!! :tongue1::tongue1::tongue1:
Τι θα είναι; eshop? Μόνο παρουσίαση; Τι θέλεις να πετύχεις με την σελίδα; Να σε μάθουν περισσότεροι, να πουλάς φθηνότερα;
Εταιρική ταυτότητα; Λογότυπο; Design; Τι έχεις από αυτά;
οχι κι ετσι ρε jason ειπαμε...οποιος μπορει να βοηθησει ειναι καλο...
Μιχάλη αυτη τη στιγμή δε εχω σχεδόν τίποτα...θέλω να έχει τα πάντα απο αυτά που ανέφερες. Όσο για το e-shop αν γίνεται και τηλεφωνική παραγγελία δεν με πειράζει.
Καλα ρε φιλε, αλλος ειναι ο ηλεκτρολογος και απο εμας ζητας τα φωτα;;; Πως θα γινει δηλαδη;;; :tongue2::tongue2:
Μακαρι να ηξερα να βοηθουσα ρε ****το αλλα επειδη δεν ξερω ασε μην φαμε καμια φαπα απο το pc...:pc:
Εννοειτε ρε φιλε απο αλλους θα ζητήσω τα φωτα...Να σκεφτείς οτι και στο μαγαζι αλλος θα τα κανει τα ηλεκτρολογικα...χαχαχαχαχα
jason σε σενα δε ξερω τι να απαντησω με ταποσες...ασ σιωπησω εγω λοιπον