Νεκρο ενα παιδι 16 ετων, εξαγριωμενοι ελληνες...
Ποια πιστευετε θα ειναι η καταληξη ?
Printable View
Νεκρο ενα παιδι 16 ετων, εξαγριωμενοι ελληνες...
Ποια πιστευετε θα ειναι η καταληξη ?
τα πραγματα ειναι απλα για μενα: ο ανισοροπος που εφαγε τον πιτσιρικα να σαπισει στην φυλακη.
απο την αλλη, να βγει αμεσα νομος, αυριο αν γινετε κιολας, που να λεει οτι οποιος κυκλοφορει με κουκουλα (σαφες δειγμα οτι παει να κανει κατι κακο αλλιως δεν θα κρυβοταν) 1 εβδομαδα αμεσα φυλακη χωρις δικονομικες λεπτομερειες. βαλτους με τους ισοβιτες 1 εβδομαδα παρεουλα με τους ισοβιτες και αμα ξαναβγουν στον δρομο με κουκουλα να κανουν τους νταηδες να με χ...τε!!
LoL ρε φιλε 2008 εχουμε και παμε για 2009.
Σιγα μη βγει ναι νομος να μη κυκλοφορουμε μετα τις 9 το βραδυ.
Οι νταηδες ως τωρα ηταν 50 και σημερα εγιναν χιλιαδες, δεν σας λεει κατι αυτο ?
Εξεγερση της γενιας των 700 ευρω μηπως ?
εξεγερση εναντια σε ποιον? στον κυρ μητσο τον περιπτερα? η τον κυρ παντελη τον φουρναρη που πηρε δανειο να κανει ανακαινιση το μαγαζακι του και τωρα θα πληρωνει σαν μαλακας 15 χρονια την βλακεια καποιων ανεγκεφαλων...
ας βγουν στον δρομο να καψουν τα υπουργεια και φευγω κι εγω αυριο πρωι πρωι να παω μαζι τους....
Πρωτα απο ολα, οτι και να πουμε σημασια εχει οτι χαθηκε ενα παιδι 16 χρονων που θα μπορουσε να ειναι ο μικρος μας αδερφος, το ξαφερφακι μας...
Απο κει και περα αυτο το τερας που εστρεψε το οπλο εναντια παιδιων πρεπει οχι να σαπισει στη φυλακη αλλα να τον πεταξουν στο πληθος (ναι, ας γινουμε λιγο βαρβαροι και δεν νομιζω να κανει κανενας αλλος το ιδιο λαθος.)
Οσο για τα επεισοδια που γινονται εδω και δυο μερες, ηταν αναμενομενο πιστευω καθως σε καθε πορεια και διαμαρτυρια μπλεκονται μεσα οι γνωστοι αγνωστοι και τα κανουν ολα χαλια.
Αυτη τη στιγμη στο καναλι του ΑΝΤ1 μαλωνουν 2 πολιτικοι και η απαντηση ενος απο τους μπλε προς εναν πρασινο ειναι οτι ο μπατσος προσληφθηκε επι ημερων πασοκ και αρα η νδ δεν φταιει...
Ελα Χριστε και Παναγια μου, τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτο το τοπο!
Προσωπικα θα ηθελα να παρω μερος σε μια τετοια πορεια αλλα δεν το κανω γιατι δεν με εκφραζουν οι καταστροφες που γινονται ταυτοχρονα με τις πορειες.
Τελειωνοντας, θα ηθελα να ευχηθω ο μικρος Αλεξανδρος να ειναι το πρωτο και το τελευταιο θυμα και ο Θεος να δινει κουραγιο στους γονεις του μικρου παιδιου...
Αγνωστε Φιλε Αλεξανδρε, η ζωη ηταν αδικη απεναντι σου, ας ειναι ελαφρυ το χωμα σου θα σε σκεπασει και μακαρι ο αδικος χαμος σου να ειναι η αρχη αλλαγων.
Ο κυρ μιτσος ο περιπτερας εχει καταστραφει εδω και πολλα χρονια, οπως εχει πει και καποιος αλλος: Το θεμα δεν ειναι η τζαμαρια του κυρ μητσου...
Ειναι η καταπατηση της αξιοπρεπεια μας, και ειναι κατι που συμβαινει ΧΡΟΝΙΑ.
