Συνάντηση Κυριακή 3/11/13
1)Επειδή τις τελευταίες μέρες βλέπω μια σχετική κινητικότητα για συναντήσεις/καφέδες κλπ...
2)Και μιας και το τριήμερο πέρασε...
3)Και μιας και δεν χρειάζεται ολόκληρη οργάνωση με χρονοδιαγράμματα, χάρτες κλπ για έναν ρημαδοκαφέ...
Στη βράση κολλάει το σίδερο!
Κάνω την τολμηρή πρόταση για καφεδάκι αυτή την Κυριακή 3/11 το πρωί γύρω στις 11-12 στο ΣΕΦ (Olympico) ώστε να βολεύει τους περισσότερους από θέμα πρόσβασης και ευκολίας parking.
Εκεί που έγινε και η τελευταία συνάντηση για καφέ εν ολίγοις...
Μέχρι στιγμής είμαστε 2 Stilo που θα πάμε για καφεδάκι όπως και να χει... οπότε έλα να βλέπω συμμετοχές από Αθήνα...!
ΥΓ προς "Βόρειους":
Δεν σας βγάζω στην απ'έξω έτσι;... όποιος θέλει έρχεται! :rofl:
Απάντηση: Συνάντηση Κυριακή 3/11
Ερχεται η συναντηση teo...αντε να μαζευομαστε ολοι εδω στην αθηνα!
Γιατί δεν μαζευόμαστε κάπου ενδιάμεσα ρε παιδιά κάποια στιγμή? Λίγο κάτω απο την Θεσσαλονίκη, λίγο πάνω απο την αθήνα να έρθουν και οι τριγύρω...κάπου στο ενδιάμεσο...καλά θα ήταν...έξοδα βέβαια αλλα αν πάντα σκεφτόμαστε τις βενζίνες και τις δουλειές που έχουμε ποτέ δεν θα γίνει...
Ρε συ εδώ για έναν καφέ λέμε και μαζευόμαστε με το τουφέκι, λες και είναι ταξίδι στο εξωτερικό...! Πόσο μάλλον για αυτό που λες εσύ!! Χεχε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Γιατί δεν μαζευόμαστε κάπου ενδιάμεσα ρε παιδιά κάποια στιγμή? Λίγο κάτω απο την Θεσσαλονίκη, λίγο πάνω απο την αθήνα να έρθουν και οι τριγύρω...κάπου στο ενδιάμεσο...καλά θα ήταν...έξοδα βέβαια αλλα αν πάντα σκεφτόμαστε τις βενζίνες και τις δουλειές που έχουμε ποτέ δεν θα γίνει...
...βάλτε κίτ LPG για να πηγαίνετε όσες βόλτες θέλετε !!!!.... χέχέχέεε..:tongue2:....
teo έχεις ένα δίκιο ρε γμτ...
Jason καλά θα ήταν αλλα...υπάρχουν πολλά αλλά... :/
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Κατι σαν mini Πανελληνια;
Τι αλλα ethnicofron471?ενας καφε ειναι;;δν ειναι δυσκολο γιανκανεναν...αλλιως δεν λεγομαστε club...απλα ενα τεχνικο forum....αποφασιστετο....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bill stilo
Τι αλλα ethnicofron471?ενας καφε ειναι;;δν ειναι δυσκολο γιανκανεναν...αλλιως δεν λεγομαστε club...απλα ενα τεχνικο forum....αποφασιστετο....
το αλλα στο υγραέριο πήγαινε φίλε μου :)
Εγώ είμαι μέσα...μπορώ να κάνω τα κουμάντα μου και να πάω στα μισά...θα πάρω και κανενα 2 ακόμα απο δω απο θεσσαλονικη να μοιραστούμε καύσιμα και βγαίνει....εσείς πάρτε το απόφαση...
στο φόρουμ υπάρχουμε πλέον μονο 3-4 μέλη.... μήνες ολόκληρους ακόμα και οι moderators και οι administrators είναι άφαντοι.... άστα να παν...πικραμένη ιστορία αλλα τι να κάνεις...
Εγω παντως ειμαι μέσα για μια συνάντηση στο ενδιάμεσο...και είμαι σιγουρος και τα άλλα παιδιά που είναι απο Θεσ/νικη
το olympico υπαρχει? διοτι τελευταια φορα που πηγα προς τα εκει στο beer fest ητανε σαν να εκλεισε? πηγε κανεις προσφατα?