Καλα τα περισσοτερα ηλεκτρονικα αλλα αυτο παραπαει τωρα ο καθε ασχετος θα κανει drift και θα ειναι κινδυνος στο δρομο. Ασε που μετα χανετε η τεχνη να κουμανταρει καποιος το αμαξι με drift.
Printable View
Καλα τα περισσοτερα ηλεκτρονικα αλλα αυτο παραπαει τωρα ο καθε ασχετος θα κανει drift και θα ειναι κινδυνος στο δρομο. Ασε που μετα χανετε η τεχνη να κουμανταρει καποιος το αμαξι με drift.
Έτσι όπως το παρουσιάζει, νομίζω πως δεν τίθεται θέμα drift assistance. Απλώς παρουσιάζουν ένα αυτόνομο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου (ίσως για ανάπηρους; τυφλούς; ποιος ξέρει...) και το drift είναι σαν να λέμε το peak του, η επίδειξη των δυνατοτήτων του!
Βέβαια δεν θα θεωρήσω τίποτα πια παράξενο, από τη μέρα που είδα αμάξι να παρκάρει μόνο του...!
Το να πηγαινει μονο του το αμαξι ειναι top.Η τεχνολογια προχωραει επικινδυνα παιδια.θα δουν πολλα τα ματια μας!!!
Όντος αφού λύθηκε το πρόβλημα του παρκαρίσματος όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.
...καλά αυτά είναι γι' αυτούς που οδηγούν από το πίσω κάθισμα, εγώ προτιμώ την θέση του οδηγού για εμένα :P