Σαββατο 15/2/2014 Πρωινη συναντηση!
Χαιρετω το Νοτο του StiloClub!
Το ΠΣΚ που μας ερχεται θα βρισκομαι στην πρωτευουσα και σκεφτομαι μηπως βρεθουμε Σαββατο πρωι (μια που θα ειναι ελευθερο) να παμε για κανενα καφεδακο. Τι λετε;
Οπως υπολογιζω τα πραγματα θα ειμαι αργα το βραδυ της Παρασκευης Αθηνα!
Αντε ελατε να γνωριστουμε και απο κοντα!!!
Απάντηση: Σαββατο 15/2/2014 Πρωινη συναντηση!
Σοφο δεν ξερω ποτε αλλα θα παιχτει σιγουρα αυτο το σκηνικο!. ;)
Μέσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα λέω και κλαίωωωωωωωωωωωωωωω!!
100% θα το ξερω Πεμπτη, οποτε μεινετε συντονισμενοι!
Α! Κανονιστε αν παμε για φαγητο σε κανενα σουβλατζιδικο θα παραγγειλω εγω με τον γνωστο σαλονικιοτικο τροπο:
-Τι θα θελατε;
-Ενα σαντουιτς με πιτα, σουβλακι, απ'ολλλλα χωρις κρεμμυδι!
:tongue2:
Και αλοιφή και αλοιφή!!! :bleh:
Για πάρτη σου τρώω σουβλάκι και το πρωί ρε φίλε (όχι ότι χωρίς την πάρτη σου δεν μπορώ αλλά είπα να δώσω έμφαση...!)
Ενημέρωσέ μας με την πρώτη ευκαιρία!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Σοφο δεν ξερω ποτε αλλα θα παιχτει σιγουρα αυτο το σκηνικο!. ;)
Εσύ αρχίζεις να επικοινωνείς μετά το δεύτερο μπριζολίδι μου φαίνεται!... Τι δεν ξέρεις πότε ρε;; Για το Σάββατο που μας έρχεται λέει το παλλλικάρι!
αμεσως να μου την πεις ρε φιλε! αμαν! εννοουσα ρε μαν ωρα και ετσι... βασικα οκ εχεις δικιο!
Σοφο παμε μπαιρακταρη να τα τελειωσουμε ολλλα! :P
Αααααα! Θα παμε οπου με πατε!
Εγω ειμαι μεσα σε ολα!
Ειπαμε, Πεμπτη θα ξερω και που θα μεινω και τι ωρα θα μπορω και τα παντα ολα λεμεεεε!
ρε παιδια ελεος!!! τον σαλονικιο στον μπαιρακταρη? ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!! Θα μας κοροιδευει για τα επομενα 5 χρονια....γιατι:
σουβλάκι το [...] μικρά κομμάτια κρέατος περασμένα σε μικρή και λεπτή βέργα (σε μικρή σούβλα) για να ψηθούν: Ψήνω σουβλάκια στα κάρβουνα. Mια μερίδα ~. [μσν. σουβλάκι < σούβλ(α) -άκι] (ΛΚΝ).σουβλάκι (το) [...] 1. (α) ξύλινη ή μεταλλική λεπτή και μικρού μήκους βέργα που χρησιμοποιείται ως σούβλα (β) μικρή σούβλα 2. φαγητό παρασκευασμένο από κρέας ή περισσότερα υλικά κομμένα σε μικρά κομμάτια (συνήθ. κύβους) και περασμένα σε λεπτή και μικρού μήκους ξύλινη βέργα (καλαμάκι) ή σε μικρή σούβλα• ψήνονται στη σχάρα ή σε γκριλ και προσφέρονται σκέτα ως ορεκτικό ή ως κύριο πιάτο με συμπληρωματικό γαρνίρισμα: σουβλάκια με θαλασσινά || ~ κοτόπουλο / ξιφία || ~ ξυλάκι /καλαμάκι 3. πρόχειρο φαγητό από κομμάτια κρέατος (ψημένα με τον παραπάνω τρόπο) ή από γύρο (βλ.λ.) ή από μπιφτέκι τοποθετημένο μέσα σε μικρή στρογγυλή πίτα μαζί με άλλα υλικά, όπως ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι κ.λπ.: ~ με διπλή πίτα / απ' όλα (ή κομπλέ, δηλ. με όλα τα συνοδευτικά) /χωρίς κρεμμύδι. [ETYM. μεσν., υποκ. τού σούβλα] (ΛΝΕΓ2).καλαμάκι το YΠOKOP 1. μικρό καλάμι. 2. μικρός πλαστικός ή γυάλινος σωλήνας με τον οποίο ρουφούν ένα υγρό: Πίνω την πορτοκαλάδα / το γάλα / τον καφέ με το ~. [...] (ΛΚΝ).καλαμάκι (το) [...] 1. (α) το μικρού μεγέθους καλάμι (β) μακρόστενο αιχμηρό και λεπτό ξυλάκι στο οποίο περνιούνται κομμάτια κρέατος (συχνά και λαχανικών) για ψήσιμο σε σχάρα (γ) (συνεκδ.) κρέας που ψήνεται στη σχάρα περασμένο σε ξυλάκι: 2. (συνήθ.) λεπτό, πλαστικό σωληνάκι για την πόση χυμών, αναψυκτικών, ποτών κ.λπ. [...] (ΛΝΕΓ2).
Αν κανονισετε τιποτα προς το απογευμα ισως καταφερω να περασω.
Ντίνο με τρόλαρες βραδιάτικα με τερματισες λέμε!