Αν ησουν πλούσιος???Τοτε τι τουτου??
Ανέβαινα για καφε με ένα φιλαρακι σήμερα από Νικαια προς Χαιδαρι από Σχιστο Κορυδαλου και παρατηρησα κατι που δεν το βλέπεις και καθημερινα δυο κοκκινες Ferrari αραγμενες σε γνωστο βενζιναδικο του οποιου ο ιδιοκτητης είναι πολύ»φτωχος « η μια ηταν 430 και η αλλα 430 stradalle η συλλεκτικη.. διπλα ένα τζιπ Cayenne και κατι παλιομερσεντες καινουργιες διθεσιες….(πρεπει νακανονισουμε έναν ερανο για το συγκεκριμενο κυριο)τελοσπαντων το συγκεκριμενο τοπικ το δημιουργησα για να ακουσω τις αποψεις σας στην ερωτηση…αν σας ερχοντουσαν από το πουθενα π.χ 1 εκατομυριο ευρω(π.χ τζοκερ,λαχειο,κληρονομια κ.τ.λ) τι αμαξι θα αγοράζατε?Λαμβανοντας τον πάραγοντα ότι οι δρομοι της χώρας μας δεν πολυσυμπαθουν τα Supercars και ότι με τη συντήρηση του αυτοκινητου δεν θα φαλιρίζατε…
Προσωπικα μου πέρνανε πολλα αύτοκινητα από το μυαλο αλλα εχω καταλήξει σε 2(το οποιο είναι και το οριο σας) το ένα είναι το Stilo stradale για να μην βγω και από το τρελοclub και το δέυτερο είναι μια SLK μαύρη διθεσια βελτιώμενη από την MKB….ακουω και τα δικά σας dreamcars στιλοφίλοι μου!!! :107
EVO, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ STILO
ευκολο.
μια ferrari 430 και μια mercrdes cls 55 amg.
αν επιμενετε μονο ενα τοτε
μια bmw m3