τι εγινε ρε παιδακια να κανουμε και μεις κανενα meeting?? back nickliki32 τι λετε??
Printable View
τι εγινε ρε παιδακια να κανουμε και μεις κανενα meeting?? back nickliki32 τι λετε??
ελειπα 2-3 μερες Σητεια.Για το meeting που ??ποτε??ΝΑΙ :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Nenya κανονισε το :)
εγώ θα κανονίσω μονο όταν δω εδώ ok απ όλους!
πως σας φαίνεται να κανονίσουμε για 09/03/05 καφεδάκι?? περιμένω απαντήσεις !!
Άντε να δω και εγώ κινήσει και μπορεί να περάσω με την γυναίκα για Κανά διήμερο αν φυσικά μας θέλετε. :P
Όπα λέγε τέτοια! Και βέβαια σας θέλουμε και αν είναι έτσι πες μου να δω τι άλλο μπορώ να σου κανονίσω!
Κάνε υπομονή και σκεδάζω να πάμε κάπου ένα διήμερο έκπληξη (δεν ξερή τίποτα) θέλω να δω με το δίπλωμα πιες μέρες μπορούμε και με την δουλεία μου, πάντως θα σας προτιμήσουμε ε να δω και την Κρήτη που ήμουν φαντάρος πριν από πολλά χρόνια και δεν την είδα τότε. και επιτέλους να με κανείς μια βόλτα με το MultiWagon :P
ωραία χαίρομαι !! άντε άντε να έρθετε και ξα μας εμάς :)
λοιπόν την τεταρτη 09/03/05 κατά τις 8 καλά είναι?/ περιμένω απάντησης back? nickliki32?
ps:στα νέα μέλη ida κάποιον από σητεία!!! ξέρουμε τίποτα για το κοπέλι ?? είναι γνωστός κανενός??
Μεσαααααααααααααααααααα :D :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
παιδάκια την έπεσα στο PuntoClub για να κάνουμε FIAT meetings μιας και είμαστε λίγη και οι μεν και οι δε! αν πούνε ok τα κοπελια να τους προτείνω και αυτωνών τεταρτη??
back εσύ μπήκες σήμερα μέσα αλλα δεν είπες κουβέντα για την μάζωξη e έτσι και σε πιάσω
[quote="Nenya"]παιδάκια την έπεσα στο PuntoClub για να κάνουμε FIAT meeting
Nenya τον back τον βρηκα και ειναι μεσα για τεταρτη απλα λεει οτι μπορει κατα τις 21.00.Και το αλλο παιδι που ειδαμε σημερα θα ερθει απλα μεχρι να μπει εδω περιμενει τηλεφωνο μου την τεταρτη!!Δες εσυ τωρα για τους υπολοιπους!!!!
ποίους υπολοιπους αυτοί είμαστε :)
οποτε 09/03/05 τεταρτη στο breeze 20:30 ok ??
Nenya δεν εχω εγω σχεση με chat και msn αρα :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Παντως οκ τεταρτη 20.30 στο breeze.Tα λεμε εκει
ME TETOIA TΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ CLUB ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟ CLUB ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΛΕΠΣΕΙ ΠΑΛΑ ΑΠΟ ΒΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.NENYA ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
***********SOS**********
νίκο 21:00 ο back είπε κατά τις 9 ο HARRIS σχολάει 21:00 εγώ σχολάω 20:30 (μην σας στήσω !) οποτε 21:00
εδω ειμαι στις 3/3 μπηκα αλλα δε πηρα χαμπαρι.
θα ειμαι εκει εννοειτε.
verone ολοι εχουμε τρελα αλλα ειμαστε λιγοι.
σπυρο και βεβαια σε θελουμε το ρωτας;
nenya εχεις π.μ.
Γουσταρω!
ολο γουσταρεις και συ !!!!! αμα εισαι μαγκας ελα κρητη να γουσταρουμε παρεα !!! α και μη νιαζεσαι θα σου βρουμε οτι θες να παιζεις (αν ειναι και γερμανικο δε .... super θα ειναι !)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
ΝΑΙ ΝΑΙ Verone ελα και βαστα μου και μια μπουκαλα (Νιτρο)αν γινεται 30λιτρηΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήρθαν στην συνάντηση ! (και οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι τελευταία στιγμή είχα άγχος αν θα έρχονταν όλοι) και να καλωσορίσω το νέο μέλος μας τον γιάννη (περιμένω post γιάννη ) επίσης να πω στον HarisH περαστικά (τo μωρό μου, μου την έκανε και αρρώστησε ! και εγώ η άσπλαχνη γυρνούσα στα meeting!)
ps: photos θα βρείτε τις photos στο gallery
μπραβο παιδιά....και εις ανώτερα....
