Μάλλον?? Θέσεις 11-13-14 από Παντελή-Πέτρο-Νίκο??? Όλοι παραμιλούσαν με τα Stilo(για άλλη μια φορά!!). Αφού τα δικά μας μάζευαν περισσότερο κόσμο που τα χάζευε παρά η elise και τα 350Ζ...
Καταρχήν Χάρηκα που γνωρίσαμε απο κοντά τον Σωτήρη από την Λάρισα, μαζί με τον αδερφό του....Ελπίζω να σου άρεσε η Βόλτα....
Την Κυριακή ξεκινήσαμε με τον Παντελή και τον φίλο του τον Μιχάλη με φουλαρισμένα ντεπόζιτα και καφεδάκι από Βόλο στις 5:15....
κατά τις 7:15 συναντηθήκαμε με τον Νίκο που περίμενε με το τερατάκι του και μετά από λίγο ήρθε και ο Άρης...Χάρηκα που ξαναείδα τον Νίκο να πέρνει τόσο ενεργά μέρος σε εκδήλωση του club και ελπίζω να έχει και συνέχεια....
Στην πίστα το πρωί είχε πολύ νερό, στη συνέχεια έφευγε σιγά σιγά από τις γραμμές αλλά οι λακούβες με νερό από καίρια σημεία της πίστας παρέμεναν....
Όλα κύλησαν πολύ ομαλά πάντως εκτός από μία έξοδο του Νίκου, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά...
Εμένα πάντως μου έλειψαν διάφορα παιδιά από Σαλόνικα, που περίμενα ότι δεν θα έχαναν τέτοιο γεγονός...Δεν πειράζει...είναι και Κυριακή...
Πάντως όλη την ώρα είχαμε ένα χαζό χαμόγελο
Αυτά τα λίγα, πιο αναλυτικά μετά...
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πέρασα πολύ ωραία! Γνώρισα τα παιδιά από κοντά, και έκανα και μια βαρετή βόλτα με τον πέτρο!! Την επόμενη φορά (μην το καθηστερήσουμε και πολύ!!) ελπίζω να μπω και εγώ!! Πάντως τα stilo έδωσαν δυναμικό παρών!
Α ρε Πετρο ιδιος ο STing χαχαχα.Συγχαρητηρια για τους χρονους παιδια!
Στη θεση του Αρη μπηκε ο Παντελης με το Abarth ή παιχτηκε κενο με συμμετοχες?
Μακαρι να ηταν στεγνη η πιστα να δουμε τι πραγματικα μπορει να χτυπησει σε χρονο το Abarth.
Ομολογώ ότι πέρασα απίθανα! Ακόμη και την έξοδο που είχα την ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Χάρηκα πολύ που (επιτέλους) μετά από τόσα χρόνια γνώρισα από κοντά τον Παντελή και τα είπαμε με την ησυχία μας. Το αμάξι τελικά είναι οκ και χωρίς καμιά ζημιά. Θα το πάω από το συνεργείο και για επιβεβαίωση. Σε λίγο καιρό θα δείτε αρκετά πράγματα στο "Πωλείται", αφού έχω σκοπό να αφαιρέσω οτιδήποτε έχει να κάνει με ηχοσυστήματα κλπ, θα βγάλω όλο το σαλόνι, θα φύγει το bodykit και θα αντικατασταθούν οι αναρτήσεις. Η εμπειρία της πίστας ήταν μοναδική (1η φορά για μένα) και θέλω να το φέρω το αμάξι λίγο πιο κοντά στα μέτρα της.
Μπράβο στα παιδιά που ξεκίνησαν από τις 5 για να έρθουν και ένα ευχαριστώ και στον Άρη που τα είχε όλα έτοιμα για εμάς και μας έλυνε όλες τις απορίες. Στο επόμενο Trackday είμαι ήδη μέσα! ;)
Σε λίγο καιρό θα δείτε αρκετά πράγματα στο "Πωλείται", αφού έχω σκοπό να αφαιρέσω οτιδήποτε έχει να κάνει με ηχοσυστήματα κλπ, θα βγάλω όλο το σαλόνι, θα φύγει το bodykit και θα αντικατασταθούν οι αναρτήσεις. Η εμπειρία της πίστας ήταν μοναδική (1η φορά για μένα) και θέλω να το φέρω το αμάξι λίγο πιο κοντά στα μέτρα της.
