-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Λοιπον εχω μια προταση να κανω σε ολα τα μελη του club μας αλλα και σε ολους που μπαινουν στο site μας.... την οποια την εχω ονομασει ΙΤ.ΑΛ.Ο.Σ.
Τι σημαινει ΙΤ.ΑΛ.Ο.Σ. - ΙΤαλικη ΑΛληλεγγυη Οδικης Συμπεριφορας
Για παραδειγμα στην Γερμανια οποιος εχει BMW και ειναι σε μια διασταυρωση και θελει καποιος αλλος με BMW να περασει τον αφηνει βοηθοντας τον.... κανοντας του την ζωη πιο ευκολη... οταν την χρειαζεται... με επιβραβευση ενα χαιρετισμο ευχαριστησης που θα κανει να νιωσουμε καλυτερα μεσα στην πολυωρη κινηση....
ετσι εχει διαμορφωθει μια τετοια αλληλεγγυη μεταξυ των ιδιων μαρκων που ειναι πολυ εξυπηρετικη σε καταστασεις ζουγκλας που ζουμε ολοι μας καθημερινα.... και βγαζοντας πολλους οδηγους απο δυσκολες καταστασεις....
και το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα την χρειαστουμε και εμεις....
Αρα ειναι καλη ευκαιρια να ξεκινησουμε να βοηθουμε ολους οσους εχουν Fiat, ανεξαρτητα αν εχουν Stilo ή οχι, ωστε να δημιουργηθει αυτη η αλληλεγγυη και στην δικη μας μαρκα...
δηλαδη ΙΤ.ΑΛ.Ο.Σ
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Αν και ακούγεται λιγο εγωιστικό εγώ το κάνω για άλλα αυτοκίνητα του groupo!! Ειδικά αν είναι alfa romeo !! (τοτε ζητάω και συγνώμη που πατάω στο δρόμο τους)
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Εγωιστικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση... απλα εκει που δεν θα τον αφηνες για Χ λογους...
αμα ειναι αυτοκινητο 'δικο μας' απλα κανεις μια προαπαθεια περισσοτερο να τον αφησεις....
και σε καμια περιπτωση δεν λεω να αφηνουμε ΜΟΝΟ αυτους φυσικα...
αλλα αμα δεν "βοθησεις" το ιδιο σου το σπιτι....
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
i'm bitch Αν δω γερμανικό η γιαπωνέζικο η δεν ξερώ τι τότε δεν αφήνω…. Παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Αυτό πιστεύω πως το τηρούμε οι περισσότεροι, η τουλάχιστον θέλω να πιστεύω !!
Εγώ μάλιστα τις περισσότερες φορές, κυρίως όταν δεν βιάζομαι , δεν παίρνω την προτεραιότητα που μου χαρίζουν άλλα αυτοκίνητα (άλλης μάρκας ),πιο πολύ γερμανικά !!
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
ΓΙΑΝΝΗ πολυ καλη ιδέα...λεω να κανουμε ένα κειμενο και να το προωθήσουμε σε ολα τα ιταλικά site...
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
το κάνω συχνά ( και ανάλογα τα κέφια) αλλά αν δεν κάνει ένα νεύμα για ευχαριστώ τότε του κολάω και κάνω ότι μπορώ για να τον αγχώσω και να του κάνω την ζωή δύσκολη....
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Κατι αλλο που εχω ξεσηκωσει εγω απο το εξωτερικο και μου αρεσει πολυ ειναι το εξης...
Οταν θελω να χαιρετισω καποιον ιταλοφιλο, ανοιγω μια φορα τον πισω υαλοκαθαριστηρα. Ειναι σαν να του κουνας το χερι...
Σας αρεσει αυτο?
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Πιστεύω σε συνθήκες πόλεως καλό θα ήταν να δείχνουμε σωστή οδηγική συμπεριφορά και να είμαστε ευγενικοί... Προχτές ήμουν παρκαρισμένος μπροστά σε ένα γκαράζ και προσπαθούσα να βγώ με όπισθεν... Τρελλή κίνηση και ίσα που ανοίγει λίγο να κάνω πίσω πάει και χώνεται ένας μλκς και με κλείνει κερδίζοντας 15,2435 εκατοστά.... Τον κοιτάω και του λέω:
- Τι κάνεις ρε μλκ? Θα σου πέσει ο κ...λος να με αφήσεις?
Αυτός με κοίταγε σάν να είδε Golf ABARTH (:D:D:D:D) και χωρίς να μου μιλήσει γυρνάει το κεφάλι υπεροπτικά... Εκείνη την ώρα περνάει ένας κύριος γύρω στα 50, πεζός και μου λέει με σπαστά ελληνικά....
- Αυτός είναι Έλληνας.... Εάν ήσουν στην Γαλλία(προφανώς απο εκεί ήταν...) θα σε είχε αφήσει...
Με έκανε να αισθανθώ μλκς και το κακό είναι οτι είχε και ΔΙΚΙΟ....
ΠΑΙΔΕΙΑ κύριοι και κυρίες, ΠΑΙΔΕΙΑ!!! Δεν θα πάθετε τίποτα να πάτε 23,5 δευτερόλεπτα πιο αργά στον προορισμό σας..... Εμείς αναδείξαμε την αξία του ανθρώπινου νου, και έχουμε γίνει πιο ζώα και απο τα ζώα....
-
IT.AΛ.Ο.Σ.
Πολύ καλή η ιδέα σου Γιάννη. Όπως είδα, πολλά άτομα ήδη το κάνουμε αυτό ειδικά με ιταλικά αυτοκίνητα αλλά
αν το "επισημονοιήσουμε" θα είναι ακόμα καλύτερη ιδέα :)