Εμεις η αθηνα people θα κοψουμε βασιλοπιτα??εχουν γινει σκεψεις?η ειμαι ο μονος που πειναει και θελει να φαει πιτα??
Printable View
Εμεις η αθηνα people θα κοψουμε βασιλοπιτα??εχουν γινει σκεψεις?η ειμαι ο μονος που πειναει και θελει να φαει πιτα??
Για έλα σήμερα να το συζητήσουμε.....θα είναι ένα απο τα θέματα.....
ΘΕΛΩ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΗ.....!!!!!!!!!
ωραια τωρα πειναμε 2!!!!χαχαχ δεν ειμουν ο μονος!!για να μαζευτουμε και αλλοι πειναλες!!!
αν ειναι το αλλο σαββατο-κυριακο ειμαι μεσα αρκει να παρευρεθουνε ολοι οι εκ των Αθηνων και να μην κανω αδικα το δρομολογειο. Για να ακουσω ημερομηνια και τοποθεσια.
στη πητα τι θα λεγατε να ειχε και λιγο κεμπαπ χοιρινο και λιγο κοκκινο κρασακι και να ρηξουμε καμια στροφουλα ετσι για το καλο ΟΠΑ ΟΠΑ.....
λοιπον παλικαρια καλημερα -καλησπερα σε ολους.αποφασισα οταν θα γινει η κοπη της πιττας για το 2006 να την κανω δωρο στο club εγω.αποφασιστε ποτε θελετε να γινει και που και ειδοποιηστεμαι.εγω θα προτινα μια ημερομηνια μεσα στον φεβρουαριο,στο χωρο της καφετεριας του gocart Γλυφαδας,οπως και περσι για να μπορεσει να κατεβει και ο Μπαμπης (verone) απο πανω(το θελει πολυ),και οποιος αλλος θελει. θα χαρω πολυ να γνωρισω και μελη απο την υπολοιπη Ελλαδα περιμενω παρουσιες και ημερομηνιες.
Μίλησα χθες με ένα επώνυμο περιοδικό αυτοκινήτου και είναι σύμφωνοι να καλύψουν το event κοπής πίτας τους είπα για Φεβρουάριο έτσι ώστε να έχω αρκετό χρόνο να οργανώσω κάτι καλό λιπών δεν ξέρω αν θα μπορέσω να διοργανώσω εγώ το event γιαυτο θέλω την βοήθεια σας με την συμμετοχή σας και με τις προτάσεις σας περιμένω παιδία θέλω να γίνει κάτι καλό το 2006 για να μας πάει καλά και ο νέος χρόνος!
Ποιο περιοδικό?
Σε έπαιρνα τηλ δεν το σήκωνες επικοινώνησε μαζί μου άμεσα πρέπει να σε δω από κοντά.
H πίτα εννοείται ότι θα είναι Ανθή!! Απλά έπεσαν διάφορα στραβά στη ζωή μου μαζεμένα και είμαστε λίγο εκτός αυτή τη περίοδο.
Με την ευκαιρία της κοπής της Βασιλόπιτας μπορείτε παράλληλα να μάθετε και ποιοι θα είναι οι συνδρομητές για το 2006!
Τι εννοώ; Λογικά, η Βασιλόπιτα θα κοπεί σε τόσα κομμάτια όσα είναι τα επίσημα μέλη. Ναι, αλλά πολλά μέλη επιθυμούν να γίνουν επίσημα αλλά δεν μπορούν διότι ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο! Οπότε, τηλεφωνώντας σε όλα τα μέλη της Ν. Ελλάδας μπορείτε εκ των προτέρων να μάθετε ποιοι επιθυμούν να γίνουν μέλη και να κόψετε την πίττα σε ανάλογα κομμάτια!
Κάτι τέτοιο κάνουμε κι εμείς εδώ πάνω και τα αποτελέσματα φαίνονται από ικανοποιητικά εώς εξαίσια!
Μίλησα με την πίστα καρτ στα διόδια Αθηνών Λαμίας και με δυο περιοδικά που μπορούν να καλύψουν την κοπή της πίτας αρκεί να είμαστε πάνω από 20 αυτοκίνητα τι λέτε;
καλη ιδεα,εγω ειμαι μεσα και η πιττα δωρο απο μενα
Χα χα χα τα είπαμε αυτά μας το υποσχέθηκες αλλά η Ανθή μας θέλει να την κάνει από ότι κατάλαβα τότε πρέπει να της πας τα υλικά ξέρεις ποια είναι αυτά η δεν τα πας καλά με τα γλυκά.
Μήπως να αρχίσουμε πάλι να μαζευόμαστε????
Τί λέτε και εσείς???
'Αντε μπράβο για να σας δώ λοιπόν....
Μέσα και εγώ για την πίτα.....
Λοιπόν...
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
3) Soul_giannis - Stellini
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Verone
7) Moisis
8)...............
9)...............
10).............
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Verone
7) Moisis
8.) Mike
9)...............
10).............
Άντε κουνηθήτε....
Ναι ρε παιδιά! Πίτα με φλουρί να είναι, όχι με πασχαλινό αυγό! :216 Να προλάβει και ο ψάρακας ο Τεό! :216Παράθεση:
Άντε κουνηθήτε....
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Verone
7) Moisis
8.)Mike
9) S_Bravo
10).............
Για ποτε μιλαμε? Αν βολευει η ημερομηνια και εμεις μεσα!!