Έτσι....:).πάμε για κάτω το 1:40...
Νίκο η πίστα είναι μικρόβιο, δεν το κολλάνε όλοι, αλλά αν το κολλήσεις δεν υπάρχει γιατρειά...
Welcome...
---
Ξέχασα να ευχαριστήσω τον μέγα βοηθό μηχανικό, κ. Κοπαράνη Χαράλαμπο :p:p για την πολύτιμη βοήθεια του στην αλλαγή ελαστικών...
19-11-07, 17:15
παντελης
Απάντηση: Εντυπώσεις απο "2ο NHAC TrackDay 18/11/2007".Φωτογραφίες και Videos.
η εμπιρια ηταν πολυ καλη περασα οπως και τα παιδια πολυ οραια γνωρησα καλητερα το αμαξι μου και τις αδιναμιες μου ως οδηγος εντως πιστας που μετα απο τον δασκαλο Πετραν καταλαβα ποιο πολλα και ηταν πραγματικα οφελημα τα οσα μου ειπε.μπορει στο δρομο να ειμαι χερας μεσα στη πιστα ομως υποκληνομε στο δασκαλο.
ενα μεγαλο ευχαριστο στον Αρη που οπως παντα ενημερος και συντονηστης και ενα μπραβο στο Νικολα που κρατησε το αμαξι του και πανω απο ολα που το παει τοσο θεαματηκα . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο VERONE ΠΟΥ ΚΕΔΡΙΣΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ασχετα απο το γυρολογιο ειναι χερας και μπραβο σου που μελανιασες τοσο κοσμο. στο επομενο trakday θα φερει και ο Μηχαλης το alfa romeo 155 V6 2,5 και ισως να ερθει και το ποιο απολυτο μπροστοκινιτο οχημα του φιλου μου θωδωρη ενα υπερκηβισμενο GTA 3,8 V6 24v me 480 hp & 45 kg ροπη το οποιο εργαλιο ειναι φονιαςςςςς
19-11-07, 17:30
Nikos
Λοιπόν, έχω βίντεο που περιλαμβάνει και τους 5 μας. Μόλις βγάλω μια άκρη πως να το περάσω από την κάμερα στον υπολογιστή, θα το ανεβάσω να το δείτε.
19-11-07, 17:33
face
Και πάνω που θα το έλεγα...Για videos και photos...!!!
Βάλτε ρε παιδιά τίποτα....!!!
19-11-07, 17:47
paidaros
αντε να σας καμαρωσουμε!!!!!!!!!
19-11-07, 18:27
CRIS
μπραβο παιδια και απο μενα!Ηθελα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ερθω αλλα καποια τεχνικα προβληματα οπως θα μαθατε οσοι ησασταν εκει με κρατησαν κολλυμενο στην Αλεξανδρουπολη!ειμαι σιγουρος οτι για δευτερη φορα το Club μας οπως και η παρεα μας ηταν αξια σεβασμου απο πολυ καλυτερα αυτοκινιτα!
Στο επομενο ειμαι μεσα και εγω!(αρκει να εχουν ερθει τα πραγματα με την ζημια μου ετσι οπως ευχομαι)χιχι
περιμενουμε φωτο μαγκες!
και παλι ΜΠΡΑΒΟ
19-11-07, 22:07
Arf
Καταρχάς να πω ότι χάρηκα πολύ που επιτέλους γνώρισα από κοντά το Σωτήρη, και που είδα μετά από καιρό το Νίκο...
Στα της πίστας τώραααα...
Ο Πέτρος, ως μέγας δάσκαλος, μας έδινε τα φώτα του συνεχώς, για σωστές γραμμές, πατήματα-αφήματα κλπ... Οι χρόνοι του εξάλλου αποδεικνύουν το πόσο "χεράς" είναι...
Ο Παντελής στην πρώτη του επαφή με την πίστα(και με το αυτοκίνητο του σε συνθήκες πίεσης) μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα με τους χρόνους που έγραφε...
Ο Νίκος κι αυτός πρώτη φορά στην πίστα, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου και του Γιάννη(δεν είναι από το δικό μας club, αλλά είναι μέγας κάφτης στις Σέρρες, χεχε) συνεχώς έριχνε τον χρόνο του με αποτέλεσμα να γυρίζει κι αυτός στους χρόνους του Πέτρου...
