Προβλημα με το παραθυρο του οδηγου!
Καλησπερα σας, αφου περασαν περιπου 2 βδομαδες ηρθε η ωρα του αυτοκινητου να κανει την βολτα του..
Προσεξα ομως οτι το παραθυρο του οδηγου δεν δουλευει αυτοματα οπως του συνοδηγου, δηλαδη οταν το παταω παρατεταμενα για να το κλεισω ή να το ανοιξω και αφησω το κουμπι δεν συνεχιζει μονο του να ολοκληρωσει την κινηση αλλα σταματαει. Του συνοδηγου δουλευει κανονικοτατα ομως...
Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;;;
Απάντηση: Προβλημα με το παραθυρο του οδηγου!
Κάποτε, μου έκανε και το δικό μου το ίδιο. 1-2 φορές μέχρι τώρα.
Μέχρι να έρθει η ώρα κάτσω να το ψάξω έστρωσε μόνο του.
Τώρα που το θυμάμαι, την ημέρα που μου έμεινε από μπαταρία μου το είχε πρωτοκάνει...
..με άλλα λόγια , βγάλε τον πόλο για να κάνει το body computer το γνωστό "reset" !!../..καλή επιτυχία....
Δοκίμασε να το κατεβάσεις μέχρι κάτω, να το ανεβάσεις και να κρατήσεις λίγη ώρα το κουμπί πατημένο όταν ανέβει μέχρι πάνω.
Τωρα η εχει μαζεψει βρωμια μερα και καπου κολλαει ή θελει να με σπασει τα νευρα!
Σημερα το πρωι κατεβαινε ανετα μονο του, αλλα στο ανεβασμα κολλουσε σαν κολλλλλλασμενο!!!
Γκρρρρ... http://r14.imgfast.net/users/1414/96...1412233742.gif
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
...Σόφο , δοκίμασε ρε φίλε να ψεκάσεις με σπρέι σιλικόνης τούς οδηγούς - τσιμούχες του τζαμιού - ( ναί , σε αυτά τα "τριχωτά" στίς άκρες που κινείται μέσα τους το τζάμι )...είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ .../..προσοχή Σόφο ...μόνο σπρέι σιλικόνης !!!!..τίποτε άλλο...ΟΧΙ λιπαντικό σιλικόνης !!!!...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...Σόφο , δοκίμασε ρε φίλε να ψεκάσεις με σπρέι σιλικόνης τούς οδηγούς - τσιμούχες του τζαμιού - ( ναί , σε αυτά τα "τριχωτά" στίς άκρες που κινείται μέσα τους το τζάμι )...είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ .../..προσοχή Σόφο ...μόνο σπρέι σιλικόνης !!!!..τίποτε άλλο...ΟΧΙ λιπαντικό σιλικόνης !!!!...
O Jason εχει δικιο... οχι μονο τις τσιμουχες των τζαμιων αλλα και ολα τα λαστιχα του αυτοκινητου, οπως τσιμουχες των θυρων - πορτ μπαγκαζ οτι πλαστικα, καλωδια, λαστιχα υπαρχουν μεσα στον χωρο του κινητηρα ψεκασμα με σπρευ σιλικονης. Ετσι διατιρουνται πιο πολυ καιρο σε καλη κατασταση.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Σταυρος Πετ
O Jason εχει δικιο... οχι μονο τις τσιμουχες των τζαμιων αλλα και ολα τα λαστιχα του αυτοκινητου, οπως τσιμουχες των θυρων - πορτ μπαγκαζ οτι πλαστικα, καλωδια, λαστιχα υπαρχουν μεσα στον χωρο του κινητηρα ψεκασμα με σπρευ σιλικονης. Ετσι διατιρουνται πιο πολυ καιρο σε καλη κατασταση.
..Σταύρο καλησπέρα..., έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.../..για το θέμα , εστίασα στίς τσιμούχες επειδή εκεί έχει το πρόβλημα ο Σόφο και ξέχασα να το συμπληρώσω../..σε ευχαριστώ που το συμπλήρωσες φίλε...:yeah:
Εχω ενα σπρευ σιλικονης, θα δω τι ακριβως ειναι (μπορει να ειναι και λιπαντικο με σιλικονη) και θα πραξω αναλογα!