-
Να'χαμε να λεγαμε...
Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το νημα ετσι ωστε να μην ανοιγουμε για το παραμικρο καινουργια θεματα.
Εδω λοιπον θα ειναι ενα γενικο off topic και ο καθενας θα μπορει να γραφει οτι θελει!
Για αρχη δειτε την παρακατω αγγελια:
www.car.gr/classifieds/cars/view/4518171/
-
Απάντηση: Να'χαμε να λεγαμε...
Ρε φίλε υπερπαραγωγή ο τύπος έτσι;; Χαχαχα! Έλιωσα!
Είναι και γείτονας, πρέπει να πεταχτώ (με τα πόδια, δίπλα είναι!) να του σφίξω το χέρι!!
-
Μπηκα στο οφτοπικ μονο κ μονο για να το ανεβασω... Με προλαβες :(
Θεουλης...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Μπηκα στο οφτοπικ μονο κ μονο για να το ανεβασω... Με προλαβες :(
Θεουλης...
Ναι ναι... το έχει αυτό το κακό ελάττωμα!! Δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι...τσουπ! το έχει ήδη ετοιμάσει!! :bleh:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ναι ναι... το έχει αυτό το κακό ελάττωμα!! Δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι...τσουπ! το έχει ήδη ετοιμάσει!! :bleh:
Να μην πω σαν τι πεταγεται... :wub::wub::wub:
-
Μην το πεις γιατί δεν θα βάλει αστεράκια! Μόνο στο ****το βάζει!! Χαχαχα!
-
-
Καθομαι και ακουω στο ραδιο τωρα και λεει οτι σημερα γιορταζει ο Μαξιμος και 2-3 ακομα, σκεφτομαι, σκεφτομαι και λεω εχουμε ενα Μαξιμο στην παρεα, μωρε λες;
Μπαινω στο φορουμ μεσα στην τρελη χαρα να γραψω ενα χρονια πολλα και με ερχεται φλασια οτι ειχαμε ανταλλαξει πμ και ειχε γραψει το ονομα του! Μπαινω μεσα και βλεπω οτι τον λενε Μιχαλη...
φτουυυυ! Δεν θα κανω ποστ...
οπως και να εχει χρονια πολλα στους εορταζοντες και maxime παρε ενα χρονια πολλα απο μενα εστω και αν γιορταζει μονο το nickname σου!
-
Αυτή η κατάθεση ψυχής και σκέψης πρωινιάτικα πως σου βγήκε ρε φίλε;; Χαχαχα!!
-
-
Έλα ρε φίλε ammoulianiotis ευχαριστώ για το χρόνια πολλά του nickname μου να είσαι καλά. Πρωινή φλασιά έτσι? :thumbsup:
-
Έλα μωρέ πέσαμε να τον φάμε τον καημένο... Φαντάζομαι δεν είχε πιει καφέ άρα δικαιολογείται το παραλήρημα!... :hehe: :hehe:
-
Το αγαπημενο μου λογοτεχνικο βιβλιο καθε βραδυ το διαβαζω απτην αρχη... :)
-
Να σε ρωτήσω σιγά μη μας ακούσουν...είπες κάτι που έπρεπε να το καταλάβεις μόνο εσύ, ή εγώ είμαι χαζούλης;; :giveup:
-
-
Το λεπον!
Καφε ειχα πιει αλλα επειδη φοβηθηκα μην το ξεχασω (ενα φιλαρακι που τον λενε Θαναση ακομα δεν τον ευχηθηκα γιατι ξεχναω), το εγραψα πρωι πρωι! Τωρα δηλαδη που γραφω στις 5.30 το χαραμα τι θα πειτε; Ε; Αντε μην σας παρω τηλεφωνο και σας ξυπνησω τωρα...
Χεχεχεχεχε! Παω να φαω μπουγατσα με ΤΥΡΙ και δεν σας δινω ουτε μια μπουκια!!! Ζηλεια ζηλεια!
-
Σωστός χαχαχαχα καλή μάσα !!!
-
Φίλε εμένα δεν χρειάζεται να με πάρεις τηλέφωνο να ξυπνήσω... πέρασέ μου καθώς κοιμάμαι κοντά απ τη μύτη μου τη μπουγάτσα σου και θα δεις!! Χαχαχα!
-
Ετσι ξυπνας πουλακι μου εσυ;;; Ενταξει λοιπον... Θα το θυμαμαι αυτο!
Αντε ξυπνατε ωρα παλικαριαααα!
