PUNTO PROJECT...DO IT YOURSELF...ONLY...!!!
Μολις αγορασα ενα Punto 1.8 HGT....θα γινει to demo car της εταιριας μου...εχει κανει πολλα χιλιομετρα και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο...θα γινει ημιαγωνιστικο...οι προυποθεσεις ειναι να γινει 235-250 αλογα με τurbo ....αυτο θα γινει σιγα σιγα αλλα θα ειναι ολο το αμαξι DO IT YOURSELF..Ηταν και ο απαραβατος κανονας απο τον πατερα μου οτι το συνεργειο δεν εχει χρονο για τετοια πραγματα και πρεπεινα συννενοηθεις μαζι τους για το ποτε θα γινει η βελτιωση η μηχανικη.....
ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.....
1)Ελαφρωμα αμαξωματος...δηλαδη βγαλσιμο ταπετσαριες καθισματα ουρανος...τα παντα.....μοκετες ολα....
2)Κατεβασμα μηχανης
3)Ραψιμο ολο του αυτοκινητου.
4)τοποθετηση roll-bar
6)Λυσιμο μηχανης
8)Τοποθετηση πυροσβεσης και μπακετ αγωνιστηκο σαλονι....
7)Καταλυτες δεν θα υπαρχουν ,απλα ενας σωληνας απο την πολλαπλη που θα βγαινει στο πλαι...(αςι αι καλα ο ποπαυ)
Μεχρι εδω ηταν ολα τα ευκολα......που μπορω με την βοηθεια των μηχανικων να γινουν..(καποια δωρακια θα πεσουν).....τωρα αποα βελτιωσεις ξερω αρκετα πραγματα ...αλλα δεν εχω σπουδασει ουτε μηχανολογος ουτε εχω δουλεψει παρα πολυ στην βελτιωση.....
ποια τουρμπινα ???
τι ιντερκουλερ???
ενταξει οι μηχανικοι γνωριζουν αλλα θελω και εγω με την βοηθεια σας να δωσω καμια ιδεα....το αμαξι θα ειναι μονο για χρηση πιστας και events....
και βεβαια για λιωσιμο και απο εσας (σε οσους αντεχουν και χωρανε σε μπακετ....)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ βδομαδα του συγκεκριμενου εγχειριματος.....
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.....
PUNTO PROJEKT...DO IT YOURSELF...!!!!ONLY...
Εγώ χωράω άνετα σε bucket.....χιχιχιχι
αμα θες εχω τον καλυτερο test driver :) εγω!!! :)
Και ο verone ο DEMO DRIVER καλα αν δεν το παρω στα χερια μου πρωτος δεν ξανα μπαινω στο club περημενω κωνσταντινε.Καλα ε τωρα φτιαχτικα περνω αδεια οποτε θες και ειμαι 24 ωρες το 24ωρο στο συνεργειο και κανω οτι θες μεχρι και αερα θα σου κανω να μην υδρωσεις αλλα θα ειμαι απο πισω σου χα χα χα!Ετοιμαζε λαστιχα για πεταμα!
verone αμα το παμε ετσι εγω θα επρεπε να εχω την πρωτια σαν επιτημος προεδρος και ιδρυτης ;)
Re: PUNTO PROJEKT...DO IT YOURSELF...!!!!ONLY...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos
verone αμα το παμε ετσι εγω θα επρεπε να εχω την πρωτια σαν επιτημος προεδρος και ιδρυτης ;)
Ναι δεν λεω οχι αλλα αν εισαι εσυ ο επιτημος προεδρος εγω ειμαι ο επιτημος τρελος του club χι χι χι χι!
χαχαχα οντως :) o επισημος BURNOUT ΜΑΝ του κλαμπ :)
εγώ θα περιμένω υπομονετικά σαν μικρό και ταπεινό μέλος ....
να φτιάξεις Stilo DEMO CAR ......
αντε κωσταντινε ετοιμαζόμαστε και εμεις εδώ για ενα 1800αρι turbo....τουρμπινα οποσδηποτε 3αρα ρουλεμανατη για να στροφαρει πιο ευκολα....για intecooler ενα της forge σε στυλ εβο που κυκλοφορεί είναι αρκετο....με μειγματα/avance τι θα κάνετε..??
αν θελεις μπορεις να με φωναξεις στο ξηλωμα..παντα ηθελα να το κανω αυτό....επίσης να ξέρεις ότι υπάρχι γενικά ενα μπέρδεμα με τα roll-bar και κατι νεους κανοινσμούς....τα θελουν πιο gkeyka τωρα και να γραφουν πανω omp h sparco....
Ρε προεδρε αλλαξοπιστησες???Παντως ουτε εγω θα ελεγα οχι σε ενα λιωσιματακι του punto!! :)