Ο Verone έδινε διαρκώς ρεσιτάλ, εντός και εκτός πίστας. Όλος ο κόσμος έμεινε με τις ικανότητές του. Αποτέλεσμα να βγάλει λινά από τα λάστιχά του όπως όφειλε σαν ο ένας και μοναδικός Verone...
Επειδή για τον Μπάμπη και τον Παντελή οι θέσεις βρέθηκαν την τελευταία στιγμή, δεν ήταν δυνατόν να τρέξουμε όλοι στο ίδιο group. Μικρό το κακό βέβαια, το θέμα είναι ότι κατάφεραν να συμμετέχουν.
Το ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς για να ευχαριστηθεί το αμάξι του. Και μιας που έμαθα ότι και του Νίκου το αμάξι τελικά δεν έπαθε τίποτα, όλα τέλεια...
Από την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την άψογη συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια του event, και για το ότι κρατήσατε την σημαία του stiloclub ψηλά με τους χρόνους σας. Εγώ δυστυχώς προδώθηκα νωρίς από τα λάστιχά μου, τα οποία ήταν τελείως κούτσουρα. Έβαλα μυαλό όμως, την επόμενη φορά θα είμαι με φρέσκα 17άρια...
PS. Μήπως να κανονίζαμε από τώρα το επόμενο stiloclub trackday? Εγώ είμαι μέσα από τώρα, αρκεί μόνο να είμαι Ελλάδα... Έτσι κι αλλιώς λέω να κάνω μια επίσκεψη στις Σέρρες μέσα στον επόμενο μήνα...
19-11-07, 22:34
face
Για τους χρόνους....
Στα 1200 και 1400 είναι εμφανής η έλλειψη ροπής που χρειάζεσαι μέσα στην πίστα.....και ο Μπάμπης και Άρης πήγαιναν μια χαρά με κάποια λαθάκια που όλοι κάνουμε μόνο που έχουν να κάνουν με τον ενθουσιασμό (βλ μπάμπης), και έλλειψη εμπιστοσύνης στα λάστιχα (βλ. Άρης)
Να πώ ότι ο Νίκος κινούταν πάρα πολύ γρήγορα (πάνω του μέσου όρου για πρώτη φορά), ενώ για τον Παντελή μπορώ να πω πιο πολλά πράγματα γιατί τον είδα από μέσα..Έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα μέσα στην πίστα αφού και αίσθησση του φρένου έχει και γρήγορα χέρια, απλά κάποια πράγματα όσον αφορά την οδήγηση και ειδικά οι γραμμές σε πίστα έρχονται σιγά σιγά...
Να δείτε που από αυτή την διαδικασία οι μοναδικοί κερδισμένοι είμαστε εμείς καθότι πρώτα βελτιώνουμε εαυτούς και μετά τα αυτοκίνητά μας....
Τώρα για εμένα, την Κυριακή δοκίμασα επιτυχημένα μύτη-τακούνι
19-11-07, 23:45
Arf
Σϊγουρα εμείς είμαστε αυτοί που θέλουν βελτίωση στην πίστα και όχι τα αυτοκίνητά μας.
Ναι, τα λάστιχά μου ήταν χάλια, αλλά τον καλύτερό μου χρόνο τον έκανα στον τελευταίο γύρο(όπου τα λάστιχα είχαν τη μεγαλύτερη δυνατή φθορά, με 2ο άτομο μέσα και χωρίς πολλή όρεξη για χρόνο). Ο χρόνος βγήκε απλά και μόνο επειδή κατάφερα να μπω σε μια στροφή (στην Κ1 συγκεκριμένα) με τη σωστή γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μαζέψω πολύ περισσότεα χιλιόμετρα μέχρι την Κ5. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η πίστα πρωτίστως έχει να κάνει με τον οδηγό, και μετά με το αυτοκίνητο. Αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις 1:30 με στον πρώτο σου γύρο και μετά να γυρίζεις συνέχεια 1:30. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις στο 2:30 και να αρχίσεις σιγά-σιγά να πέφτεις. Να βλέπεις ότι η πιο απλή σου κίνηση πυροδοτεί μια σειρά από αντιδράσεις που μπορεί να σου προσφέρουν πολύτιμα δεκατάκια. Αυτό είναι το συναρπαστικό, να τρώγεσαι με τα ρούχα σου για κάθε μια στροφή, και να πετάς από χαρά κάθε φορά που ο χρόνος πέφτει άλλο λίγο.