19/2/06
26/2/06
5/3/06
Εγώ δεν μπορώ καμία απο αυτές τις ημερομηνίες......
Μπορούμε να το κάνουμε μέχρι τις 10/2?
ρεεεεεεεεεεεε μπαμπη ΓΙΑτι ΔΕΝ μπορεις να μας ρωτησεις προτου πας να παρεις τηλεφωνα περιοδικα και ιστοριες? ΠΡΩΤΟΝ αμα ειναι να καλεσουμε περιοδικα πρπει να το ανακοινωσουμε σε ολους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 Βδομαδες πιο πριν μην πω κανεναν μηνα για να σηκωθουνε οι αλλοι και να ερθουνε. Κοιτα να δεις ρε ****το που θα γινουμε ρεζιλι στα περιοδικα 10 αμαξια θα εμφανιστουν. Καλυτερα να βγαζαμε εμεις φωτογραφιες και να τουσ τα στειλουμε εμεις. Εδω θελει τουλαχιστον 2 βδομαδες πριν ενημερωση με 2 email επυνθυμηση κλπ κλπ να ψηθει ο κοσμος:109 :128 :109 :109
Ρε σεις, είναι πολύ αργά για κοπή πίτας! Μάρτιο μήνα? Τον Απρίλιο έχουμε Πάσχα... :? Βέβαια γνώμη μου είναι. Όποτε σας βολέψει να το κάνετε...Παράθεση:
5/3/06
μπαμπη, ο παντελής μιλάει σωστά...
γιατί δεν μίλησες με κανεναν πρίν καλέσεις περιοδικά....??
αν τυχόν έρθουν περιοδικά και είμαστε 15 αμάξια, θα γίνουμε μεγάλη ρόμπα...
μην ενημέρωσεις κανέναν.....
μαρτιο??εγω δεν ειμαι παλιοημερολογιτης!!!αν ειναι να κανουμε κατι συντομα...Πειναω!!!!!!!!χεεχεχ..παιδια τον μαρτη ειναι πολυ αργα...να κανουμε κατι τις επομενες 15 μερες λεω εγω.....τι λετε?
Κλείνει για Κυριακή 12/2/06
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 12/02/2006
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Verone
7) Moisis
8)Mike
9) S_Bravo
10).............
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Verone
7) Moisis
8)Mike
9) S_Bravo
10) john stil
ωραια!!! για να μαζευωμαστε!
12/02/2006 Ειναι καλη ημερομηνια!
1) Stilo-hraklis
2) ThodoriS
4) Stilo7
5) Sound&Stilo
6) Moisis
7)Mike
8) S_Bravo
9) john stil
Οκ θα ενημερώσω θα κανονίσω κάτι άλλο δώστε καμιά ιδέα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos
?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
και εγω μεσα ειμαι
Για άλλη μια φορά χαιρετώ όλη την καλή παρέα. Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι οτι κ εγω θα είμαι παρόν στην κοπή τησ πίτας (παρ'όλο που μου ερχεται λιγακι δυσκολο λόγω δουλειάς). Θα ήθελα όμως να υποβάλλω 2 προτάσεις.
1ον:Κομμάτι από την πίτα θα δικαιούται όλη η παρέα του κλαμπ.Που σημαίνει όλα τα μέλη,όλα τα wanabe μέλη και οι φίλοι που θα τους συνοδεύουν.Για να μη φανούμε και γα'ι'δούρια.Όσοι δεν παρευρίσκονται δεν δικαιούνται πιτούλα.
2ον:Η κοπή αν θέλετε να περιλαμβάνει και καρτ μπορώ να κανονίσω στην πίστα τησ Παλλήνης που βρίσκεται κοντά στη Λ.Μαραθώνος κ είναι ε΄θκολα προσβάσιμη κ από την Αττική οδό αφού η έξοδός της σε βγάζει σχεδόν δίπλα στην πίστα.Είναι καλή η πίστα και τα περισσότερα κλαμπ αυτοκινήτου της Αθήνας οργανώνουν εκεί συναντήσεις.Φυσικά έχει και καφέ κ πληροφορίες για τιμές θα μάθω πολύ σύντομα.Ίσως κ αύριο. Υ.Γ.:Αυτό για να μην επαναληφθούν τα περσινά σκηνικά (=συγκρουόμενα,κ.ά) λόγω αργών καρτ. :117 :208 :202
Κλείσε για Παλλήνη......εννοείτε οτι πάμε εκεί άνετα....
Αν σου πούνε μα μου σου του κτλ γράφτους και θα σκάσουμε μύτη έτσι.....
Πίττα θα δικαούνται όλοι όπως πέρσι....απλά το δώρο της πίττας θα πάει σε μέλος του stiloclub με συνδρομή και μόνο....αλλιώς έχω κάτι πεινασμένους φίλους.....αλλά εννοείτε πίττα για όλους....:)
(Εγώ θέλω 3 κομμάτια να ξέρετε)
για μενα θα ελεγα στα καρτ του αγ-κοσμα τι λετε??παιδια?
Ηρακλή....του Αγ.Κοσμά είναι μάπα τα cart....θα δώσουμε που θα δώσουμε λεφτά να αξίζουν κιόλας....
θωδωρη σορρυ δεν ηξερα φιλε..!!ετσι τοπα γιατι ειναι κοντα και θα ερθουν πολοι..
ρε παιδια ο βασιλης που είναι..??