Μεση καταναλωση σε fiat stilo 1.6 ποσο περιπου πρεπει να εχουμε για να ειμαστε ευχαριστημενοι ?
Printable View
Μεση καταναλωση σε fiat stilo 1.6 ποσο περιπου πρεπει να εχουμε για να ειμαστε ευχαριστημενοι ?
πολη νομιζω επισημα ειναι 10.2 και εθνικη κανα 8ρι? εγω καπου εκει κυμαινομε πολη 10-11
μετα απο 300.000χλμ περιπου εθνικης:flex:,μπορω να το πιστοποιησω.Απο 6,8 μεχρι 7,2 νορμαλ οδηγησης 120-140 χλμ/ωρα.
ok γιατι εκανα reset στον εγκεφαλο και θελω που θα φτασει η μεση καταναλωση . Μου ξεκινησε απο 25λτ και τωρα που μιλαμε εχει παει 12,5λτ και ακομα κατεβαινει :)
140 χλομο τουλαχιστον για μενα. μετα τα 120 ανεβαινει κατακορυφα. Αν θυμαμε 130 μου πηγαινε κανα 9ρι
Πιστευω ειναι αναλογα το ποδι του καθενα και τις διαδρομες που κανει εμενα 1400 κυβικα παλιοτερα ηταν στο 9.5 τωρα το εχω φτασει στο 10.3 ...
Εγώ τώρα είμαι στο 7.2 με περίπου 1500 χλμ οδήγησης σε επαρχιακό δρόμο κυρίως.. Στην πόλη έχω ελάχιστα χιλιόμετρα τώρα αλλά εκεί είναι που καταπίνει κούπες. Το καλοκαίρι που γίνεται της τρελής από κόσμο και αυτοκίνητα εδώ λόγο τουρισμού ζορίζομαι να το ρίξω κάτω από 9..
Εγώ έχω πόλη 10.2-11 και πόλη+εθνική 9,4 -10. Συμφωνώ και εγώ ότι είναι ανάλογα το πόδι. Επίσης παίζει ρόλο και η λειτουργία του κλιματισμού...