Βλεπω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τον υπουργο μακεδονιας θρακης στο αντ1 να λεει "ο αστυνομικος που σκοτωσε το παλικαρι μπικε επι πασοκ στην αστυνομια, εσεις μας παραδωσατε τετοια αστυνομια"
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
Απορω πως ο Χοντρουλης δεν εμφανιστηκε παλι με μπουφαν "Επικοινωνιακο" να μας καθησυχασει.
Φιλε αν δεν καει η πολη δεν θα καταφερουμε τιποτα απολυτως, οπως και με τις φωτιες τον αυγουστο του 2007, απλως "λυπαμαι, θα αποδωθουν ευθυνες !"
Ειναι ο μονος τροπος συγνωμη, το ποτηρι ξεχειλησε
Και ειναι σαν να μου λες τωρα: γιατι κανουν απεργια στη δεη ? τα παγωτα των παγωτατζηδων θα χαλασουν, τι φταινε οι καιμενοι ?
Η γιατι κανουν απεργια οι καθηγιτες ? τα παιδακια τι φταινε ?
Αυτο ειναι φιλε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, διμιουργεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ωστε να σε παρουν στα σοβαρα.
συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα εκτος απ την φραση ''Φιλε αν δεν καει η πολη δεν θα καταφερουμε τιποτα απολυτως''.
επαναλαμβανω....ας καψουν τα υπουργεια να φυγω κι εγω αυριο για αθηνα να τα καιω μαζι τους...
καταβαθος συμφωνουμε φιλε, απλα να ξερουμε με ποιους πρεπει να τα βαλουμε.
οσο αδικο ηταν που εφαγε εκεινος ο καρναβαλος τον πιτσιρικα, αλλο τοσο αδικο ειναι να καις την περιουσια του αλλου....κι επειδη παρακολουθω τα μηνυματα σου αρκετα και βλεπω οτι αγαπας το αμαξακι σου....για φαντασου να το ευρισκες καρβουνο...κριμα δεν θα ηταν? εγω χρωσταω ακομα 3 χρονια το στιλακι μου....αμα μου το καψουν θα παρω οπλο και οποιον βλεπω με κουκουλα θα τον κανω κοσκινο...και ας την φοραει για τα χιονια...
Αν συμβει αυτο σε εμενα, στην προκειμενη θα ειμαι ο παγωτατζης που του χαλασαν τα παγωτα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις...
Εγω βλεπω ενα νεο πολυτεχνιο, δεν ειναι μονο ο ενας αστυνομικος που σκοτωσε ενα παιδι, βλεπω και αλλα βιντεο αυτην την ωρα με αστυνομικους που κοιτανε τριγυρω αν βλεπει καμερα... και χτυπανε πισωπλατα ενα κοριτσακι.
Δεν δεχομαι αλλα επικοινωνιακα τρικ "η φωνη μου μαζι σας" και μπουφανακι επικοινωνιακο.
Πρεπει να κανω ΚΑΤΙ, να ξυπνησουμε !.
Θελω νεκρο ενα αστυνομικο αλλιως δε θα ηρεμησω.
ααα....οκ. πεστο μου τοση ωρα...γιατι με κρατας σε αγωνεια...
οκ φιλε μου, περαστικα σου. τι να πω, εγω νομιζα οτι εκφραζαμε την αποψη μας για το θεμα. εσυ βγαζεις αποθημενα....αμα αρχισει ο καθενας να βγαζει τα απωθημενα του θα το μαμισουμε το τοπικ...
εχει κατι παιχνιδια στο play station που σκοτωνεις μπατσους παντως...μηπως θαταν καλυτερα να ξεσπασεις εκει γιατι αυτα που λες ειναι το λιγοτερο ανωριμα... το θεμα ειναι να δουμε τι καλο μπορουμε να κανουμε ολοι μαζι γιαυτην την χωρα ετσι που την καταντησαν τα κοπροσκυλα που μας κυβερνανε τοσα χρονια. οχι να βγαλουμε ο ενας το ματι του αλλου, δεν θα βγει ετσι τιποτε, δεν ειμαστε μποτσουανα νομιζω. με την λογικη σου παμε και για εμφυλιο....δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα. ηρεμησε λιγο και σκεψου πιο καθαρα.