-
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, δειτε στην φωτο τι ωραια λαστιχακια που φορουσε ενας επισκεπτης της Θεσσαλονικης την Κυριακη...
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/802/xbfy.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...90/38/o8iw.jpg
-
Τι έχουν;; Δεν βλέπω τίποτα!! (ούτε πέλμα, ούτε αυλακώσεις...τίποτα δεν βλέπω!! Χαχαχα!)
ΥΓ:
Επισκέπτης της Θεσσαλονίκης;;...
-
Semi slick φίλε... Αυτά είναι!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
ΥΓ:
Επισκέπτης της Θεσσαλονίκης;;...
Το ΣΚ που μας περασε ειχαμε την εκθεση για τους αγροτες στην πολη.
Το αμαξι ειχα πινακιδες ή απο Κοζανη ή απο Καστορια οποτε και εβγαλα το συμπερασμα οτι πρεπει να ηταν επισκεπτης για την εκθεση μια και το αμαξι ηταν παρκαρισμενο στην περιοχη γυρω απο την εκθεση.
-
ΑΑΑ. Ωραία έχω λάστιχα για μια πενταετία ακόμα
-
μήπως ήταν του Γιάννη του Μαγουλα;;; χαχαχα αυτός έλεγε "ανεβαίνω ανεβαίνω'' !!! :PPPPPppppPPPP
-
Αυτός πρέπει να έχει δεθεί συναισθηματικά με τα λάστιχα του, γι αυτό δεν τα αλλάζει ρε παλιοχαρακτηρες, που αμέσως να τον κράξετε.
-
Grande Punto ηταν το αμαξι. Ηθελα να ηξερα πως σταματαει στους υπεροχους δρομους μας...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Grande Punto ηταν το αμαξι. Ηθελα να ηξερα πως σταματαει στους υπεροχους δρομους μας...
Με αερόστατο , όπως το μπατμομπιλ..... χεχεχεχεχε:shifty:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maximos
Με αερόστατο , όπως το μπατμομπιλ..... χεχεχεχεχε:shifty:
Μπαααα! Μονο με αγκυρα σταματαει αυτο!!!
-
θυμιστε μου να βαλω και τα δικα μου :P
-
Βρε μην κατηγορείτε τον άνθρωπο... Είναι δύσκολες εποχές. Κι αν δεν κρατήσεις καβάτζα μερικά λεφτά τώρα, την έκατσες...
Έτσι λοιπόν αν δεν πατήσεις κανέναν παππού και μετά να του κλέψεις τη σύνταξη...δεν πας πουθενά! Χαχαχαχα!!
-
-
Χαχαχαχαχαχα ρε φίλε αν το είπε κάποιος σοβαρά αυτό το πράγμα καλό θα ήταν να πέσει από κανέναν γκρεμό να σωθούμε...
-
Όχι σωστά τα λέει και όσοι πάνε camiping και δεν πληρώνουνε ξενοδοχεία πρέπει να τους βρουν η ξενοδόχοι και να τους ζητήσουνε τα λεφτά τους συν τους φόρους που αποδίδουνε στο κράτος και το ΙΚΑ τον υπαλλήλων . Γιατί δεν κατάλαβα οι ξενοδόχοι κλέφτες θα γίνουνε ?????
Που πάμε ρε ότι του φανεί του καθενός.
-
-
""Αν τεθεί σε εφαρμογή ένα τέτοιο μέτρο δεν θα υπάρχει λόγος να καταθέσει κάποιος τις πινακίδες...""
Το οτι θα μας παρακολουθουν πλεον σε καθε μας βημα,δεν το σχολιαζει ο διμοσιογραφισκος που εγραψε το αρθρο?
Η καταθεση πινακιδων τον ενοιαξε?
-
Αν αναφέρθηκε έστω και στον αέρα...να είστε σίγουροι πως έχει συζητηθεί κανονικά!
Σε λίγο θα ζητάμε άδεια και για να φάμε έτσι όμως το πηγαίνουν αυτοί... Καλά τα λες Ντίνο...!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
...κανε και ενα σεξυ ρε συ τεο....
Επειδή χατήρια δεν χαλάω (και αφορμή ψάχνω)...
http://imageshack.com/a/img856/1945/mfuw.jpg
-
ωωωωω μεγαλε τεο !!! προσκυνω!!! μπορουμε να το βγαλουμε κι αυτο σε αυτοκολλητα? Αυτο ειναι AIRBUG FAILURE !!!!!Να χτυπαει και χαιρεσαι να το ακους !!!!!!!!
-
Τι βλεπουν τα ματακια μου;;; Ζωγραφισες φιλε teo!