Ποια είναι γνώμη σας για τα μικρά μέχρι 1400,πιο είναι το καλύτερο σε επιδόσεις - κινητήρα - αξιοπιστία.
Printable View
Ποια είναι γνώμη σας για τα μικρά μέχρι 1400,πιο είναι το καλύτερο σε επιδόσεις - κινητήρα - αξιοπιστία.
Μου αρέσει πολύ το Υ και το Corsa. To Top-Gun το θεωρώ ακριβό όπως και όλα τα Γιαπωνέζικα. Καλή τιμή και για το Focus αλλά μάλλον είναι μικρο-μεσαίο εκείνο.
Εμένα μου αρέσει ibiza - 206,πρέπει να πάρω ένα μικρό να κάνω την δουλειά μου στην Αθήνα,το Stilo θα είναι στο garaz.
206 με τίποτα. Είχα το 1,6 και είναι κουβάδες και πλαστικούρες Πάνο. Πάρε κάτι πιο μικρό.
Γιαννη το 206 έχει αρκετά καλό μοτέρ για τα κιλά του , τρόμερη ανάρτηση και τιμόνι για μέσα τα πλαστικα δεν μπορώ να πώ έχεις 100% δικιο το Υ
δεν το θέλω γιατί θέλω να πάρω άλλο εκτος Fiat (λογο του Service) αλλά και γιατι δεν μου αρέσει απο μέσα,το Corsa είναι αρκετά καλό!
Το 206 καλή ανάρτηση? Στρίβει βάρκα-γιαλό. Άν το ζορίσεις νομίζεις ότι θα τουμπάρει. Πάντως είναι πολύ άνετο στα ταξίδια.
Εγώ είμαι υπέρ του Yaris. Δεν σπάει-δεν χαλάει. Εκεί να δεις μοτέρ-διαμάντι και στήσιμο...
Συμφωνώ 100%. Άσε με την μούρη που έχει, νομίζεις ότι οδηγείς φορτηγοειδές!!! Μακριάααα!!!! Πάρε Polo να σου μείνει 1000 χρόνια... To Yaris δεν μου αρέσει ούτε από μέσα ούτε από έξω. Κουβάς μέσα, κουβάς και από έξω. Πάρε κάτι πιο αυτοκινητοειδές. Πάρε ένα Ibiza FR... :DΠαράθεση:
206 με τίποτα. Είχα το 1,6 και είναι κουβάδες και πλαστικούρες Πάνο. Πάρε κάτι πιο μικρό
Αν το θέλεις μόνο για την δουλειά σου και όχι για κάτι παραπάνω, πάρε ένα Smart, μόνο και μόνο για εύκολο παρκάρισμα και σχετική οικονομία καυσίμου.
Αν θέλεις να βάλεις και κάποιον άνθρωπο παραπάνω, καλή λύση είναι το Suzuki Swift με κινητήρα 1.3.
Αν πάλι θέλεις μικρό, αλλά με διττό χαρακτήρα, πέρε Jimny και για την πόλη και για εκδρομές... αλλά ότι ξέρεις με το Stilo στο δρόμο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ξέχασέ το!
συμφωνώ για swift...αν και θα πηγαινα χαλαρότατα για Y...η ποιότητα δεβ ξεπερνιέται με τίποτα...και με τον 1,4 πάει σφαίρα και οικονομικά..εκτός αν θέλεις μια 150ps sport που παιρνει κεφάλια...
Οποιον ξερω που εχει παρει POLO τραβαει τα μαλλια του!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Μιλαμε για πολλα προβληματα!! Σκετη κουδουνιστρα!!!