Και μιας που το έφερε η κουβέντα: αυτή τη γ@μ#(&$(* την Κ13 με πόσα χιλιόμετρα την παίρνατε ρε παιδιά? Εμένα πάνω από 115 δεν κρατούσε με την καμία, ένιωθα τα μούτρα να φεύγουν προς τα παρτέρια, και δώστου άφημα και να τα χαμένα δέκατα. Θυμάμαι στο προηγούμενο trackday πρέπει να την έπαιρνες με 130-135 Πέτρο.
19-11-07, 23:49
s6_sot
Την Κ13 ο Πέτρος την έπαιρνε χαλαρά... Δηλαδή με όσα είχε μαζεμένα από πριν και τέρμα γκάζι!!!!!
19-11-07, 23:54
face
Στο προηγούμενο την έπαιρνα με ένα "άσε πάτα" στην είσοδο...
Σε αυτό στρίβω χωρίς "άσε" με τρίτη στις 6500rpm....Περίπου 135-140 κοντέρ στην είσοδο...δεν βλέπω πόσα έχει στην διάρκεια....
20-11-07, 00:05
Arf
@ s6_sot :Μια χαρά τα πας, αν άρχισες να μαθαίνεις τα ονόματα των στροφών, σε βλέπω κι εσένα σύντομα πιστόβιο :)
@face : είσοδο 6500, έξοδο κόφτη λογικά, οπότε 145+.
Μια τηλεμετρία θα μας βοηθούσε αρκετά πιστεύω...
20-11-07, 00:14
face
Στην έξοδο χάνουμε σε στροφές που καταπονούν την μετάδοση και στρίβεις με την φόρα...
αν όχι τα ίδια ελαφρώς πιο λίγα στην έξοδο....
για τον Σωτήρη ισχύει...άσε που ήταν και ατάραχος κατά την διάρκεια...κιχ δεν έβγαλε....:)
20-11-07, 00:17
παντελης
βαλτε και κανα σκιτσο με τις ονομασιες των στροφων για να συνενοουμαστε. ποια ειναι η Κ13?
20-11-07, 00:18
face
η δεξιά πριν το τελευταίο s-aki που έφυγε ο Νίκος..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Στην έξοδο χάνουμε σε στροφές που καταπονούν την μετάδοση και στρίβεις με την φόρα...
αν όχι τα ίδια ελαφρώς πιο λίγα στην έξοδο....
για τον Σωτήρη ισχύει...άσε που ήταν και ατάραχος κατά την διάρκεια...κιχ δεν έβγαλε....:)
Στον πρώτο γύρο την "άκουσα" λίγο αλλά μετά όλα οκ!! Ειδικά στο πρώτο φρενάρισμα (έβλεπα την ευθεία να τελειώνει και ο πέτρος συνέχιζε να επιταχύνει!!) και στην Κ13!!!
20-11-07, 08:33
Nikos
Κι εγώ όπως ο Πέτρος, στην Κ13 φτάνω με κόφτες 3ης, και μπαίνω με σταθερό γκάζι (6.000σαλ), ούτε να αφήνω ούτε να επιταγχύνω. Κάπου στα 140-145 πρέπει να είμαι. Και βγαίνοντας πατάω μια τελευταία γκαζιά μέχρι κόφτες ώσπου να φτάσω στην 14 που κόβω αρκετά για να την πουλήσω...
Εγώ είμαι από τώρα μέσα για το επόμενο Trackday! Αυτή την εβδομάδα αν βρω χρόνο θα βγάλω καθίσματα και θα βάλω ένα bucket. Λάστιχα semislick δεν ξέρω μόνο αν προλάβω να βρω. 16άρια ή 17άρια? Τι είναι προτιμότερο?
20-11-07, 11:19
face
έτσι ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα για την 13...Πουλάς της 14 που δεν παίζει ρόλο έτσι και αλλιώς γιατί ξαναφήνεις για την 15, για να πάρεισ φόρα για την ευθεία...
Νίκο, the bigger the better....:):)...
20-11-07, 12:04
Nikos
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
...Πουλάς της 14 που δεν παίζει ρόλο έτσι και αλλιώς γιατί ξαναφήνεις για την 15, για να πάρεισ φόρα για την ευθεία...