Γειά σας και από εμενα. Τι γίνετε? Καλά ρε Ντίνα πως έγινε πάλι αυτό? Όλα τα μεγάλα στην άκρη και το Puntaki μόνο του στην μέση? Γιάννης από Punto club :179
γιάννη καλός όρισες στο club μας :) να σε ευχαριστήσω και εδώ που ήρθατε στο meeting και μεγάλωσε και άλλο η παρέα :) νομίζω ότι περάσαμε καλά και ότι άξιζε τον κόπο!
please γράφε ελληνικά :)
αντε σιγα σιγα αυξανομαστε ωραια περασαμε παντως.
καλοσορισατε γιαννη και μαρια.
γιαννη (punto club) αν σε βαζαμε στην ακρη τοτε να παραπονιοσουν.
αντε τωρα σειρα εχει η εκδρομη.
λεγε τετοια :) ο HarisH λεει να πάμε εκδρομή Μεσαρα! εγω λεω ρεθυμνο η χανία εσυ πειτε οτι θελετε! και κυριως ποτε!
εγω λεω να παμε ρεθυμνο να βρουμε και το μανωλη τον @b@rth τι θα λεγατε για την κυριακη;
ρέθυμνο καλή ιδέα ... αν εξαιρέσουμε τo γεγονός ότι τo προηγούμαι 24ωρο το πέρασα με 38.7 πυρετό .... θα έλεγα ότι είναι τέλεια ιδέα!
παιδάκια τι γίνετε πατάτε στο forum?? αν πατάτε μπαίνετε καθόλου στην ενότητα "κρήτη" ??? τι θα γίνει θα οργανωθούμε (παρατσούκλι θα μου το κολλήσετε στο τέλος!)
δεν στέλνετε ούτε ένα post ούτε τίποτα ! ρε συ Νίκο το παλικάρι με το κίτρινο Stilo ο Γιάννης τι έγινε?? δεν έχει φανεί καθόλου! δεν τον παίρνεις κανένα phone τίποτα ....
Ντινα τωρα που αρχισα εγω τη δουλεια......... :( :( :( :( :( :( :(Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Αλλα κατι θα κανουμαι συντομα.Promise
ο ρε νικολιό :( άντε καλή season .... άντε να δούμε πως θα βρισκόμαστε τώρα!!!
αντε καλη σεζον νικο.
λιγο νωρις δεν αρχισατε;
ο γιαννης οντως εξαφανιστηκε.
αμα κανονισετε τπτ μπορω για παρασκευη
η κυριακη βραδυ μονο.
Ευχαριστω πολυ παιδια!!Γιωργο δεν ανοιξαμε ρε αλλα παω για προετοιμασια(βαψιματα καθαριουητα κ.α)Κανονιστε κατι παντως για το ερχομενο τριημερο :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο back
καλη ιδεα τι λετε για χανια να παμε να πεταξουμε κιολας;;
αμα ειναι να μου πειτε γιατι σαββατο μεσημερι θα παω χανια και θα γυρισω κυριακη απογευμα να ξερω να μην ερθω πισω.
εσενα τωρα θα σε φανε τα meeting! και αν θυμαμαι καλα .... θα μπορεις μονο απογευμα σωστα???
σωστα!
αλλα ολο το χειμωνα που καθομουνα μου πεταγατε
αεροπλανακια τωρα σας επιασε η ορεξη.
και τον χειμωνα πεταγαμε !! εσυ δε γουσταρεις χαβαλε!
αυτο λεω και εγω το χειμωνα πεταγατε και τωρα μου κανονιζετε meeting.
εγω κανω και χαβαλε και ταξιδακια και βγαζω και ευρωπουλα τι αλλο θελω;
καλα κοψε κατι ...... μην νομιζεις οτι τα εχεις δει ολα .......