και για τον θανατο του πιτσιρικα οι πολιτικοι φταινε...και για τις καταστροφες οι πολιτικοι φταινε. βαλτα μαζι τους οχι με τον συνανθρωπο σου, ειναι τουλαχιστον αδικο. επαναλαμβανω, ξανασκεψουτο λιγο και θα δεις οτι εχω δικιο....εστω και λιγο
καταρχην συλληπτηρια στην οικογενεια του μικρου αλεξανδρου και να ειναι ελαφρυτο χωμα που το σκεπαζει!
ωρα μολις ειδα στις ειδησεις τον διαλογο του καθαρμα-μπατσου που ειπε δεναντεχω αλλο να με βριζουν για αυτο το εκανα!
επισης λεει γιατι δεν καλεσες ασθενοφορο και ειπε να εχασα και εφυγα!ΕΛΕΟΣ!
επισης ο υπουρογς μακεδονιας-θρακης ειπε τι να κανουμε αυτον τον διορισε το ΠΑΣΟΚ!
ειμαι κατα τον καταστροφων-πλατσικο που βρηκαν και κανουν ταυτοχρονα αλλα το θεμα πιστευω ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι εναντια σε αυτους που μας κυβερνανε και στην ακρως δεξιες κινησεις που κανει η αστυνομια με το παραμικρο δακρυγονα-καπνογονα-σφαιρες!
και τελικα τι νομιζετε οτι θα γινει με τον μπατσο αυτο?οτιεγινε και στις αλλες τετοιες καταστασεις!να σας θυμισω
1.το τσιγγανακι στο ζεφυρι νεκρο απο σφαιρα μπατσου!
2.η υποθεση ζαρντινιερας με τον κυπριο φοιτητη που τον σακατεψαν στο ξυλο και ειπαν ΣΚΟΝΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΣΕ!Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 60 ΕΥΡΩ!!!! ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!ΕΛΕΟΣ!
3.Ο νεκρος οδηγου του λεωφορειου του ΟΑΣΘ επειδη ξεχασε το πιστολι και τα κλειδια ο μπατσος!τιεγινε με αυτους!ΤΙΠΟΤΑ!
θελω να κατεβω στις πορειες διαμαρτυριας αλλα μετα απο αυτα που βλεπουμε με τους κουκουλοφορους φοβαμαι να μην βρεθω μπλεγμενος απο το πουθενα!
εδω σημερα αναγκαστικα να κατεβω με το φορτηγο στο κεντρο,και συγκεκριμενα στην αριστοτελους να ξεφορτωσω και μολις αφησα το εμπορευμα πηγαινοντας στο φορτηγο ηεθαν 2 μπατσοι και μου ζητουσαν τα στοιχεια μου,νομιζεις και ημουνα κανενας εγκληματιας ή κανενας κουκουλοφορος που μιλος εβγαλα την κουκουλα!
και το θεμα ειναι,ψευτης να βγω οτι δυσκολα θα σταματησει αυτη η κατασταση,μπορει να παει και μια εβδομαδα νυχτα-μερα και Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ!
μακαρι να μην χυθει αλλο αιμα αλλα δυσκολα θα σταματησει αυτο το θεμα και να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος που θα ζασει το αιμα του?
μπατσος ή διαδηλωτης-κουκουλοφορος?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΛΗΨΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!
ειδατε τοσα χρονια με τη βια χτυπανε με τα γκλοπ σε μια διαδηλωση-διαμαρτυρια οπως και ειδατε στην τηλεοραση με τη μισος χτυπουσαν μια κοπελα που την εριξαν κατω και συνεχιζαν να την ποδοπατανε ενω ητανε στο εδαφος!
Τι αποθημενα ρε φιλε πας καλα ?
Οι φιλοι του αστυνομικου θα κανονισουν τι πρεπει να πουνε και με φυλακιση 7-8 χρονια θα ειναι κυριος.
Με καλο δικηγορο θα παρει ενα τσουβαλι ελαφριντικα...
Μην ακουω μαλακιες εδω.
Σε αυτες τις περιπτωσεις ακολουθειται αυτοφορη διαδικασια για απομονονονται οι δραστες ωστε να αποσπαστουν πληροφοριες,
αντι αυτου τους επετρεψαν να το συζητησουν πρωτα και μετα να τους φορεσουν χειροπεδες ηρεμα ηρεμα και να κανουν καταθεση.
Ξερεις εσυ κανενα μπατσο να εχει τιμωριθει ποτε ?