Αυτό το "ξαναφήνεις για την 15" πήγα να το κάνω εγώ "δεν αφήνεις καθόλου" και πήγαινα με τις πόρτες στην είσοδο των pits μέχρι που αγόρασα το οικόπεδο παραδίπλα.. :D Πάντως ακόμη και η αίσθηση του να πηγαίνεις στο πλάι και να νιώθεις ότι το πίεσες και το έχασες, ήταν γ@μ@τη!!! Έχω πορωθεί όσο δεν πάει! :D
Και κάτι λίγο άσχετο. Πρόσεξα ότι υπήρχαν φωτογράφοι σε κάποιες στροφές που μας έβγαζαν καθώς τρέχαμε. Ξέρουμε από που ήταν και αν μπορούμε να προμηθευτούμε καμιά φώτο εν ώρα δράσης? :)
20-11-07, 12:24
face
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Αυτό το "ξαναφήνεις για την 15" πήγα να το κάνω εγώ "δεν αφήνεις καθόλου" και πήγαινα με τις πόρτες στην είσοδο των pits μέχρι που αγόρασα το οικόπεδο παραδίπλα.. :D Πάντως ακόμη και η αίσθηση του να πηγαίνεις στο πλάι και να νιώθεις ότι το πίεσες και το έχασες, ήταν γ@μ@τη!!! Έχω πορωθεί όσο δεν πάει! :D
α εσύ δεν πάς καλα....:D
ακριβώς εκεί πήγα και εγώ να την πατήσω απο τισ χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως που έκανε το S2000....Πατησα στα μπάζα με το πίσω μέρος και προς στιγμή τα χρειάστηκα....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Και κάτι λίγο άσχετο. Πρόσεξα ότι υπήρχαν φωτογράφοι σε κάποιες στροφές που μας έβγαζαν καθώς τρέχαμε. Ξέρουμε από που ήταν και αν μπορούμε να προμηθευτούμε καμιά φώτο εν ώρα δράσης? :)
Δεν ξέρω τίποτα...Δεν είδα φωτογράφους...Ο Άρης ίσως ξέρει....
Πότε λέτε να ξαναπάμε....?
20-11-07, 14:06
Arf
Ου ρε ψωνάρες!!! Που μου θέλετε και φωτογράφους!!! :) :)
Ήταν από περιοδικά αυτοκινήτου, οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε προσεχές τεύχος. Θα σας έχω ενημερωμένους για να το προμηθευτείτε...
Πω πω!!!! Ακούω τα χιλιόμετρα που γράφετε και κοκκινίζω από ντροπή... Είμαι χαλαρά 15-20 κάτω... ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ!!!!
20-11-07, 14:38
Nikos
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
α εσύ δεν πάς καλα....:D
Τώρα το κατάλαβες? :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Δεν ξέρω τίποτα...Δεν είδα φωτογράφους...Ο Άρης ίσως ξέρει....
Δεν τους είδες? Πλάκα κάνεις? Καλά, την πίστα έβλεπες? Εγώ χαμογελούσα για να βγω όμορφος! :photo: :biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Πότε λέτε να ξαναπάμε....?
Αύριο??? :drooling:
20-11-07, 15:34
face
Περιοδικά...:eek:Όχι ρε π@@@@η δεν έκανα και μπάνιο που έχω να κάνω από το πάσχα....:D
------
Άρη πές το σωστά...
Τζαμπο-ΛΑ τζαμπο-ΣΤΙ τσαμπο_ΧΑ....:D
....................
Λοιπόν εγώ από εβδομάδα πάω να κάνω τα μέσα έξω στα δικά μου και θα ενημερώσω πότε θα έχει κάνα καλό TD....εεεεε...???
20-11-07, 16:40
παντελης
λοιπον στη Κ13 ειχα 6700 3η 150 και στη Κ15 120 περιπου με 3η στο τελος της ευθειας μαζεψα 185 αλλα μαλλων μπορω να μαζεψω 190-195 τα φρενα ειναι πολυ δυνατα και πρεπει να τα μαθω γιατι μπορω να φρεναρω ακομη ποιο κοντα στη Κ1 μετα απο την Κ4 προς Κ5 με 4η και 160+ φρενα και υπομονη λογο ΝΕΡΟΥ παντως στο πρωτο σκελος εμπενα παντου με λαθος ταχυτητα στο δευτερο καπως καλητερα και στη βολτα με τον Πετραν ημουν και μια ταχυτητα πανω παντως παντου νιοθω οτι μπορω να προσθεσω χιλιομετρακια.
20-11-07, 16:44
παντελης