Συναντηση πριν η μετα το Πασχα;
Επειδη το εχουμε ξεχασει το θεμα συναντησης εδω στο Βορρα και επειδη απο οτι εχω καταλαβει υπαρχει θεληση σκεφτηκα να βαλω δυο ημερομηνιες και να αποφασισουμε ποτε μπορουμε!
Η μια ειναι στις 5/4 (προ του Πασχα) και η αλλη ειναι 19/4 (μετα το Πασχα)
Σαν μερος συναντησης σκεφτομαι το ΙΚΕΑ μπροστα στην εισοδο κ σαν καφε το flocafe που λειτουργει εκει. Να σας πω οτι ο υπευθυνος ειναι γνωστος και θα του κανουμε μια συζητηση μηπως και καταφερουμε να εχουμε εκπτωση στην τιμη.
Τωρα αν υπαρχουν αλλες προτασεις φυσικα και ειναι δεκτες!
Απάντηση: Συναντηση πριν η μετα το Πασχα;
Πραγματικά κρίμα για την μη συμμετοχή.. Εγώ πάντως αυτήν την Κυριακή μπορώ.. Αν αποφασιστεί ενημερώστε!!
μεσα και εγω οποτε θελετε και τις δυο μπορω
Ας περιμενουμε αλλη μια μερα και μετα το κανονιζουμε!
Σόφο , "έχει ψοφήσει το χαϊβάνι" ρε καρντάσι../..κρίμα μεγάλο φίλε , κρίμα....
Τι θα λεγατε να το αφησουμε για μετα το Πασχα ωστε να το δουνε και αλλοι και να κανουμε
μια ωραια συναντηση με αρκετα μελη; Αν βεβαια θελετε μπορουμε και αυτη τη Κυριακη...
Προσωπική άποψη παιδιά... Αν μαζεύεστε έστω και 3 άτομα πηγαίνετε για ένα καφεδάκι. Μαζευτείτε, πείτε τα, βγάλτε τις φωτό σας και περάστε καλά. Έτσι ξεκινήσαμε και εδώ αν θυμάστε. Νομίζω ήμασταν 5 αλλά αναλογικά λίγοι μαζευτήκαμε.
Σκεφτομαι μηπως καποιος θελει να την κανει για το χωριο η οπουδηποτε αλλου και δεν μπορει να ερθει. Αυτος ειναι ο λογος που το προτεινα να γινει μετα το Πασχα που θα εχουμε ξεκουραστει (ή κουραστει αναλογα) και θα εχουμε γυρισει πισω!
Καλησπέρα μέσα και εγώ,αν και σας είχα κάνει και πρόταση και για άλλη συνάντηση πριν καμιά εβδομάδα!Θέλω να πιστεύω αυτήν την φορά να γίνει!!!Δεν έχω θέμα πριν η μετά!
Ψηφισα και εγω για Κυριακη 19!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:
Ετσι για να ανεβασω την ψηφοφορία!!!