ΝΑΙ εχω αποθημενα γιατι ειμαστε η μονη γενια που θα ζησει χειροτερα απο τους παππουδες της, ΝΑΙ το μονο καλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους φερουμε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Ο κοσμος πλεον ψηφιζει τον λιγοτερο ΑΝΙΚΑΝΟ και γιαυτο θα πρεπει πεσει αυτο το μπουρδελο.
Υγ. Ναι ακομα θελω ενα νεκρο αστυνομικο.
Λοιπον, ας ηρεμισουμε λιγο και ας μην ζηταμε αλλους νεκρους.
Οπως ειπαμε ολοι πρεπει να σταματησουν οι ενεργειες αυτες και να ηρεμισουν τα πνευματα και απο τους μεν και απο τους δε.
Οτι εγινε, εγινε και το αποτελεσμα μας κανει ρεζιλι σε ολο το κοσμο.
Σωστη δικη δεν προκειται να γινει και με τον ενα η τον αλλο τροπο θα το κουκουλωσουν και ο αστυνομος θα την γλυτωσει...
Και γυριζουμε πισω στο θεμα μας, ο μικρος Αλεξανδρος τι εφταιγε;
Οταν πρεπει να βγαζουν οπλο οι αστυνομικοι γιατι δεν το κανουν; Επρεπε να εχουν απεναντι τους μικρα παιδια για να το βγαλουν και να πυροβολησουν;
Επρεπε να ριξει 2 σφαιρες στον αερα και μια με την κανη προς τα κατω;;;
Δεν του ειχε πει κανεις αυτου του τερατος οτι αν πυροβολησεις προς τα κατω η σφαιρα θα κανει οτι γουσταρει;
Και κανω και μια αλλη ερωτηση...
Πως θα ενιωθε αυτος ο μπατσος αν στη θεση του μικρου Αλεξανδρου, ηταν ενα δικο του παιδι;
κριμα για το παιδακι που πηγε χαμενο αδικα για τον εγω του ****μπατσου και το σκοτωσε εν ψυχρο και ανανδρα
αυτοι ειναι οι αντρες που οταν βλεπουνε κατι που απλα δε τους ερεσει ειτε το σκοτωνουνε ειτε κοβουνε κληση .
ομως
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΡΤΑΠΕΙ ΣΕ ΤΕΧΑΣ
ξαναδειτε το μπατσο του χωριου που ο καραβλαχος απο το πολυ NOVA το παιζει jack noris και βαλε κρατανε ολοι οι χουντικοι σκατομπατσοι ενα πιστολι και νομιζουνε οτι μπορουνε να γαμη............ου.....νε το κοσμο ολο.
μηπως οι βλαχομπατσοι της αστυνομιας μονο να περνουνε τους παχιους μηστους και να τα ξυνουνε κανονηκα
αν βλεπουνε κανα πιπινι να το σταματανε για ελενχο
αν βλεπουνε κανα ποιο βρηγορο να τον αποκαλουν δολοφονο .και
αν τους αντιμηλησει κανεις μια μπαμ και (ημουνα σε αυτοαμυνα )
αφου ο κοσμος ψοιφησε χουντα με καινουργιο ονομα αυτα επρεπε να τα περιμενει.
Θα σου πω τι ειναι φασιστικο, αν σκοτωνα εγω ενα 16χρονο παιδι εν ψυχρω δεν θα προλαβαινα ουτε χειροπεδες να φορεσω.
Ο αστυνομικος αυτος τα μιλησε, τα συμφωνισε, και ιρεμα ιρεμα πηγε να δωσει καταθεση με ολα τα μετρα ασφαλειας...!
Αλλη μεταχειρηση εχει ο μπατσος και αλλη εγω.
Οταν ξερω οτι θα βγει αυτος ο ανθρωπος με 7 χρονια φυλακη το πολυ... τοτε βγαινουν στην φορα τα αγρια ενστικτα μου.
Μην το πολιτικοποιουμε το θεμα ρε παιδια...
Το οτι ενας μπατσος εκανε μαλακια δεν εχει να κανει με την κυβερνηση, εχει να κανει με αυτο το κουκουτσι που εχει στο κεφαλι του μεσα.
Το θεμα ειναι απο δω και περα τι;
Ηθελα να ηξερα οταν ειπαν στους γονεις του παιδιου τι εγινε πως αντεδρασαν αυτοι οι ανθρωποι...
