Απάντηση: Fast & Furius 7
Την είδα κι εγώ! Αρκετή φαντασία είπες; Λίγο ακόμα και θα χαρακτηριζόταν ταινία επιστημονικής φαντασίας! Το Die Hard μπροστά της είναι Οικογενειακές ιστορίες! Χαχαχα!
Πέρα απ την πλάκα, ήταν ωραία ταινία. Δεν περιμένεις αληθοφάνεια, μόνο ξύλο,πιστολίδι,γυναίκες και αυτοκίνητα(με αυτή τη σειρά)! Ο μονόλογος-αφιέρωμα στο τέλος ήταν όντως συγκινητικός... Ίσως να σε αγγίζει περισσότερο από καθετί άλλο.
Τα supercars υπέροχα! Και μόνο ο ήχος του Lykan Hypersport σε κάνει να ανατριχιάσεις!
Δείτε τη!
Το κατεστρεψε ρε φιλε, το περασε μεσα απο τρια κτηρια και το αφησε να πεσει αβοηθητο στο κενο!
Ειναι κακος σε λεωωωω!!!
***Spoiler Alert***
Εγώ περίμενα έκρηξη στην πτώση πάντως!
Εγώ πάντως κοιμήθηκα 2-3 φορές κατά την διάρκεια της ταινίας... Ή πάω πολύ γρήγορα με το Stilo και όλα αυτά μου φάνηκαν πολύ βαρετά (αααααχαχαχαχαχαχαχααχα) ή ήμουν πολύ κουρασμένος εκείνη την μέρα... Μάλλον το πρώτο :P
Πάλι καλά ήταν δίπλα μου ο Δημήτρης και με ξύπναγε..
Πάντως το έργο μου φάνηκε κακό στο ότι δεν βασίστηκε πάνω σε αγώνες, κοντραρίσματα κτλ όπως τα παλαιότερα F&F αλλά σε μπαμ μπουμ, ξύλο κτλ... Αλλά τι περιμένεις όταν έχουν στην ταινία τον The Rock και τον Στέιθαμ...
Καλά μόνο 3 από τις 7 ταινίες είχαν σαν βασικό κομμάτι κόντρες,tuning κλπ... Οι υπόλοιπες ήταν ξύλο,δράση και πιστολίδια.
Βέβαια εσύ δεν είσαι δείγμα θεατή γιατί στη μισή ταινία ροχάλιζες! Έπρεπε να σου κλωτσάω το κάθισμα και κατά τη διάρκεια τελικά! :bleh:
Οι πρωτες 3 ταινιες αξιζαν με κορυφαια για μενα το tokyo drift!
Στις υπολοιπες το γυρισαν σε αστυνομικο υφος!
Ηταν πολυ καλη ομως.....και ενταξει αμα δεν προσθεσεις(**λιγη**) δραση δεν γινεται..χαχαχα...lykan εγω εκλαψα οταν ειδα να περναει τα 3 κτηρια....