13/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Να με και εγώώώώ!!! Μετά από πάρα πολύ καιρό, αποφάσισα να βρεθώ με τους συμφορουμίτες μου να πάμε για ένα καφέ να τα πούμε και να ανταλλάξουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που έχουμε εφαρμόσει στα υπέροχα και συλλεκτικά σιγά σιγά αμάξια μας! Τι θα λέγατε να τα λέγαμε στο γνωστό μέρος στο πάρκινγκ του OLYMPIKO κατά της 17.00 τώρα που έχω και το καλώδιο του OBD2 να τα ψάξουμε λίγο? Όποιος ενδιαφέρεται για τον χαβαλέ και για την παρέα μπορεί να γράψει παρόν και να προσέλθει όπως παλιά! Γιατί οι παλιοί είναι καλοί αλλά και οι νέοι,,,, είναι ωραίοι!
Απάντηση: 12/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Άντε ρε παιδιά μπράβο ! Πολύ σας χαίρομαι ! Ξηγημένα άτομα, όλοι μαζί συμμετέχετε σε όλα... μπράβο μπράβο μπράβο !
Μεσα!!! Να εχουν ολοι ομως τα καλωδια τους,και φωρτισμενα laptop(ακους ioannidis?),γιατι εχουμε πολλα να ψαξουμε!!Ενεργοποιησεις esp asr,airbugs,κλπ!!!!!
αν παει ο ντινος εγω δεν παω!!! δεν θελω να δω τη φατσα του.. μου ερχεται εμετος..
Καλυτερα γιατι δεν θελουμε εμετικους στην παρεα!!! :argue:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
Μεσα!!! Να εχουν ολοι ομως τα καλωδια τους,και φωρτισμενα laptop(ακους ioannidis?),γιατι εχουμε πολλα να ψαξουμε!!Ενεργοποιησεις esp asr,airbugs,κλπ!!!!!
Και με ssd πλέον για να αντέχει περισσότερο!
Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι θα έρθω αλλά θα το παλέψω.
Υ.Γ: και μιας και είναι και της μόδας, αν είναι να έρθει ο teo να μου το πείτε ώστε να μην έρθω.
Τι θα ειναι κ αυτος ντινο;;;ουτε εγω ερχομαι αμα ειναι ο αγγελος
Αν έρθει ο soul δεν θα έρθει ο teo.
Να τα βάλουμε κάτω να κάνουμε συνδυασμούς!
Αν δεν έρθει ο τεο εγώ δεν έρχομαι..... απλά τα πράγματα....
Κοιτάξτε επειδή αν δω μπροστά μου τον Soul θα του ξεριζώσω την καρδιά, εγώ δεν πρόκειται να έρθω! Έτσι λοιπόν θα μπορεί πλέον να έρθει και το φιλαράκι σας ο ioannidis :puke::puke: και να με θάψετε ελεύθερα (όπως κάνετε πάντα)!!