Εγω αν ημουν ο πατερας παντως μπορει να επερνα μια καραμπινα και να πηγαινα για τον μπατσο και ας περνουσα μια ζωη στη φυλακη...
Εκεινη την ωρα πιστευω δεν λογαριαζεις τιποτα!
Οχι κανετε λαθος, επιμενει οτι το εκανε για να προστατεψει την σωματικη ακεραιοτητα του.
(μαλλον ετσι του ειπε ο δηκηγορος και οτι εχει καλυτερες πιθανοτητες ετσι)
σοφοκλη απο την στιγμη που ο ιατροδικαστης ειπε οτι η σφαιρα στο σωμα του μικρου ηταν απο πανω προς τα κατω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ!
εδω καποιοι υπουργοι αμεσως υπεβαλαν για λογους αυαισθησιας την παραιτηση τους στον πρωθυπουργο και αυτος δεν τις δεχτηκε!
μετα μου λετε δεν υπαρχουν και πολιτικες ευθηνες?
εδω υα πιο ακραια σεναρια ενε οτι εγινε επιτηδες για να ξεχαστει η υποθεση βατοπεδιου!
Ρε παιδια ναι φταιει ο μπατσος αλλα και το παιδι 15 χρονων καλης οικογενειας,απο το Ψυχικο,με τα ιδιοτικα σχολεια τι κανει στα Εξαρχεια σε αυτη την ηλικια?
Τι στο καλο ξερει αυτο το παιδι απο αναρχια,αντιεξουσιαστες και οτι σκατα ειναι ολοι αυτοι δεν ξερω?Τι καναν οι γονεις του?Που το ειχαν παρατησει αυτο το παιδι?Σε ποιους το ειχαν αφησει?Ποιοι ηταν οι φιλοι του που σπασαν ολοι την Αθηνα?Πως ενα παιδι 15 χρονων να εχει 20-30 φιλους στα Εξαρχεια?
Θυμασται τι κανατε 15 χρονων?Που παιζατε εσεις?Πινατε καφε?
Για μενα δεν φταιει μονο ο Μπατσος αλλα και οι ΓΟΝΕΙΣ του!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Για τα υπολοιπα που συμβαινουν αυτο δεν ειναι για σχολιασμο!
και απο οτι λενε οι φιλοι του πυ ηταν μαζι του το σαββατο το βραδυ απλως ειξε ενα αδειο μπουκαλι νερο επειδη τους εβριζαν χυδαια οι μπατσοι και καποιοι αλλοι απο διπλανη παρεα εριξαν πετρα στο μπατσικο!
Ρε σεις τι το πολιτικοποιείτε πάτε καλά?....Αν ο άλλος είναι καράβλαχος του κερατά, γνήσιος απόγονος του νεάντερταλ χωρίς να μεσολαβήσουν τα ενδιάμεσα, τί το πάτε στα κόμματα. Άντε ξεκόλα ρε Γιάννη και εσύ επιτέλους.
Εδώ το παιδί χάθηκε και το γυρίζουμε στα κόμματα. Λίγο σεβασμό στο παιδί και μιά ζωή που χάθηκε.
Τώρα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάθονταν στα αυγά του ήσυχα ήσυχα αλλά αυτό με το πιστόλι απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός.
Φιλε Soul δεχομαι την αποψη σου αλλα θελω να πω και το αλλο.
Οτι και να κανει ενα παιδι 15 χρονων δεν ειναι λυση να σηκωσεις το οπλο.
Μπορουσαν να πανε και να τα πιασουν, οχι να πυροβολησουν εναντίων τους...
Εδω με το ζορι ριχνουν σφαιρες σε υποθεσεις ναρκωτικων και σχετικα και ριξαν απεναντι σε παιδια;
να τι εγηνε και οι πολες οι ικασιες ειναι περιτες
και δε το καταλαβα με τα δικα μας τα λεφτα πληρωνωνται και μας μηλανε σαν να ειμαστε σκουπιδια μπαβο στο παιδακι που του εσπασε το τσαμποκα αλλα θανατος στο αρφηδι που τραβηξε πιστολι και σκοτωσε ενψηχρο ο δολοφονος.
http://www.esnips.com/doc/9585e764-3...99%CE%91%CE%A3
συγνωμη ρε γιαννη δηλαδη επειδη ειχε παρεα απο τα εξαρχεια δεν επρεπε να πει?απαγορευετε δηλαδη να εχεις παρεα απο αλλη περιχη επειδη και καλα ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ πρεπει να συναναστρεφεσε και να εχεις παρεα μονο απο πλουσιες οικογενειες?ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 2008?
