Κυριακάτικη Εκδρομή στην Αρναία, καιρού επιτρέποντος.
Αυτή την Κυριακή, αν ο καιρός είναι καλός, τι θα λέγατε να ανεβούμε στην Αγ.Παρασκευή έξω από την Αρναία όπου υπάρχει ένα δασάκι με μία ταβερνούλα στο ξέφωτο?
Έχει πολύ ωραία διαδρομή με στροφές κάτω από τα πλατάνια και άνετος χώρος να παίξουμε και λίγη μπαλλίτσα, οπότε βάλτε τα σπορτέξ σας.
Στάση για καφέ στον Ταξιάρχη και βουρ για ξύγκια μετά.
Με τη γυναίκα σας ή με τον κολλητό σας, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
Κυριακάτικη Εκδρομή στην Αρνέα, καιρού επιτρέποντος.
Μέσααααααααααααααααα.........
ΥΓ: Θα ενημερώσω και τον Μήτσο, ο οποίος δεν έχει και πολύ χρόνο για φόρουμ και υποψιάζομαι ότι δεν θα το χαλούσε μια ανάβαση με στροφιλίκια! :D
ΥΓ2: ΧΧμμμμμ.... ή με Xsara θα έρθω ή με RX8... Αν μου κάνει νάζια ο Μήτσος, σίγουρα με το RX8... :D
Μόλις επικοινώνησα με Μήτσο. Είναι μέσα! Από Αρναία είναι! Θα περάσουμε καλά είπε... (τώρα αυτό καλό ήταν, κακό.... θα δείξει...)
ΥΓ: Αγαπητά μέλη του club, αν από Δευτέρα δεν μπαίνουμε στο φόρουμ, προσπαθήσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας και δεν μπορείτε, καλέστε την αστυνομία και κηνυγίστε τον Μήτσο!!!.... :P :P :P
Μεσα κι εγώ. Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη...
Φουσκώνω τη Tommy Hilfiger μπάλα μου. Όχι παίζουμε...
ΧΑΧΑ!! :D Χρήστοοοο!!! Που χάθηκε αυτός; Σήμερα δεν μπήκε καθόλου. Μάλλον δεν είναι στην δουλειά... Άντε να μαζευτεί κοσμάκης...
Και ο καιρός θα είναι καλούτσικος απ'ότι λέει εδώ:
http://www.accuweather.com/adcbin/pu...er=accuweather
(Καλά ρε που τη βρήκανε την Αρναία αυτοί?)
To internet πλέον έχει κοπεί για τον Χρήστο. Οικονομία για τον γάμο:101 βλέπετε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
To internet πλέον έχει κοπεί για τον Χρήστο. Οικονομία για τον γάμο βλέπετε
ΧΑΧΑΧΑ!! ΚΑΛΟΟΟοοο!!! Ναι αλλά το internet στην δουλειά του, άλλος το πληρώνει. Μάλλον θα τρέχει για κουφέτα... :P
Ξανά πίσω στο θέμα μας...
Μίλησα με Πάνο. Είναι με πυρετό λόγω ίοσης. Δεν θα μπορεί να έρθει την Κυριακή.
Να κανονίσουμε μέρος και ώρα συνάντησης; Ας πούμε κατά τις 12:00 πριν τον κόμβο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο άνοιγμα που έχει τις αντιπροσωπείες Mazda, Volvo, κλπ...?
12 στο άνοιγμα στις αντιπροσωπείες. Μια χαρά. Οπότε έιμαστε τέσσερεις "and counting" όπως λέει και αυτός ο από πάνω μου...