ξεχνατε και εμεις στα 15 μαςκαναμε καταληψεις για μια καλυτερη παιδια και μας αποκαλουσανε ΑΛΗΤΕΣ!
ποιος δεν εχει βρισει μπατσο στο γηπεδο,σε διαμαρτυρια,σε πορεια και αλλου?
δηλαδη επρεπε καθε φορα που το καναμενα μς ριχνουν σφαιερς και να μας σκοτωνουν?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
δηλαδη εμεις που βγηκαμε απο φτωχα κακκαλα πρεπει να κανουμε παρεα μονο με φτωχους?
Α και μη τρελαινεστε δυο αστυνομικοι ειναι οτι και να πουνε αυτο θα ισχισει στην δικη, γιαυτο τους λενε αστυνομικους...
Γιαυτο λεω οτι ο μονος τροπος ειναι ΒΙΑ, δεν καταλαβαινουν αυτοι ρε απο διαμαρτιριες,
Για την υποθεση Siemens μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Υποκλοπων μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Βατοπαιδιου μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Ομολογων μαθατε τιποτα ?
Οσο αυτο για την χουντα να συμφωνισω οχι γιατι ειμαι αντιδεξιος, αλλα οι φανατικοι νεοδημοκρατες (μεσα και εξω απο τη βουλη) ειναι ανθρωποι που εχουν τον Παπαδοπουλο στο εικονοστασι τους.
(ειναι η αληθεια συγνωμη...)
Σοφοκλή, το ζώον της υπόθεσης δεν είναι μπάτσος, είναι ειδικός φρουρός. Και μην πεί κανείς το ίδιο είναι. Οι μισοί από δαύτους δεν έχουν βγάλει δημοτικό. Δεν έχει ούτε την εκπαίδευση ούτε την πειθαρχεία των μπάτσων. Αυτοί ούτε γκλομπ δεν σηκώνουν αν δεν το πει ο διμοιρίτης.
πετρο εχουν κανει εκπαιδευση και ολοι,εκτος απο αυτους που ειχαν χοντρο βισμα ειναι αποφοιτη λυκειου τουλαχιστον!
οσο για το γκλοπ και για τα δακργονα επειδη εχω τιχει να φαω και γκλοπ και δακρυγονα πιστεψε με οτι απο το πουθενα ηρθε και ηταν ενα-δυο μονο!
και εκπαιδευση εχουνε απλα δεν ειναι τοσα χρονια οσο των μπατσων!
Η δολοφονια δεν ειναι πολιτικο θεμα αλλα η εκριξη βιας σαφως και ειναι, η κολαση στους δρομους δεν γινεται επειδη απλως σκοτωθηκε ενα παλικαρι, αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτιρι.
πετρο εκπροσωπει την κυβερνηση και ειναι υπουργος,και δυστυχως ειναι μακεδονιας-θρακης!
επισης πετρο και αυτοι που λες οτι εχουυ πολη καλη εκπαιδαυση καθε καλοκαιρι που τους βγαζουνε απο την σχολη,για να περνουν αδειες οι παλιοι,εχιε δει τα μουτρα τους και ποσο φλωροι ειναι οι ψαρακες?
ενα φυσημα να τους κανεις και εχουν πεσει κατω!
και ειναι μπατσοι επειδη ειχανε 19-20στο λυκεο και περασαν!
ειναι ειδικος φρουρος και επειδη εχω φιλο ειδικο φρουρο,απο τους πρωτος που μπηκαν το 2000 ξερωτι παιζει!
Εννοειται οτι θα πρεπει να αναρωτηθουμε αλλα εδω μιλαμε για 15 χρονων παιδια και εγω θυμαμαι οταν ημουν 15 (οχι μακρια απο δω, λιγα χρονια πισω) οτι στα 15 νομιζαμε οτι ειμαστε καποιοι και πολλα παιδια που εκανα παρεα τοτε αλλα τους λεγαν οι γονεις τους και αλλα εκαναν. Τωρα το πως βρεθηκε εκει και τι ηθελε δεν το ξερουμε και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε. Μπορει να ηταν η βλακεια της στιγμης, μπορει να το παρεσυρε η παρεα του... Κανεις δεν ξερει...